Vrei un Credit Fulger Nebancar Online? Vezi aici toate soluțiile cu împrumuturi nebancare.

Retine: Dacă vrei un credit nebancar rapid online avantajos, este absolut necesar să consulți toate cele 20 de oferte pe care le regăsești aici. Doar așa vei putea lua cea mai pe gustul tău finanțare nebancară rapidă
Articol verificat creat de: pentru a te ajuta.
Ce vei afla azi
credit nebancar rapid online
Dacă ești în căutarea unui credit rapid online prin oferta de nevoi personale acordat de instituțiile nebancare din Romania, ai ajuns exact la locul și la momentul potrivit, deoarece Ovidiu de la CrediteMici.ro am pregătit o listă completă cu cu toate soluțiile de creditare rapidă nebancară. Peste 20 de oferte disponibile pentru tine așteaptă să le descoperi.


Te rog ceva! Aici ai toate creditele nebancare rapid online pe care Ovidiu de la CrediteMici.ro le-a publicat pentru a nu mai fii nevoit să cauți pe diverse site. Ovidiu te roagă să parcurgi și începutul acestui post și să nu treci direct la lista cu ofertele de credit, pentru că, în prima parte, o sa-ți explice cum să te împrumuți și la ce să fi atent când soliciți o finanțare nebancară.

💡 La ce trebuie să te uiți în primul rând la aceste credite online noi în rate pe termen lung?

Vreau să fac o precizare: nu uita că în lista de mai jos am adăugat și pe creditorii cei mai noi. Nu am exclus nici o oferta, deoarece vreau să ai de unde sa alegi împrumutul care ți se potrivește. Crede-mă că nu vei mai găsești o lista atât de completă nici unde.
La ce trebuie sa fi atent în primul rând când soliciți o suma de bani?

1 - În primul rând, trebuie sa fi atent la la recomandările pe care le facem, deoarece nu recomandam pe degeaba, recomandam în avantajul tău.

2 - În al doilea rând, trebuie să studiezi lista de la cap la coada pentru a vedea toate cele 20 de oferte, după care să te întorci la creditorul care îți vine cele mai bine nevoilor tale.

3 - În al patrulea rând, trebuie sa studiezi recenzia creditului care crezi tu că te avantajează cel mai bine. Nu uita ca pentru fiecare creditor am creat câte o recenzie despre el, pentru ca tu sa-ți da seama dacă te avantajează sau nu.

4 - În al cincilea rând, este absolut necesar să te uiți la condițiile, dobânda și actele necesare pe care le are creditorul. Nu uita că sunt și instituții nebancare ce acordă suma de bani pana la 30 zile fără dobândă.


Reține te Rog! Nu pot să te las așa fără să spun următoarele: nu uita că aceste tipuri de împrumuturi sunt mai scumpe decât la băncile tradiționale. Te rog, ca înainte să te împrumuți, să-ți faci un calcul, dacă poți sau nu să duci acest credit pana la final și împrumutate doar dacă ai o urgență ce nu poate fi amânata. Succes în alegerea creditului potrivi!

💡 Avantajele și dezavantajele creditelor mici și rapide pe termen scurt?

Fără nici o minciună, ai doar un singur dezavantaj! Cum spuneam mai sus, singurul dezavantaj pe care îl ai la aceste tipuri de credite rapide este că dobânda este mai piperată cu mult fata de băncile tradiționale din România.

În continuare, îți voi da doar câteva avantaje, cele mai important pe care le au aceste credite mici și rapide.

 1. Se cardă cu un număr limitat de acte;
 2. Unele dintre ele acordă banii necesari și fără dobândă; 
 3. Multe dintre ele acorda bani și dacă ai avut restante în trecut la credite;
 4. Aplici simplu și online prin simpla completare a unui formular de creditare;
 5. Primești pre-aprobarea pe loc;
 6. Primești banii în decursul a 3-12 ore dacă este o finanțare mică, iar în 24-48 ore dacă aplici la  un credit de nevoi personale pentru sume mari de bani;

💡 La aceste credite nebancare pot aplica și restanțierii?

Nu la toate împrumuturile poți accesa bani și dacă ești restanțier. Sunt instituții nebancare ce acordă credite restanțierilor, altele nu acordă bani restanțierilor.

Retine acest aspect! În lista cu creditorii de mai jos, la fiecare ofertă în parte, am scris dacă se acordă bani restanțierilor sau nu, pentru a nu îți pierde tipul cu ofertele care nu acordă bani persoanelor care sunt înregistrate ca restanțieri în biroul de credite. Valabil doar pentru cei care sunt în această situație.

