Aici ai Lista cu ifn care acorda credite online rapid mari si mici pentru persoane fizice

Aici găsești lista cu ifn-uri ce acorda credite online rapide pentru sume mari sau mici. Lista completă cu Ifn ce dă credite pentru persoane fizice
Articol verificat creat de: pentru a te ajuta.
Ce vei afla azi
Lista ifn care acordacredite onlinemari si mici

 
Aici găsești lista cu ifn-uri ce acorda credite online rapide pentru sume mari sau mici. O enumerare completă cu toate instituțiile financiare nebancare ce le poți găsi în această țară. Pentru ca mulți dintre voi căutați pe google "ifn credite persoane fizice" am creat pentru voi relatare completa despre condițiile, actele necesare si dobânzile practicate de aceste ifn-uri

Atenție! Dacă vrei o sumă de bani cuprinsă între 100 lei și 40.000 lei de la instituțiile nebancare, ai ajuns exact unde trebuie, deoarece vei avea acces la lista completă cu toate creditele online nebancare ce le poți găsi autorizate de Banca Națională A României

Reține! Daca ai de gând sa vezi ce credite sunt acordate pentru persoane fizice de ifn si nu citești acest articol până la final, nu are rost să continui, deoarece nu vei înțelege ce tip de împrumut este mai bun și mai avantajos pentru tine. Acest articol este doar pentru cei care doresc să consulte lista completă cu toate ifn-urile care acordă credite online si rapide.

💡 Adevărul despre IFN-urile pe care ți le arăt azi. Cine sunt de fapt aceste instituții nebancare?

Aceste instituții nebancare sunt variantă opusă la creditele bancare, care sunt reglementate de Banca Națională a României . Acestea sunt 100% legale si răspund in fata legi in cazul in care vei avea probleme cu vrun institut nebancar.  


Atenție! Am văzut ca multi cauta persoane care oferă bani împrumut, dar trebuie să înțelegi că aceia sunt niște cămătari, în care nu trebuie să ai încredere. De acea spun si mă repet: ori împrumuți bani de la IFN ori împrumuți bani de la Bănci. Doar aceste 2 variante sunt bune.

 

Retine! Acestea IFN-uri, au fost înființate exact pentru persoanele care nu au acces la un credit bancar sau le este prea greu sa împrumute la banca din cauza scorului de acordare strict si rata mare de respingere a împrumuturilor.

 

Aceste instituții financiare nebancare sunt cea mai bună variantă pentru cei care doresc sume mici sau mari de bani chiar daca sunt înregistrați în biroul de credite al restanțierilor. Acestea acordă 100% suma solicitată daca ești înregistrat ca râu-platnic de către bănci.

💡 Ce IFN recomand că ar fi bun dacă vrei un credit rapid online în rate fixe pe termen lung. 

Credius opinii si pareri


Ai auzit de Credius? Daca nu, trebuie sa știi ca este unul dintre creditorii care au o dobânda foarte mica în comparație cu alte instituții nebancare din acestă tară, iar acesta a fost motivul pentru care l-am pus primul. În plus, acordă credite doar cu buletinul de identitate.

Reține! Acesta este unul dintre puținele instituții nebancare care îți oferă o varietate de largă de împrumuturi si care te poate ajuta să obțineți împrumuturi chiar daca ești înregistrat in biroul de credite al restanțierilor . Sunt oferite împrumuturi pentru tineri, credit pentru pensionari si împrumuturi mici situații urgente .

 

Atentie! Singurul dezavantaj pe care îl are este că nu puteți aplica la telefon , dar exista o modalitate mai simplă prin care puteți aplica online, în doar 20 de scunde, și ești sunat foarte rapid înapoi pentru explicarea creditului în detaliu. Tot ce trebuie să faci este să aplici online completându-se numele si prenumele iar cererea este trimisa instant.


Prin acest creditor , puteți obține până la 50000 lei în rate fixe pe toată perioada în care se desfășoară împrumutului. Perioada maximă în care puteți restitui suma împrumutată in rate egale este de până la 60 luni, adică 5 ani.

Cea mai bună parte este că aproape toți cei care solicita împrumutul sunt aprobați, foarte rar se respinge cererile de aprobare.

Trebuie să mai știi! Banii sunt acordați imediat ce ai aplicat, deoarece, cererea se procesează foarte rapid, de aceea ai posibilitatea să obții banii chiar în 1-2 ore.

 

Odată ce aplici online pentru o finanțare , veți putea vedea toate tipurile de împrumuturile care sunt disponibile în prezent, deoarece sunt mai multe tipuri de finanțări, care se adresează pentru ori ce situații, pentru ca acest institut dorește să împrumute bani pentru ori ce situație, din acest motiva are mai multe variante de creditare. 

Când vi se aproba finanțarea, veți putea să faceți clic pe un buton care va trimite bani instant.

Un alt lucru grozav, care îl face si mai de încredere in ochii mei, la acestui creditor puteți restituii suma împrumutată in termen de 14 zile in cazul in care doriți sa renunțați la împrumut. 

Nu uita! Acest creditor acorda sume de bani atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice.

ADEVARUL! Daca vrei să afli mai multe despre Credius, trebuie sa știi ca am creat o recenzie completă despre împrumuturile oferite. Daca vrei sa vezi părerile si opiniile noaste despre de acest creditor care acordă bani urgent si de ce credem noi ca este avantajos INTRĂ ACUM AICI
Vezi aici condițile și acte necesare despre împrumutul acordat
Întrebare Răspuns
Care este suma pe care o pot primii? Poti primii intre 2000 si 50000 de lei.
Care este perioada minimă și maximă creditului? Perioada în care vei plati ratele fixe este de minim 24 si maxim 60 de luni
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Cum intri in posesia banilor? Se acordă prin transfer bancar în contul tău, pe card sau ridicare personala de la biroul credius
In cat timp ajung bani la tine? Minim 15 de minute și maxim 1 ore de la aprobare.
In cat timp se aproba? Vei stii pe loc. Doar că este necesar să aplici online la acest credit pentru a fi aprobat pe loc
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online. Se completeaza un formular foarte simplu in doar 1 minut.
Se percep comisioane de analizare dosar? DA - în jur de 200 lei, care îți sunt retrasi din suma împrumutată.
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în același timp? DA
Este nevoie de girant? NU
Este necesară adeverința de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de muncă ce vechime trebuie să am? 1 luna sau un venit lunar permanent dintr-o sursă de venit ce poate fi dovedit cu acte.
Este necesar să fiu angajat ca să pot primi creditul? Este necesar să ai un venit din ori ce sursa pe care sa-l dovedești.
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? Da - Ori ce restanțier poate aplica, au sanse 100% să primeasca finantarea dorita.
Care este procentul de aprobare? 92% dintre cei care aplică le sunt aprobate împrumuturile
Vezi aici păreri si opinii despre CREDIUS💡 Ce tipuri de împrumuturi îți arătăm si detaliem azi?


În această listă am adăugat doar 2 tipuri de credite, cele pe termen lung, pentru sume mari de bani în rate fixe și cele pe termen scurt, pentru sume mici de bani, pentru 30 - 90 de zile fără dobânda.


În plus, vei putea studia și alte tipuri de împrumuturi pe care ți le punem la dispoziție pentru a putea alege tipul de împrumut potrivit pentru tine. Asta doar daca ne soliciți prin formularul de contact.

💡 Lista cu toate ifn-urile care acorda credite online rapide

Mai jos ai lista cu institutele nebancare, sau mai pe scurt IFN-uri. In lista de mai jos sunt instituții nebancare ce acorda finanțare in rate pe perioade lungi si instituții nebancare ce acorda bani pentru perioade scurte fără dobândă.Viva Credit opinii si pareri


Ai auzit de VivaCredit? Acesta oferă un proces rapid și ușor prin care poți solicita o sumă de bani necesara. După aprobare, banii sunt transferați în contul tău în aproximativ 15 minute.
Procesul de solicitare este lipsit de dobânzi și comisioane  pentru clienții noi. Valoarea împrumutului este de minim 100 și maxim 3000 de lei fără dobândă, iar pentru sume mari de bani poți solicita sume de bani în rate fixe de pana la 20000 de lei pentru maxim 24 luni. Acesta este una dintre instituțiile financiare nebancare ce acordă bani chiar și fără dobândă, prin oferta de creditare pana la salariu.
Vezi aici condițile și acte necesare despre împrumutul acordat
Întrebare Răspuns
Ce suma de bani poți accesa? Minim 100 și maxim 3000 lei fără dobândă pentru 30 de zile si minim 3000 de lei la 20000 de lei in rate pentru maxim la 24 luni
Care este perioada minimă și maximă creditului? Pana la 30 de zile fără dobândă pentru maxim 3000 de lei si pana la 24 luni pentru maxim 24 luni
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate și fluturaș de salariu, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Cum intri in posesia banilor? Se acordă prin transfer bancar în contul tău sau pe card.
In cat timp ajung bani la tine? Minim 30 de minute și maxim 3 ore de la aprobare.
In cat timp se aproba? In 15-30 de minute afli daca ești aprobat sau nu.
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin completarea unui formular simplu de pe site
Se percep comisioane de analizare dosar? NU
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în același timp? DA
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 1 luna sau un venit lunar permanent dintr-o sursa de venit ce poate fi dovedit
Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit din ori ce sursa pe care sa-l dovedești.
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? Da
Care este procentul de aprobare? 68%
Vezi păreri si opinii despre VivaCredit


Mozipo opinii si pareri
Ai auzit de Mozipo? Acestă  oferă împrumuturi de nevoi personale de minim 100 lei si maxim 20000 de lei fără să fi întrebat ce faci cu creditul și pe ce îl cheltui banii. Acest institut ne bancar nu oferă împrumuturi celor care sunt înregistrați în biroul de credite al restanțierilor. În schimb oferă împrumuturi celor refuzați de bănci.
Vezi aici condițile și acte necesare despre împrumutul acordat
Întrebare Răspuns
Ce suma de bani poți accesa? Minim 100 și maxim 20000 lei 
Care este perioada minimă și maximă creditului? Minim 2 luni si maxim 60 luni
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate și fluturaș de salariu, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Cum intri in posesia banilor? Se acorda prin transfer bancar în contul tău.
In cat timp ajung bani la tine? În maxim 24 de ore de la aprobare.
In cat timp se aproba? In 6-12 ore afli daca ești aprobat sau nu.
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin completarea unui formular de creditare
Se percep comisioane de analizare dosar? DA -  aproximativ 258 de lei
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în același timp? NU
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 3 luna sau un venit lunar permanent dintr-o sursa de venit ce poate fi dovedita
Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit din ori ce sursa pe care sa-l dovedești.
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? NU
Care este procentul de aprobare? 45%
Vezi aici păreri si opinii despre Mozipo


Provident opinii si pareri
Ai auzit de Provident? Provident este o modalitate rapidă și ușoară de-a obține bani în rate lunare fixe sau săptămânale. Vestea bună este că în acest moment puteți solicita un împrumut de până la 15000 lei . Puteți depune o cerere online și vă puteți primi banii aproape instantaneu. De asemenea, puteți aplica chiar dacă sunteți înregistrat ca și restanțier la bănci.
Vezi aici condițile și acte necesare despre împrumutul acordat
Întrebare Răspuns
Ce suma se poate împrumuta? Minim 500 de lei și maxim 15000 lei
Care este perioada minimă și maximă creditului? Minim 11 luni si maxim 30 luni
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate și fluturaș de salariu, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Cum intri in posesia banilor? Se acorda prin transfer bancar în contul tău sau un agent bancar vine cu bani la domiciliul tău
In cat timp ajung bani la tine? In maxim 24 de ore de la aprobare.
In cat timp se aproba? In maxim 3-6 ore.
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin completarea unui formular simplu de pe site
Se percep comisioane de analizare dosar? DA - aproximativ 120 de lei
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în același timp? DA
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 1 luna sau un venit lunar permanent dintr-o sursa de venit ce poate fi dovedita
Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit din ori ce sursa pe care sa-l dovedești.
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? Da, doar că nu trebuie să ai restanțe grave și în repetate rânduri
Care este procentul de aprobare? 69%
Vezi aici păreri si opinii despre PROVIDENT


Ocean Credit opinii si pareri
Ai auzit de Ocean Credit? Va pune la dispoziție o linie de credit de pana la 9000 de lei.Acest tip de împrumut se adresează persoanelor ce doresc să împrumute bani prin oferta de nevoi personale. Acest creditor are mai multe opțiuni prin care te poți împrumuta. Este un împrumut făcut ușor!
Vezi aici condițile și acte necesare despre împrumutul acordat
Întrebare Răspuns
Ce suma de bani poți accesa? Minim 1500 și maxim 9000 lei
Care este perioada minimă și maximă creditului? Minim 15 zile si maxim 24 luni
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate și fluturaș de salariu, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Cum intri in posesia banilor? Se acorda prin transfer bancar în contul tău sau pe cardul tău personal.
In cat timp ajung bani la tine? In 24 sau 48 de ore de la solicitare.
In cat timp se aproba? In maxim 6-12 ore
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin completarea unui formular simplu de pe site
Se percep comisioane de analizare dosar? NU
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în același timp? DA
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 1 luna sau un venit lunar permanent dintr-o sursa de venit ce poate fi dovedita
Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit din ori ce sursa pe care sa-l dovedești.
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? NU
Care este procentul de aprobare? 42%
Vezi păreri si opinii despre Ocean Credit


CreditPrime opinii si pareri
Ai auzit de Credit Prime? CreditPrime va poate ajuta să accesați împrumuturi online de pana la 10000 lei. Tot procesul de finanțare decurge online cu minim de documente.
Vezi aici condițile și acte necesare despre împrumutul acordat
Întrebare Răspuns
Ce suma de bani poți accesa? Minim 200 și maxim 10000 lei fara dobândă pentru 30 de zile.
Care este perioada minimă și maximă creditului? Pana la 30 de zile fără dobândă si cu dobândă pana la 24 luni 
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate și fluturaș de salariu, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Cum intri in posesia banilor? Se acorda prin transfer bancar în contul tău.
In cat timp ajung bani la tine? Minim 30 de minute și maxim 24 de ore de la aprobare.
In cat timp se aproba? In 30-60 de minute afli daca ești aprobat sau nu.
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online
Se percep comisioane de analizare dosar? NU
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în același timp? DA
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 1 luna sau un venit lunar permanent dintr-o sursa de venit ce poate fi dovedita
Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit din ori ce sursa pe care sa-l dovedești.
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? Da, doar că nu trebuie să ai restanțe grave și în repetate rânduri
Care este procentul de aprobare? 55%
Vezi aici păreri si opinii despre CreditPrime


Simplu Credit opinii si pareri
Ai auzit de Simplu Credit? ExtraSimplu te poate ajuta să accesezi împrumuturi rapide de bani pentru orice problema. Acest institut nebancar oferă împrumuturi de  până la 25000 lei pentru maxim 60 luni în rate fixe .
Vezi aici condițile și acte necesare despre împrumutul acordat
Întrebare Răspuns
Ce suma de bani poti accesa?? Minim 1500 lei și maxim 25000 lei
Care este perioada minimă și maximă creditului? Minim 6 luni si maxim 60 luni
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate și fluturaș de salariu, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Cum intri in posesia banilor? Se acorda prin transfer bancar în contul tău.
In cat timp ajung bani la tine? Minim 24 si maxim 48 de ore de la aprobare.
In cat timp se aproba? In 15-30 de minute afli dacă ești aprobat sau nu.
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin completarea unui formular simplu de pe site
Se percep comisioane de analizare dosar? DA + comision de administrare contului lunar
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în același timp? DA
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 3 luna sau un venit lunar permanent dintr-o sursa de venit ce poate fi dovedita
Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit din ori ce sursa pe care sa-l dovedești.
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? NU
Care este procentul de aprobare? 48%
Vezi aici păreri si opinii despre SimpluCredit


Credius opinii si pareri
Ai auzit de Credex? Credex este o platformă de creditare specializata pe împrumuturile online de nevoi personale și cumpărături în rate, acordate persoanelor fizice cu domiciliul in România. Clienții care se califică pentru acesta finanțare pot accesa bani de până la 50000 de lei, în funcție de veniturile pe care le ai.
Vezi aici condițile și acte necesare despre împrumutul acordat
Întrebare Răspuns
Ce suma de bani poti accesa? Minim 1000 lei și maxim 50000 de lei.
Care este perioada minimă și maximă creditului? Minim 2 luni si maxim 60 luni
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Cum intri in posesia banilor? Se acorda prin transfer bancar în contul tău.
In cat timp ajung bani la tine? Minim 24 de ore și maxim 48 de la aprobare.
In cat timp se aproba? In 1-2 ore afli daca ești aprobat sau nu.
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin completarea unui formular simplu de pe site
Se percep comisioane de analizare dosar? DA - aproximativ 290 de lei + comision lunar de administrare in valoare de 10 lei
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în același timp? NU
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 3 luna sau un venit lunar permanent dintr-o sursa de venit ce poate fi dovedita cu acte
Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit din ori ce sursa pe care sa-l dovedești.
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? NU
Care este procentul de aprobare? 47%
Vezi aici păreri si opinii despre CREDEX


