Vrei un credit mic și rapid?

Ce credit mici și rapid este acordat super ușor și ce tipuri de împrumuturi recomand și de ce? La aceste întrebări vei afla răspunsul chiar acum. În plus, vei avea acces la recenziile, părerile și opiniile despre fiecare bancă în parte.
Articol verificat creat de: pentru a te ajuta.
Ce vei afla azi
credit mic rapid
Te interesează să împrumuți rapid o sumă mică de bani simplu pe termen scurt? Astăzi vei afla cam tot ce trebuie să știi despre aceste credite și de unde să te împrumuți.

💡 Ce credite mici și rapide regăsești în România? 

Vreau să precizez ceva. Înainte de a intra în acest subiect vreau sa-ți spun un lucru important: în cele mai multe cazuri, creditorii care îți acordă o sumă mică de bani, de obicei au și dobânzile mai mari. Aici mă refer la instituțiile nebancare cât și la cele bancare.

CrediteMici.ro a cautat pentru tine aceste tipuri de oferte. Ce credeți că a ieșit? Nici nouă nu ne-a venit sa credem că sunt atâtea modalități de creditare în Romania, peste 30 de oferte am regăsit pentru tine, atât de la băncile tradiționale cât și de la instituțiile nebancare ( IFN-uri )

Dacă nu ai solicitat încă acestă listă, o poți face mai sus, la începutul articolului. Durează intre 5 și 7 minute până îți este trimisă adresa pagini unde am adăugat acesta lista completă cu creditorii din Romania.

Te rog ceva! Pana îți vine lista oferte, aproape 40 la număr, te rog să citești tot ce am scris în acest post, deoarece o să îți prindă bine și o sa poți face deosebire intre ele mai bine, iar în acest fel vei știi care este cea mai bună ofertă din list cu credite pe care o vei primii .

data-full-width-responsive="true">

💡 Ce acte și condiții sunt necesare la creditele mici de la instituțiile nebancare si bancare? 

Îți voi spune atât condițiile care sunt necesare la bănci cât și condițiile care sunt necesare la instituțiile nebancare (ifn)


 💡 La instituțiile nebancare, actele și condițiile necesare necesare sunt următoarele:
 • Vârstă minima 18 ani,, iar dacă optezi pentru creditele mici și rapide, vârsta maxima nu există.
 • Buletinul de identitate,
 • Ori ce act care atestă că ai un venit lunar permanent din ori ce sursă,
 • În cele mai multe cazuri, ți se cere sa ai ul loc de muncă de minim 1 luna,
 • Acord anaf ( după caz, dacă suma de bani este mai mare de 3000 lei ))
 💡 La bănci, actele necesare și condițiile necesare sunt următoarele:
 • Vârsta minim 18 ani și maxim 65 ani
 • Buletinul de identitate,,
 • Să ai minim 3 luni vechime la ultimul loc de muncă,
 • Acord anaf,

Retine! La băncile tradiționale găsești cea mai buna dobândă, de acea spun si ma repet:  în primul rând apelează la bancă, iar dacă banca te respinge, adresează-te ifn-urilor ( instituțiilor nebancare )

💡 Se poate face un împrumut mic rapid la băncile tradiționale?

Da, băncile tradiționale au programe prin care te poți împrumuta pentru o sumă mică de bani. De regula suma cea mai mică pe care o poți accesa este de 1500-2000 lei.

Dar nu uita că la majoritatea băncilor, dacă ai card de salariu, poți face o descoperire de card foarte avantajoasa, cu o perioada de gratie de până la 50 zile. 

Ce înseamnă acestă descoperire de card? Poți lua bani de pe card de până la 3 salarii, pe care dacă îi restitui într-o anumită perioada, nu achiți dobândă pe ei, dar dacă nu depui suma retrasă de pe card în termenul stabilit de bancă, acestă sumă se transforma în credit, pe care îl achiți în rate egale.

La unele bănci, poți achita doar dobândă pe banii accesați dacă nu ai suma necesara la data scadentă de pus la loc pe card, dar în termen de 12 luni ești obligat să depui bani pe card.

💡 Ce credite sunt cele mai simplu acordat? 

La întrebarea asta multi o să spună că vreau sa promovez ifn-urile, dar nu e asa. Cele mai simple de accesat finanțări din Romania sunt cele de la instituțiile nebancare, dar sunt și cele mai scumpe.

De ce sunt atât de scumpe aceste credite nebancare?

Aceste finanțări sunt mai scumpe din 2 motive:
 1. Se acordă și persoanelor care au un grad de risc mare. Acele persoane care au fost refuzate de bănci, pe motivul că nu se încadrează în scoringul bânci.
 2. Se acorda și persoanelor cu istoric negativ, ceea ce înseamnă un nou risc în a recupera banii de la client.

MOTIVE:Aceste 2 motive sunt cele mai plauzibile pentru care ifn-urie practică o dobândă mai mare decât la bancă. Acest lucru se întâmplă deoarece pe aceste ifn-uri nu le ajută BNR cu bani precum o face cu băncile în cazul în care un client nu are bani să achite creditul, aceștia se auto finanțează din surse proprii.

data-full-width-responsive="true">

💡 La ce să fii atent la împrumuturile mici și rapide de la instituțiile nebancare si nebancare?

Eu unul mi-aș pune următoarele întrebări înainte de-a împrumuta:

 • Cât de serios este ifn-ul sau banca?
 • Cât mă costă creditul?
 • Ce condiții de creditare am?
 • Ce taxe și comisioane mi se ia din împrumut?
 • Ce perioada de gratie am?
 • Care sunt riscurile mele?
 • Sunt capabil să restitui luna de luna ratele creditului?

După ce m-am uitat la cele enumerate mai sus, aș compara creditele intre ele.  De acea am creat lista cu împrumuturi, deoarece vreau sa-ți arăt toate variantele de creditare din România. Fie că vrei un împrumut mic rapid sau o sumă de bani mai mare, o le poți compara simplu și ușor pe înțelesul tău.

Getting Info...

2 comentarii

Spune-mi într-un comentariu ce sumă de bani vrei? În cât timp vrei să restitui suma solicitată și de unde vrei sa-l împrumuți: de la bancă sau de la instituțiile nebancare ce oferă bani fără verificare. În acest fel îți pot face o recomandare.
 1. În baza de date cu litera g
 2. Buna ziua puțină ajutor
Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
-->