💡 La aceste acest tip de credit rapid online este nevoie de adeverință de venit?

Sincer să-ți spun, în mare lor majoritate nu iți cer adeverință de venit sau de salariu, cum o mai numesc diverse persoane. De obicei, adeverința de venit ți se cere doar pentru sumele ce depășesc 15.000 lei.

Cum ți se verifică veniturile? Băncile, de aproape 2 ani, au la îndemână ceea mai simplă metodă prin care verifică veniturile clienților. Anaf a pus la dispoziție o bază de date cu veniturile pe care le are fiecare persoană în parte din România, iar creditorii îți verifică veniturile în această bază de date pe ultimele 12 luni - doar dacă le dai tu acordul. În acest fel, se știe exact dacă ia avut venituri în ultimele 12 luni.

💡 La acest tip de credit nebnacar cu aprobare online bani îți sunt acordați direct pe card?

Retine acest aspect! Unele instituții nebancare îți trimit banii direct pe card, altele îți trimit banii prin transfer bancar, cu ridicare personala de la bancă.  


De obicei, instituțiile nebancare ce acordă sume mici de bani, de pana la 2000 lei, trimit  suma de bani solicitată direct pe cardul personal sau cardul de salariu. Acum fiecare institut nebancar are politica proprie, dar, de obicei, se acordă prin transfer bancar direct în contul tău sau pe card.

În lista cu oferte de mai jos, ai și 2 institui nebancare ce îți acordă banii direct în mană, chiar la tine acasă.

💡 Care sunt actele necesare la acest tip de credit rapid online?

Retine! În ofertele care le regăsești mai jos, pe acest site, vei avea cele la creditorii care au cele mai simple condiții de creditare dar și cele mai scumpe dobânzi, deoarece eu nu am văzut nici un institut nebancar (ifn) ieftin.

În mare, condițiile sunt următoarele:
 • Este nevoie sa ai minim 18 ani și maxim 65 sau chiar 80 dacă vrei un credit mic și rapid pentru pentru perioade scurte.
 • Este necesar să ai un venit lunar stabil, de preferat din salariu sau pensie, dar pot fi și din alte surse de venit pe care le poți dovedii.
 • La cele mai multe dintre creditele din lista pe care o găsești mai jos,  se cere să ai un cont bancar pentru transferarea banilor.
 • Unele instituții nebancare acorda bani și celor care sunt în biroul de credite ca restanțieri.
 • În lista de mai jos regăsești și instituții nebancare ce-ți acorda împrumutul la tine acasă.

💡 AICI AI LISTA: Toate Creditele Nebancare Rapid și Online din România?

(1) Creditul de la Provident

Provident oferă împrumuturile pentru o perioadă de maxim de minim 11 luni și maxim 3 ani, în rate fixe, cu suma minimă de 400 lei și maxim 15.000 lei. Poți achita ratele prin 2 variante: la domiciliu sau prin transfer bancar. Poți opta pentru a plăti ratele săptămânal sau lunar. Poți opta pentru a veni un agent bancar pentru colectarea ratelor la domiciliu sau pentru plata ratelor la sucursalele din toată târa sau prin transfer ban
 • Vârsta: intre 18 ani si 65 ani
 • Suma de bani acordată: minim 500 lei si maxim 20000 lei
 • Perioada: minim 11 luni si maxim 3 ani
 • Salariul minim acceptat: 500 lei
 • Acordare banilor: maxim 48 ore


(2) Creditul de la Credius

  Credius: acordă împrumuturile pentru o perioadă de minim 20 luni și maxim 5 ani, în rate egale sau variabile, la alegere. Prin acestă ofertă ai acces la mai multe tipuri de finanțări.
 • Vârsta: intre 18 ani si 65 ani
 • Suma de bani acordată: minim 1000 lei si maxim 40000 lei
 • Perioada: minim 20 luni si maxim 5 ani
 • Salariul minim acceptat: minim pe economie
 • Acordare banilor: 24 - 48 ore(3) Creditul de la Viva Credit