Ferratum opinii si pareri
Ai auzit de Ferratum? Ferratum este institut nebancar  care ajută persoanele care au nevoie de bani rapid, cum ar fi rezolvarea unei probleme financiare ce sunt foarte urgențe. Oferă împrumuturi între cuprinse între 100 și 20000 de lei Dacă ești aprobat, banii vor fi transferați în contul tău imediat.
Vezi aici condițile și acte necesare despre împrumutul acordat
Întrebare Răspuns
Ce suma de bani poti accesa? Minim 100 și maxim 1400 lei fără dobândă pentru 30 de zile si pana la 19000 lei in rate pana la 15 luni
Care este perioada minimă și maximă creditului? Minim 1 luna si maxim 15 luni
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate și fluturaș de salariu, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Cum intri in posesia banilor? Se acorda prin transfer bancar în contul tău.
In cat timp ajung bani la tine? Minim in 12 -24 de ore de la aprobare
In cat timp se aproba? In 1-3 ore afli daca ești aprobat sau nu.
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin completarea unui formular simplu de pe site
Se percep comisioane de analizare dosar? NU
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în același timp? DA
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 1 luna sau un venit lunar permanent dintr-o sursa de venit ce poate fi dovedita
Este necesar sa fiu angajat să pot primi creditul? Este necesar sa ai un venit din ori ce sursa pe care sa-l dovedești.
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? Da, doar că nu trebuie să ai restanțe grave și în repetate rânduri
Care este procentul de aprobare? 39%
Vezi aici păreri si opinii despre FERRATUM


SmileCredit opinii si pareri
Ai auzit de Smile Credit? Este un ifn specializat pe credite pana la salariu (termen scurt). Te poate ajuta să accesezi împrumuturi între 200 de lei și maxim 4000 de lei dacă ești aprobat. Este un împrumut făcut ușor! .
Vezi aici condițile și acte necesare despre împrumutul acordat
Întrebare Răspuns
Ce suma de bani poti accesa? Minim 100 și maxim 2500 lei fără dobândă pentru primele  7 zile 
Care este perioada minimă și maximă creditului? Minim 1 zi si maxim 24 luni
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate și fluturaș de salariu, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Cum intri in posesia banilor? Se acorda prin transfer bancar în contul tău sau pe cardul tău personal.
In cat timp ajung bani la tine? 1-2 ore de la aprobare.
In cat timp se aproba? In minim 30 de minute si maxim  2 ore afli daca ești aprobat sau nu.
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin completarea unui formular simplu de pe site
Se percep comisioane de analizare dosar? NU
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în același timp? DA
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 1 luna sau un venit lunar permanent dintr-o sursa de venit ce poate fi dovedita
Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit din ori ce sursa pe care sa-l dovedești.
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? Da, doar că nu trebuie să ai restanțe grave și în repetate rânduri
Care este procentul de aprobare? 68%
Vezi aici păreri si opinii despre SmileCredit


