Surse

Aici găsești sursele de unde se inspiră Ovidiu în a crea articole pe care le găsești pe blogul CrediteMici.ro. Și prin această cale le mulțumesc pentru informațiile valoroase pe care le oferă.
1
Money Saving Expert
MoneySavingExpert.com este cel mai mare site web pentru consumatori din Marea Britanie dedicat finantelor și educație financiare. Site-ul este dedicat reducerii facturilor și combaterii colțului dvs. cu cercetări jurnalistice, instrumente de ultimă oră și o comunitate masivă - toate concentrate pe găsirea de oferte, economisirea de numerar și campania pentru justiție financiară.
2
Step Change
Echipa de experți Step Change ajută sute de mii de oameni pe an să-și facă față problemelor legate de datorii. Cu aproape 30 de ani de experiență, puteți fi încrezător că vă putem oferi sfatul și sprijinul de care aveți nevoie pentru a obține un control financiar pe termen lung.
Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
-->