Retine te rog! La sfârșitul postului vei avea listă completă cu aproape toate creditele acordate cu rapiditate. O listă creată pentru cei care doresc să studieze mai multe soluții prin care te poți imprumuta de banii necesar într-un timp scurt și urgent!

💡 Banca Transilvania. Păreri și Opinii despre Creditul de nevoi personale acordat. Tot ce trebuie să știi despre acest creditor bancar. Cu bune și rele.

Azi ne dăm cu părerea despre oferta de nevoi personale Banca Transilvania. Află azi Părerile și Opiniile noastre despre Creditul de Nevoi Personale BT. Pe acest blog vei afla tot trebuie să știi despre acestă banca și de alte bănci asemănătoare.


  Părerile și opiniile despre creditul de nevoi personale de la Banca Transilvania a fost creat de site-ul CrediteMici.ro. Sperăm că această recenzie o să-ți fie de mare folos în alegerea împrumutului. Succese!

  💡Ce trebuie să știi de început? Scurte detalii despre creditul acordat.

   Vârsta Minimă:
  18 ani
  Vârsta Maxima:
  65 ani
  Suma Minimă:
  5.000 lei
  Suma Maximă:
  100.000 lei
  Perioada Minimă:
  2 luni
  Perioada maximă:
  5 ani
  Salariul Minim:
  minim pe economie
  Acordarea Banilor:
  pe loc sau în 24 ore
  Dobândă Preferențială:
  DA
  Necesar Adeverință:
  NU
  Și pentru Restanțieri:
  cu mici exceptii
  Tip Finanțare:
  Nevoi Personale
  Pre-Aprobare:
  pe loc
  Dobânda.DAE:
  între 9.9% și 12.7% 


  💡 Ce condiții sunt necesare să îndeplinesc pentru a se aproba creditul de la BT?


  Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești sunt foarte simple. Din câte am văzut, la acestă bancă, de la an la an, s-a simplificat tot mai mult procesul de creditare, ceea ce înseamnă că creditul se acorda mai rapid.

  Prima condiție este să ai un loc de muncă pe care nu l-ai schimbat în ultimele 3 luni. Mai exact, să ai 3 luni vechime la ultimul angajator.

  Îți spun un mic secret al băncilor: de obicei, dacă ai un loc de munca stabil de mai mult timp, în ochii băncilor ești mai credibil, ceea ce însemnă că ai șanse mari ca împrumutul sa-ți fie acordat. În opinea mea, nu trebuie sa-ți faci probleme în a obține creditul dacă vechimea ta la ultimul loc de munca este de minim 6 -12 luni și nu ai avut probleme grave la alte credite în trecut.

  A doua condiție este de-a da acordul în scris bănci să îți verifice veniturile pe ultimele 12 luni în baza de date anaf.

  Aici au o problema persoanele căror angajator nu au declarat veniturile anuale la anaf, dar sunt puține firme care nu fac asta. În acest caz, este nevoie de adeverință de venit de la angajator.

  A treia condiție este sa ai vârsta de minim 18 ani și maxim 65 ani pentru a putea aplica la o astfel de finanțare.


  Sfat Important! Dacă aplici online la acesta bancă, fă pe cât posibil când ești sunat, să răspunzi cât mai corect la toate întrebările puse de acestă bancă. În acest fel, ești cu 90% mai sigur că această bancă îți aprobă creditul.  Întrebările care le primești se mai numesc și pre-scoring ( pre-aprobare ).

  💡 Ce părere aveam noi de Banca Transilvania? Sincer nu doar vorbe...


  Din moment ce a ajuns printre cele mai bune bănci din Romania, nu pot spune lucruri rele despre acestă bancă. Nu uita: în momentul în care aflu ceva urat de această bancă, în secunda te anunț aici.

  Cele mai multe persoane au avut o părere buna despre BT. Bine, mai sunt și persoane care nu le-au convenit, dar na, nu există pădure fără uscături.

  Strict părerea mea personala! Chiar nu vreau să te influențez să iei vreo decizie. Dobânda este bunicică, seriozitatea bănci este de nota 10, iar comunicarea cu banca la fel, este foarte bună. Trebuie să precizez că seriozitatea bănci - cum comunici cu ia și cum îți înțelege problema - valorează mai mult decât cea mai mică dobândă din România.

  Retine te rog: Acum vreau să te fac să înțelegi despre cum se dau recenzii negative în cele mai multe cazuri. De curând, am creat o recenzie pentru Keni si Brid, despre cele mai bune mașini de spălat și despre cum se dau recenzii negative fără să fie adevărate.