CreditFix opinii si pareri
Ai auzit de Credit Fix? CreditFix oferă bani care pot fi utilizate pentru nevoi financiare urgențe. Procesul de solicitare este simplu și nu există comisioane sau dobânzi pentru clienții noi. Suma care poate fi accesată prin intermediul acestor împrumuturi nu este mare, dar poate fi majorată cu împrumuturi ulterioare, dacă se demonstrează ca ești client corect. Primul imprumut este cu dobândă 0% pentru primele 92 de zile.
Vezi aici condițile și acte necesare despre împrumutul acordat
Întrebare Răspuns
Ce suma de bani poți accesa? Minim 100 lei și maxim 10000 lei.
Care este perioada minimă și maximă creditului? Minim 1 zi si maxim 12 luni. In plus, poți accesa sume mici de bani fără dobândă pentru 92 de zile.
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate și fluturaș de salariu, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Cum intri in posesia banilor? Se acorda prin transfer bancar în contul tău sau pe cardul tău personal.
In cat timp ajung bani la tine? Minim 1 minute și maxim 3 ore de la aprobare.
In cat timp se aproba? In 30- 2 ore afli daca ești aprobat sau nu.
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin completarea unui formular simplu de pe site
Se percep comisioane de analizare dosar? NU
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în același timp? DA
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 1 luna sau un venit lunar permanent dintr-o sursa de venit ce poate fi dovedita
Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit din ori ce sursa pe care sa-l dovedești.
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? Da, doar că nu trebuie să ai restanțe grave și în repetate rânduri
Care este procentul de aprobare? 48%
Vezi aici păreri si opinii despre CREDITFIX


iCredit opinii si pareri
Ai auzit de Icredit? Icredit oferă împrumuturi rapide între 500 și 10000 lei pentru nevoi personale pentru minim 6 luni și maxim 15 luni . Acest tip de finanțare se adresează persoanelor care întâmpină dificultăți financiare.
Vezi aici condițile și acte necesare despre împrumutul acordat
Întrebare Răspuns
Ce suma de bani poti accesa? Minim 500 de lei și maxim 6000 de lei.
Care este perioada minimă și maximă creditului? Minim 2 luni si maxim 15 luni
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate și fluturaș de salariu, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Cum intri in posesia banilor? Se acorda prin transfer bancar în contul tău sau livrat de un agent la domiciliu.
In cat timp ajung bani la tine? Minim 24 și maxim 48 ore de la aprobare.
In cat timp se aproba? In 2-3 ore  afli daca ești aprobat sau nu.
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin completarea unui formular simplu de pe site
Se percep comisioane de analizare dosar? NU
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în același timp? DA
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 3 luna sau un venit lunar permanent dintr-o sursa de venit ce poate fi dovedita
Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit din ori ce sursa pe care sa-l dovedești.
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? Da, doar că nu trebuie să ai restanțe grave și în repetate rânduri
Care este procentul de aprobare? 51%
Vezi aici păreri si opinii despre iCredit


tbibank opinii si pareri
Ai auzit de Tbi Bank? Prin Tbi Credit Bank puteți obține un împrumut online dacă nu vreți o sumă mai mare de 25000 lei. Prin aceasta banca puteți cumpăra si produse in rate sau mașini în rate. Specializarea bănci este în acordarea de credite de nevoi personale.
Vezi aici condițile și acte necesare despre împrumutul acordat
Întrebare Răspuns
Ce suma de bani poti accesa? Minim 400 de lei și maxim 25000 lei
Care este perioada minimă și maximă creditului? Minim 3 luni si maxim 60 luni
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Cum intri in posesia banilor? Se acorda prin transfer bancar în contul tău.
In cat timp ajung bani la tine? Minim 24  și maxim 48 de ore de la aprobare.
In cat timp se aproba? In 1-3 ore afli daca ești aprobat sau nu.
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin completarea unui formular simplu de pe site
Se percep comisioane de analizare dosar? Da - aproximativ 249 de lei
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în același timp? NU
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 3 luna sau un venit lunar permanent dintr-o sursa de venit ce poate fi dovedita cu acte
Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit din ori ce sursa pe care sa-l dovedești.
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? NU
Care este procentul de aprobare? 46%
Vezi aici păreri si opinii despre TbiBank


MobiloCredit opinii si pareri
Ai auzit de Mobilo Credit? Mobilo Credit vă poate ajuta să obțineți împrumuturi rapide dacă aplicați online. Transferul banilor  se face rapid în contul dvs. dacă sunteți aprobat. 
Vezi aici condițile și acte necesare despre împrumutul acordat
Întrebare Răspuns
Ce suma de bani poti accesa? Minim 300 și maxim 9000 de lei.
Care este perioada minimă și maximă creditului? Minim 15 zile si maxim 12 luni
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate și fluturaș de salariu, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Cum intri in posesia banilor? Se acorda prin transfer bancar în contul tău.
In cat timp ajung bani la tine? Minim 2  și maxim 6 ore de la aprobare.
In cat timp se aproba? In 2-3 ore afli daca ești aprobat sau nu.
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin completarea unui formular simplu de pe site
Se percep comisioane de analizare dosar? NU
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în același timp? DA
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 3 luna sau un venit lunar permanent dintr-o sursa de venit ce poate fi dovedita
Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit din ori ce sursa pe care sa-l dovedești.
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? NU
Care este procentul de aprobare? 38%
Vezi aici păreri si opinii despre MOZIPO