  VivaCredit: oferă împrumuturile pentru o perioadă de minim 1 zi și maxim 12 luni. Prin acesta ofertă poți să te împrumuți chiar și fără dobândă pentru o perioadă de până la 30 zile, prin oferta de creditare până la salariu.
 • Vârsta: intre 20 ani si 65 ani
 • Suma de bani acordată: minim 100 lei si maxim 2000 lei
 • Perioada: minim 1 zi si maxim 30 zile 
 • Salariul minim acceptat: 800 lei
 • Acordare banilor: 3 ore
 • Fara dobanda: 0%(4) Creditul de la CreditFix

  Fix Credit: oferă împrumuturile pentru o perioadă de minim 5 zile și maxim 62 zile. Suma de bani acordată este de minim 100 lei și maxim 3.000 lei. Dar la cerere poate acorda sume de bani de până la 10.000 lei, în rate egale pana la 12 luni. Prin acest creditor poți lua bani și fără dobândă.
 • Vârsta: intre 18 ani si 65 ani
 • Suma de bani acordată: minim 100 lei si maxim 3000 lei
 • Perioada: minim 5 zile  si maxim 62 zile
 • Salariul minim acceptat: 700 lei
 • Acordare banilor: pe loc
 • Fără dobândă: 0%(1) Creditul de la ExtraSimplu

  ExtraSimplu: oferă împrumuturile pentru o perioadă de minim 5 zile și maxim 30 zile. Prin acestă ofertă poți accesa bani simplu de minim 200 lei și maxim 3.000 lei.
 • Vârsta: intre 18 ani si 65 ani
 • Suma de bani acordată: minim 100 lei si maxim 3000 lei
 • Perioada: minim 5 zile si maxim 30 zile
 • Salariul minim acceptat: 75000 lei
 • Acordare banilor: maxim 48 ore


(7)💸 Creditul de la SmileCredit

SmileCredit: oferă împrumuturile pentru o perioadă de minim 15 zi la maxim 35 zile. Prin acestă ofertă, poți accesa bani de minim 200 lei și maxim 2.000 lei. Se zice că ar avea ce-a mai mică dobânda la finanțările prin oferta de creditare până la salariu. 

Vârsta Minima:
18 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minima:
200 lei
Suma Maximă:
2.000 lei
Perioada Minima:
15 zile
Perioada maxima:
30 zile
Salariul Acceptat:
700 lei
Acordarea Banilor:
24 ore
Comisioane:
NU
Necesar Adeverința:
NU
Restanțieri:
DA
Tip Finanțare:
Rapidă
Pre-Aprobare:
 Pe Loc
Dobândă.DAE:
1046,42% (aprox 0.6% zi)

(8)💸 Creditul de la iCredit

iCredit: oferă împrumuturile pentru o perioadă de minim 400 lei și maxim 10.000 lei, în rate fixe, pentru minim 3 luni și maxim 22 luni. Ratele pot fi achitate la domiciliu sau prin transfer bancar, în rate lunare sau săptămânale.

Vârsta Minima:
18 ani
Vârsta Maxima:
85 ani
Suma Minima:
400 lei
Suma Maximă:
10.000 lei
Perioada Minima:
3 luni
Perioada maxima:
22 ani
Salariul Acceptat:
300 lei
Acordarea Banilor:
24 - 48 ore
Comisioane:
NU
Necesar Adeverința:
NU
Restanțieri:
DA și Nu
Tip Finanțare:
Personală
Pre-Aprobare:
Pe Loc
Dobândă.DAE:
între 222,05%

(9)💸 Creditul de la Axi Card

Axi Card: acest card oferă sume de bani fără dobândă pentru maxim 30 zile. Cu acest card, poți accesa bani de până la 6.000 lei ori cand, fără să fie nevoie de un contract de semnat de fiecare data când accesezi o suma de bani.

Vârsta Minima:
18 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minima:
200 lei
Suma Maximă:
6.000 lei
Perioada Minima:
1 lună
Perioada maxima:
2 ani
Salariul Acceptat:
Minim pe economie
Acordarea Banilor:
După primirea cardului
Comisioane:
NU
Necesar Adeverința:
NU
Restanțieri:
Nu
Tip Finanțare:
Creditare pe Card
Pre-Aprobare:
 30 min
Dobândă.DAE:
86,92%


(10)💸 Creditul de la SimpluCredit

SimpluCredit: oferă împrumuturile pentru o perioadă de minim 6 luni și maxim 24 luni, în rate fixe, cu suma minima de 1.500 lei și maxim 20.000 lei.