  Am constata ca cele mai multe recenzii negative la mașinile de spălat le dădeau de persoanele care din vina lor nu montau bine mașina de spălat, nu regla piciorușele și nu scoteau șuruburile de transport, si din acest motiv, începea să curgă recenziile negative, dar nu că ar fi o problema cu acea mașină de spălat, era problema strictă a omului, că nu citea cartea tehnica unde se stipula clar ce sa facă și cum să o regleze pentru a nu face face zgomote ciudate

  Ei bine, aici am vrut să ajung, pentru că, la fel se întâmpla și la bănci, diverse persoane, care sunt frustrate că nu au primit creditul de la bancă, încep să dea recenzii negative dintr-un motiv simplu: banca nu le-a acordat creditul.

  Recunosc sunt și recenzii cât se poate de reale, dar mai puține, deoarece băncile au început sa aibă foarte multă grijă de clienții săi, iar din an în an, se pune accentul tot mai mult pe relațiile cu clienții, mai ales la Banca Transilvania.

  💡 Ce trebuie sa știi înainte să accesezi creditul de nevoi personale?


  Când dorești să te împrumuți prin ofertele de nevoi personale, este absolut necesar să ții cont că sunt doua categorii de creditori: Bancile Tradiționale și Instituțiile Nebancare

  Retine te Rog! Băncile au o dobânda și cu 90% mai mică decât la instituțiile nebancare, de aceea spun și mă repet în fiecare zi și la fiecare postare: dacă vrei să iei un credit de nevoi personale este absolut necesar să consulți băncile în primul rând, iar dacă nu reușești la bancă, doar atunci te poți sa te îndrepți către instituțiile financiare nebancare.

  💡 Ce sfat îți dăm în legătură cu creditul de nevoi personale de la Banca Transilvania?


  Nu vreau să crezi că te influențez în vreau fel să te imprumuti la acestă bancă, nu o să recomand acesta bancă, pentru că vreau sa rămână la decizia ta, dacă este un creditor de calitate sau nu. Tu ești cel care trebuie să ia decizia, nu eu!


  Retine și acest aspect! Sfatul meu este să consulți lista cu toate creditele pe care ți le-am dat mai sus. Doar în acest fel iți faci idee despre ce credit este mai bune pentru tine și familia ta. În plus, tine cont și de recomandările care le facem în această lisă cu credite de nevoi personale. De recomandările noastre trebuie să ți cont doar 30%, restul să fie alegerea ta. Succes!
  💡 Info Pe Scurt - Întrebări și Răspunsuri despre creditul de la Banca Transilvania


  Ce m-am gândit! Dacă tot am creat această recenzie, m-am gândit să îți adaug și întrebările și răspunsurile pe care le caută frecvent cei care doresc să se împrumute la  Banca Transilvania. Sper sa-ți fie de folos!

  Întrebare Răspuns
  Pentru ce sumă de bani poți aplica? Minim 5.000 și maxim 100.000 lei
  Pe ce perioadă poți împrumuta? Pentru minim 2 luni și maxim 5 ani (60 luni)
  Care sunt actele necesare de care ai nevoie? Buletinul de identitate și acordul scris pentru verificarea veniturilor tale la ANAF.
  Prin ce metodă intri în posesia banilor? Se virează în contul deschis pe numele tău.
  Cât durează până ce banii ajung la tine? De obicei suma solicitată de ție ajunge în contul tău în 24 sau maxim 48 ore de la aprobarea finală sau chiar pe loc.
  Cât durează până ce știi dacă se aprobă creditul sau nu? Dacă datele pe care le furnizezi băncile sunt corecte, vei știi pe loc.
  Prin ce metoda pot aplica la acest împrumut? Ai 2 variante simple; fie completezi formularul de credite de pe site-ul lor sau dai o fuga la cea mai apropiata agenție.
  Se percep comisioane de analizare dosar? DA
  Se percep comisioane de acordare a împrumutului? DA
  Se percepe comision de rambursare anticipata? DA
  Pot avea mai multe credite în acelas timp? Nu, dar poți refinanța creditul la aceasta bancă și vei rămâne doar cu unul, In plus vei avea și o dobândă preferențială ( mai mică ).
  Este nevoie de girant? NU
  Este necesara adeverință de venit? NU, dacă vrei o sumă de bani ce nu depășește 5000 euro echivalentul în lei.
  Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? Minim 3 luni la ultimul loc de muncă și minim 6-12 luni de când muncești cu contract de muncă.
  Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? Da, fără ul loc de muncă nu poți împrumuta bani de la această bancă
  Dacă sunt restanțier pot aplica pentru un împrumut? Da, doar ca nu trebuie sa ai restante foarte grave.
  Care este procentul de aprobare? În jur de 79% dintre cei care au solicitat au și obținut creditul de nevoi personale de la Banca Transilvania.