Oney opinii si pareri
Ai auzit de Oney? Oney oferă împrumuturi mici sau mari, pe termen scurt sau lung de pana la 25000 lei. Cu o perioadă de rambursare de 3-60 de luni. În plus, acesta ofere și carduri de cumpărături în rate fără dobândă pe care-l poți folosii în 2 magazine mari. 
Vezi aici condițile și acte necesare despre împrumutul acordat
Întrebare Răspuns
Ce suma de bani poti accesa? Minim 600 și maxim 25000 lei
Care este perioada minimă și maximă creditului? Minim 3 luni si maxim 60 luni
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Cum intri in posesia banilor? Se acorda prin transfer bancar în contul tău sau pe cardul personal
In cat timp ajung bani la tine? Minim 30 de minute și maxim 2 ore de la aprobare.
In cat timp se aproba? In minim 30 de minute si maxim 2 ore afli daca ești aprobat sau nu.
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin completarea unui formular simplu de pe site
Se percep comisioane de analizare dosar? DA - De aproximativ 249 de lei
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în același timp? Da, doar că nu trebuie să ai rate foarte mari.
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Poți cumpăra in rate fără dobândă? Da, ai pana la 12 rate fără dobândă in magazinele Auchan si Leroy Merlin
Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit din ori ce sursa pe care sa-l dovedești.
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? NU
Care este procentul de aprobare? 57%
Vezi aici păreri si opinii despre ONEY


Viaconto opinii si pareri
Ai auzit de Viaconto? Viaconto  oferă împrumuturi cuprinse între 100 și 4000 de lei. Acesta se adresează în special persoanelor care sunt într-un impas financiar, care doresc sume mici de bani pentru perioade scurte.  
Vezi aici Întrebări si Răspunsuri despre împrumutul acordat
Întrebare Răspuns
Ce suma de bani poti accesa? Minim 200 și maxim 4000 de lei.
Care este perioada minimă și maximă creditului? Minim 1 ai maxim 12 luni
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate și fluturaș de salariu, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Cum intri in posesia banilor? Se acorda prin transfer bancar în contul tău.
In cat timp ajung bani la tine? Minim 24 de ore și maxim 48 de ore de la aprobare.
In cat timp se aproba? In 6 - 12 ore afli daca ești aprobat sau nu.
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin completarea unui formular simplu de pe site
Se percep comisioane de analizare dosar? DA - aproximativ 50 de lei
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în același timp? NU
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 3 luna sau un venit lunar permanent dintr-o sursa de venit ce poate fi dovedita
Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit din ori ce sursa pe care sa-l dovedești.
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? NU
Care este procentul de aprobare? 22%
Vezi aici păreri si opinii despre Viaconto


💡 De ce sunt unele credite pentru persoane fizice mai scumpe decât altele?


Daca ești persoană fizică există o varietate de împrumuturi care pot fi accesate pentru a acoperi diferite tipuri de cheltuieli, de la plata chiriei, a utilităților până la îmbunătățiri ale locuinței sau nevoi personale. Ratele dobânzii și condițiile de rambursare pentru fiecare tip de împrumut variază în funcție de împrumutul ales, însă toate împrumuturile sunt supuse unor criterii similare de creditare.

Există mai mulți factori care determină costul unui anumit împrumut de bani rapid online . De exemplu, mărimea împrumutului și durata acestuia.

REȚINE! Cu cât un împrumut este mai mic, cu atât dobânda crește. În general, împrumuturile de la Instituțiile financiare nebancare sunt mai scumpe decât cele bancare, deoarece, în cele mai multe cazuri, aplica doar persoanele care au fost refuzate de bănci si restanțierii. Trebuie să reții că sunt unele ifn-uri care au dobânzile ca la bancă, În plus, unii creditori pot percepe dobânzii mai mari decât alții în funcție de anumiți  factori, precum scorul de credit pe care îl ai.