Vârsta Minima:
18 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minima:
15.000 lei
Suma Maximă:
100.000 lei
Perioada Minima:
6 luni
Perioada maxima:
5 ani
Salariul Acceptat:
500 lei
Acordarea Banilor:
48 ore
Comisioane:
Da
Necesar Adeverința:
NU
Restanțieri:
Nu
Tip Finanțare:
Personală
Pre-Aprobare:
 60 min
Dobândă.DAE:
Între 74,14 și 488,18%

(11)💸 Creditul de la Ferratum

Ferratum: oferă împrumuturile pentru o perioadă minim 15 zile și maxim 12 luni, in rate fixe, cu suma minima de 200 lei și maxim 10.000 lei.

Vârsta Minima:
21 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minima:
200 lei
Suma Maximă:
10.000 lei
Perioada Minima:
15 zile
Perioada maxima:
12 luni
Salariul Acceptat:
700 lei
Acordarea Banilor:
24-48 ore
Comisioane:
NU
Necesar Adeverința:
NU
Restanțieri:
Nu
Tip Finanțare:
Personală
Pre-Aprobare:
 15-30 min
Dobândă.DAE:
Între 218,87% și 5160%

(12)💸 Creditul de la Mozipo

Mozipo: oferă împrumuturile pentru o perioadă de minim 2 luni și maxim 60 luni, în rate fixe, pentru minim 200 lei și maxim 20.000 lei. Această ofertă este 100% online, iar documentația este una super simplă dacă ai un loc de muncă sau ești pensionar.


 Vârsta Minimă:
21 ani
Vârsta Maxima:
70 ani
Suma Minimă:
200 lei
Suma Maximă:
20.000 lei
Perioada Minimă:
2 luni
Perioada maximă:
60 luni
Salariul Minim:
800 lei
Acordarea Banilor:
24 ore
Fara garantii:
DA
Necesar Adeverință:
NU
Și pentru Restanțieri:
NU 
Tip Finanțare:
Credit Online 
Pre-Aprobare:
30 min
Dobândă.DAE:
4,9 la 2059% 

(13)💸 Creditul de la HoraCredit

HoraCredit: oferă împrumuturile pentru o perioadă de minim 1 zi și maxim 30 zile, cu suma de minim 100 lei și maxim 3.000 lei.

Vârsta Minima:
18 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minima:
100 lei
Suma Maximă:
3.000 lei
Perioada Minima:
1 zi
Perioada maxima:
30 zile
Salariul Acceptat:
700 lei
Acordarea Banilor:
24-48 ore
Comisioane:
NU
Necesar Adeverința:
NU
Restanțieri:
DA și Nu
Tip Finanțare:
Rapidă
Pre-Aprobare:
 15-30 min
Dobândă.DAE:
30341,1%

(14)💸 Creditul de la Oney


Oney: oferă împrumuturile pentru o perioadă de minim 6 luni și maxim 60 luni, în rate fixe, pentru cu minim 600 lei și maxim 225.000 lei. Acesta intermediază credite de la BNP Paribas Personal Finance ( Cetelem)


Vârsta Minima:
18 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minima:
600 lei
Suma Maximă:
225.000 lei
Perioada Minima:
6 luni
Perioada maxima:
60 luni
Salariul Acceptat:
Minim pe economie
Acordarea Banilor:
24 - 48 ore
Comisioane:
NU
Necesar Adeverința:
NU
Restanțieri:
DA
Tip Finanțare:
Personală
Pre-Aprobare:
 30 min
Dobândă.DAE:
Între 9,95% si 12,65%

(15)💸 Creditul de la Viaconto


Viaconto: oferă împrumuturile pentru o perioadă de minim 1 zi și maxim 12 luni, pentru minim 100 lei și maxim 1.000 lei.

Vârsta Minima:
18 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minima:
100 lei
Suma Maximă:
1.000 lei
Perioada Minima:
1 zi
Perioada maxima:
12 luni
Salariul Acceptat:
700 lei
Acordarea Banilor:
24 - 48 ore
Comisioane:
NU
Necesar Adeverința:
NU
Restanțieri:
Nu
Tip Finanțare:
Rapidă
Pre-Aprobare:
 60 min
Dobândă.DAE:
între 2874,8 si 1963,3%

(16)💸 Creditul de la EasyCredit


EasyCredit: oferă împrumuturile doar CU garanții, pentru o perioadă de minim 12 luni și maxim 60 luni, în rate fixe, cu suma de minim 7.000 lei și maxim 900.000 lei.