  💡 Ce alte credite mai regăsești și ce părere avem despre ele?


  Dacă încă nu ai solicit lista cu creditele bancare de la începutul articolului, te rog sa te duci sa o soliciți acum, deoarece vei avea access la toate creditele bancare din România la un singur loc și părerile noastre despre fiecare bancă în parte.

  Retine acest lucru! Mai jos, mai ai și alte soluții de creditare care ar putea să te avantajeze în luarea deciziei de împrumut. Succes!

  Întreabă-ne tot ce doresti în legatura cu creditele de pe acest blog si o să-ți răspundem foarte rapid!

  STAI AȘA: Vezi dacă creditele din lista de nevoi personale de mai jos te-ar pute ajuta!

  *Te-ar Putea interesa?* Banca Transilvania - parerile împrumutului

  Oferta Apreciată+139

  Scurte detalii
  • Vârsta Minimă: 18 ani
  • Vârsta Maximă: 65 ani
  • Suma Minimă: 5.000 lei
  • Suma Maximă: 100.000 lei
  • Perioada Minimă: 2 luni
  • Perioada Maximă: 60 luni
  • Venit Minim: Minim pe economie
  • Acordarea: 24 ore
  • Pre-probare: Pe loc
  • Dobândă Aplicată: -
  • Tip Dobândă: Fixă
  • Tip finanțare: Nevoi Personale
  • Adeverință: NU
  • Restanțieri: NU
  *Te-ar Putea interesa?* Provident - parerile împrumutului

  Oferta Apreciată+75

  Scurte detalii
  • Vârsta Minimă: 18 ani
  • Vârsta Maximă: 65 ani
  • Suma Minimă: 500 lei
  • Suma Maximă: 15.000 lei
  • Perioada Minimă: 11 luni
  • Perioada Maximă: 3 ani
  • Venit Minim: 500 lei
  • Acordarea: 24 - 48 ore
  • Pre-Aprobare: 30 min
  • Dobândă Aplicată: -
  • Tip Dobândă: Fixă
  • Tip finanțare: Nevoi Personale
  • Adeverință: NU
  • Restanțieri: DA și NU
  *Te-ar Putea interesa?* Viva Credit - parerile împrumutului

  Oferta Apreciată+132

  Scurte detalii
  • Vârsta Minimă: 20 ani
  • Vârsta Maximă: 70 ani
  • Suma Minimă: 100 lei
  • Suma Maximă: 2.000 lei
  • Perioada Minimă: 1 zi
  • Perioada Maximă: 30 zile
  • Venit Minim: 700 lei
  • Acordarea: 6-24 ore
  • Pre-Aprobare: Pe loc
  • Dobândă Aplicată: -
  • Tip Dobândă: Fără Dobândă
  • Tip finanțare: iute
  • Adeverință: NU
  • Restanțieri: DA


  *Te-ar Putea interesa?* Credius - parerile împrumutului

  Oferta Apreciată+89

  Scurte detalii
  • Vârsta Minimă: 18 ani
  • Vârsta Maximă: 65 ani
  • Suma Minimă: 1.000 lei
  • Suma Maximă: 40.000 lei
  • Perioada Minimă: 20 luni
  • Perioada Maximă: 60 luni
  • Venit Minim: 700 lei
  • Acordarea: 24 ore
  • Pre-Aprobare: Pe loc
  • Dobândă Aplicată: --
  • Tip Dobândă: fixă
  • Tip finanțare: iute
  • Adeverință: NU
  • Restanțieri: DA
  *Te-ar Putea interesa?* Tele Credit - parerile împrumutului

  Oferta Apreciată+79

  Scurte detalii
  • Vârsta Minimă: 18 ani
  • Vârsta Maximă: 65 ani
  • Suma Minimă: 100 lei
  • Suma Maximă: 2.000 lei
  • Perioada Minimă: 1 zi
  • Perioada Maximă: 30 zile
  • Venit Minim: 700 lei
  • Acordarea: 24 ore
  • Pre-Aprobare: Pe Loc
  • Dobândă Aplicată: -
  • Tip Dobândă: Fixă
  • Tip finanțare: iute
  • Adeverință: NU
  • Restanțieri: DA
  Recomandare
  *Te-ar Putea interesa?* Credit Fix - parerile împrumutului

  Oferta Apreciată+88

  Scurte detalii
  • Vârsta Minimă: 18 ani
  • Vârsta Maximă: 65 ani
  • Suma Minimă: 100 lei
  • Suma Maximă: 3.000 lei
  • Perioada Minimă: 5 zi
  • Perioada Maximă: 62 zile
  • Venit Minim: 700 lei
  • Acordarea: 24 ore
  • Pre-Aprobare: Pe Loc
  • Dobândă Aplicată: -
  • Tip Dobândă: Fără Dobândă
  • Tip finanțare: iute
  • Adeverință: NU
  • Restanțieri: DA

  Te-ar putea interesa și următoarele? Dacă nu, continuă!

