Despre Autor

În câteva rânduri vei afla totul despre autorul acestui blog Ovidiu, autorul care scrie pe blogul.

 CrediteMici.ro este un tânăr care a terminat facultatea de finanțe și bănci. A lucrat timp de un an ca broker de credite. 

Această meserie de broker nu a fost pe placul meu, dar a-m învățat foarte multe din domeniul financiar-bancar. În ultimi 10 ani am lucrat în vânzări. 

Aceasta carieră m-a propulsat să învăț totul despre marketing. Acesta a fost și motivul pentru care am decis să creez acest blog. 

Mi-am dorit de mult să văd un blog care combină creditele și educația financiara în același timp. Acum sunt programator. Am o meserie care o iubesc. 

În timpul liber scriu pe acest blog pentru a ajuta utilizatorii acestui blog să ia decizi corecte în legătură cu creditele de nevoi personale bancare, cardurile de credit, cardurile de cumpărături și creditele rapide online. 

 …post în curs de actualizare
Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
-->