Nu uita! Dacă ai nevoie de o suma mica de bani pentru 30-90 de zile, acum poți împrumuta chiar și fără dobândă. Profita de aceste oferte!

Este important să știi ce tip de împrumut vrei, pentru a ști ce decizie să iei. Acest lucru vă poate ajuta să economisiți bani, precum și să evitați comisioanele și dobânzile inutile.


💡 Ce se întâmplă dacă nu restitui împrumutul?


Reține! Dacă nu sunteți în măsură să vă rambursați împrumutul la data scadentă, trebuie să contactați imediat creditorul dumneavoastră. Mai toți creditorii au un plan de rezerva pentru voi!

De obicei,  creditorul vă poate acorda timp pentru a efectua plățile, puteți continua să faceți plăți până la sfârșitul lunii. În caz contrar, cel mult se poate face o scurtă prelungire a programului de plată. Aceasta va prelungi doar cu câteva zile data scadenței și nu modifică suma care trebuie plătită. 


În continuare vi se va percepe o dobândă pentru întreaga perioadă de prelungire.Dacă nu depuneți plata sau o parte a plății atunci când ar trebui să o faceți, soldul împrumutului dvs. va crește și dobânda se va acumula. 


Ar trebui să contactați întotdeauna creditorul dumneavoastră dacă aveți întrebări cu privire la soldul actual al împrumutului sau la datele scadente de plată.


💡 Se mai poate împrumuta direct prin telefon?

Da, un împrumut poate fi făcut prin telefon . Există mai multe companii care oferă acest serviciu și care pot fi contactate prin apelarea numărului gratuit al companiei sau prin vizitarea site-ului acesteia.

Principalul avantaj de a face un împrumut prin telefon este că este ușor de realizat. Nu este nevoie să vizitați un birou sau să completați vreun formular.

Un alt avantaj este că puteți obține rapid aprobarea pentru un împrumut. Tot ce trebuie să faceți este să răspundeți la câteva întrebări de bază despre situația dumneavoastră financiară și să fiți de acord să rambursați integral împrumutul după ce ați primit banii.

Există și dezavantaje ale împrumuturilor prin telefon. 


Un dezavantaj mare este că s-ar putea să aveți dificultăți în a explica situația dvs. financiară unui creditor, ceea ce înseamnă respingerea creditului. Modalitatea cea mai sigură este să aplici online, direct pe site-ul lor, în acest fel vei știi exact cum sa completezi cererea de creditare. Un alt dezavantaj este că s-ar putea să aveți dificultăți în verificarea informațiilor despre situația dumneavoastră financiară.

💡 Ce tipuri de împrumuturi bancare poți accesa super rapid?


Ne pare rău ca n-am terminat încă lista cu aceste tipuri de împrumuturi de nevoi personale oferite de bănci, dar mâine o sa o publicăm. Revino mâine pentru a consulta aceasta lista! 

În aceasta listă am adăugat toate tipurile de împrumuturi bancare ce se regăsesc în românia. În acest fel vei putea alege împrumutul foarte simplu, fără sa mai fi nevoit sa te plimbi pe zeci de site pentru a căuta informațiile.

Concluzie

Chiar dacă ai căutat pe google ifn credit persoane fizice sau cum poți lua un împrumut rapid online de la instituțiile financiare nebancare, lista pe care ai găsit-o in acest articol cu siguranță ti-a fost de mare ajutor sa poți compara aceste tipuri de credite rapide de la ifn. În cazul în care dorești să compari mai multe tipuri de împrumuturi, poți consulta lista de mai sus cu credite urgente.

Getting Info...

3 comentarii

Spune-mi într-un comentariu ce sumă de bani vrei? În cât timp vrei să restitui suma solicitată și de unde vrei sa-l împrumuți: de la bancă sau de la instituțiile nebancare ce oferă bani fără verificare. În acest fel îți pot face o recomandare.
  1. Care sunt ifn-urile care au dobânzi că și la bancă?
    Mulțumesc
  2. Chiar si de la bancă
  3. In cit timp primim răspunsul ptr un împrumut?
Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
-->