  Cel mai bun
  *Te-ar Putea interesa?*Extrs Simplu - parerile împrumutului

  Oferta Apreciată+81

  Scurte detalii
  • Vârsta Minimă: 18 ani
  • Vârsta Maximă: 65 ani
  • Suma Minimă: 100 lei
  • Suma Maximă: 3.000 lei
  • Perioada Minimă: 5zile
  • Perioada Maximă: 30 zile
  • Venit Minim: 700 lei
  • Acordarea: 24 ore
  • Pre-Aprobare: Pe Loc
  • Dobândă Aplicată: -
  • Tip Dobândă: Fixă
  • Tip finanțare: iute
  • Adeverință: NU
  • Restanțieri: DA
  *Te-ar Putea interesa?* Smile Credit - parerile împrumutului

  Oferta Apreciată+86

  Scurte detalii
  • Vârsta Minimă: 18 ani
  • Vârsta Maximă: 65 ani
  • Suma Minimă: 150 lei
  • Suma Maximă: 2.000 lei
  • Perioada Minimă: 15 luni
  • Perioada Maximă: 30 zile
  • Venit Minim: 700 lei
  • Acordarea: 24 ore
  • Pre-Aprobare: Pe Loc
  • Dobândă Aplicată: -
  • Tip Dobândă: Fixă
  • Tip finanțare: iute
  • Adeverință: NU
  • Restanțieri: DA
  Recomandare
  *Te-ar Putea interesa?*Ferratum - parerile împrumutului

  Oferta Apreciată+51

  Scurte detalii
  • Vârsta Minimă: 21 ani
  • Vârsta Maximă: 65 ani
  • Suma Minimă: 200 lei
  • Suma Maximă: 10.000 lei
  • Perioada Minimă: 15 zi
  • Perioada Maximă: 12 lini
  • Venit Minim: 700 lei
  • Acordarea: 24 ore
  • Pre-Aprobare: Pe Loc
  • Dobândă Aplicată: -
  • Tip Dobândă: Fixă
  • Tip finanțare: iute
  • Adeverință: NU
  • Restanțieri: DA

  ###
  Nume

  ltr
  item
  STAI AȘA: Vrei credit rapid online? Vrei cele 40 de oferte cu credite rapide? Sunt gata.: Banca Transilvania. Păreri și Opinii despre Creditul de nevoi personale acordat. Tot ce trebuie să știi despre acest creditor bancar. Cu bune și rele.
  Banca Transilvania. Păreri și Opinii despre Creditul de nevoi personale acordat. Tot ce trebuie să știi despre acest creditor bancar. Cu bune și rele.
  Azi ne dăm cu părerea despre oferta de nevoi personale Banca Transilvania. Află azi Părerile și Opiniile noastre despre Creditul de Nevoi Personale BT. Pe acest blog vei afla tot trebuie să știi despre acestă banca și de alte bănci asemănătoare.
  https://4.bp.blogspot.com/-Csnd824uO_E/XKTyPRios6I/AAAAAAAAE8Q/o7eLoglnYsQGn4YuML2D26YzTHyWtO2FgCK4BGAYYCw/s1600/Pareri%2Bdespre%2Bcreditul%2Bde%2Bnevoi%2Bpersonale%2Bde%2Bla%2Bbanca%2Btransilvania.png
  https://4.bp.blogspot.com/-Csnd824uO_E/XKTyPRios6I/AAAAAAAAE8Q/o7eLoglnYsQGn4YuML2D26YzTHyWtO2FgCK4BGAYYCw/s72-c/Pareri%2Bdespre%2Bcreditul%2Bde%2Bnevoi%2Bpersonale%2Bde%2Bla%2Bbanca%2Btransilvania.png
  STAI AȘA: Vrei credit rapid online? Vrei cele 40 de oferte cu credite rapide? Sunt gata.
  https://www.creditemici.ro/2019/04/banca-transilvania-pareri-credit-nevoi-personale.html
  https://www.creditemici.ro/
  https://www.creditemici.ro/
  https://www.creditemici.ro/2019/04/banca-transilvania-pareri-credit-nevoi-personale.html
  true
  4812463310850254905
  UTF-8
  Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Recomandări LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy