Despre Noi

alt_here

Suntem un simplu blog care combină educația financiara si creditele

Despre noi/Despre autor

Blog Stats

Total Visits
Posts
0
Comments
0

De la început, acest site a vrut să combine într-un mod atractiv creditele și educația financiară.

 Deoarece, în România, educația financiară lipsește cu desăvârșire, am început să creăm articole și recenzii despre bănci, dar în același timp să le combinăm cu educație financiară, pentru ca utilizatorii noștri să înțeleagă pe deplin ce înseamnă un credit și la ce riscuri se pot expune. 

 Blogul lui Ovidiu.B, de la CrediteMici.ro a fost creat în 2018, special pentru persoanele ce doresc să compare creditele bancare, cardurile de cumpărături și împrumuturile de la instituțiile financiare nebancare. 

 Credem că toată lumea ar trebui să aibă acces la informații corecte și cât mai precise, dar mai mult, indiferent de scorul de credit, blogul nostru, trebuie să ofere informații pentru toate tipurile de credit din România, fie că ești înregistrat cu restante în biroul de credite sau nu.

 Banii sunt greu de obținut. Creditul este și mai greu. Aici intervenim noi. Oferim comparații și idei despre toate tipurile de împrumuturi, fie că ai un scor de credit rău, adică ai fost restanțier sau fie ai un scor de creditare bun, adică ti-ai achitat ratele la timp. 

 Suntem printre puținele bloguri care abordează mai multe tipuri de împrumuturi, cum ar fi creditele pana la salariu sau creditele rapide și creditele online. 

 Mii de oameni sunt refuzați la un împrumut sau la un card de credit, iar noi trebuie să îi ajutăm să poată să înțeleagă de ce au fost refuzați și cum poate să obțină împrumutul.

Aceste persoane sunt lăsate în fața unei alegeri dificile: să plătească mai mult decât își pot permite sau să rămână fără serviciile financiare de care au mare nevoie. Acum, mai mult ca oricând, Romanii doresc să aibă acces la opțiuni de creditare accesibile. 

Acesta este motivul pentru care suntem mândri să oferim unele dintre cele mai inovatoare și accesibile comparații de pe piața, care sunt actualizate săptămânal. 

 De exemplu, Ovidiu îți da acces la cele mai bune comparații, care sunt create pe scurt și la obiect, pentru ca ori cine să înțeleagă pe deplin împrumutul. 

 În ultimul rand, noi credem ca educația financiara la creditele rapide, este tot ce poate să-și dorească o persoana pentru a accesa un credit urgent foarte bun.
Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
-->