Vârsta Minima:
18 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minima:
7.000 lei
Suma Maximă:
900.000 lei
Perioada Minima:
12 luni
Perioada maxima:
5 ani
Salariul Acceptat:
Minim pe economie
Acordarea Banilor:
minim 48 ore
Comisioane:
DA
Necesar Adeverința:
NU
Restanțieri:
DA și Nu
Tip Finanțare:
Personală
Pre-Aprobare:
 60 min
Dobândă.DAE:
44,60 %

(17)💸 Creditul de la CreditPrime


CreditPrime: oferă împrumuturile pentru o perioadă de de minim 1 luna și maxim 12 luni, în rate fixe, pentru minim 100 lei și maxim 1.500 lei


Vârsta Minima:
20 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minima:
100 lei
Suma Maximă:
1.500 lei
Perioada Minima:
1 lună
Perioada maxima:
12 luni
Venit Acceptat:
700 lei
Acordarea Banilor:
48 ore
Comisioane:
NU
Necesar Adeverința:
NU
Restanțieri:
Nu
Tip Finanțare:
Personală
Pre-Aprobare:
 Pe Loc
Dobândă.DAE:
3878,6%

(18)💸 Creditul de la OceanCredit


OceanCredit: oferă împrumuturile pentru o perioadă de minim 1 lună la maxim 3 luni, în rate fixe, pentru minim 500 lei și maxim 3.500 lei.

Vârsta Minima:
20 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minima:
500 lei
Suma Maximă:
3.500 lei
Perioada Minima:
1 lună
Perioada maxima:
3 luni
Salariul Acceptat:
700 lei
Acordarea Banilor:
24 ore
Comisioane:
NU
Necesar Adeverința:
NU
Restanțieri:
DA și Nu
Tip Finanțare:
Rapidă
Pre-Aprobare:
 30 min
Dobândă.DAE:
99,92%

(19)💸 Creditul de la MobiloCredit


MobiloCredit: oferă împrumuturile pentru o perioadă de minim 2 luni și maxim 6 luni, în rate fixe, cu suma minimă de 200 lei și maxim 4.000 lei.

Vârsta Minima:
18 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minima:
200 lei
Suma Maximă:
4.000 lei
Perioada Minima:
2 luni
Perioada maxima:
6 luni
Venit Minim Acceptat:
700 lei
Acordarea Banilor:
24 ore
Comisioane:
NU
Necesar Adeverința:
NU
Restanțieri:
Nu
Tip Finanțare:
Rapidă
Pre-Aprobare:
Pe Loc
Dobândă.DAE:
4123,51%

(20)💸 Creditul de la Fast-Finance


FastFinance: oferă împrumuturile pentru o perioadă de minim 3 luni și maxim 36 luni, în rate fixe, pentru minim 1.500 lei și maxim 15.000 lei.


Vârsta Minima:
25 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minima:
1.500 lei
Suma Maximă:
15.000 lei
Perioada Minima:
3 luni
Perioada maxima:
36 luni
Salariul Acceptat:
Minim pe economie
Acordarea Banilor:
24 - 48 ore
Comisioane:
NU
Necesar Adeverința:
NU
Restanțieri:
Nu
Tip Finanțare:
Rapidă
Pre-Aprobare:
 30 min
Dobândă.DAE:
109,83%


💸 (21)Creditul de la TbiCredit


TbiCredit: oferă împrumuturile pentru o perioadă de minim 6 luni și maxim 24 luni, în rate fixe, pentru minim 850 lei și maxim 22.500 lei.

Vârsta Minima:
24 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minima:
850 lei
Suma Maximă:
22.500 lei
Perioada Minima:
6 luni
Perioada maxima:
24 luni
Salariul Acceptat:
800 lei
Acordarea Banilor:
48 ore
Comisioane:
DA
Necesar Adeverința:
NU
Restanțieri:
DA și Nu
Tip Finanțare:
Personală
Pre-Aprobare:
 15-30 min
Dobândă.DAE:
36,06%
Retine: Dacă acest tip de credit nebancar rapid online nu te-a fost de folos, poți accesa și lista cu toate oferte de nevoi personale bancare care o voi publica în curând. 

Getting Info...

Un comentariu

Spune-mi într-un comentariu ce sumă de bani vrei? În cât timp vrei să restitui suma solicitată și de unde vrei sa-l împrumuți: de la bancă sau de la instituțiile nebancare ce oferă bani fără verificare. În acest fel îți pot face o recomandare.
 1. Cine este mai mai credit

Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
-->