Ce pareri am despre CREDEX si ratele online prin ALTEX. Tot ce trebuie să știi despre creditul de nevoi personal si cumpărăturile în rate oferite.

Azi ai una din cele mai sincere păreri despre Credex.Ce trebuie să știi despre creditul de nevoi personale, rate online prin altex și datele de contac
Articol verificat creat de: pentru a te ajuta.
Ce vei afla azi
Rate online la Credex ifn si altex
Totul despre ratele online de la credex si altex. Păreri complete

💡Totul despre credex. Află tot ce trebuie să știi în 7 puncte.


Înainte să te împrumuți de bani sau să-ți faci rate la credex este foarte important să treci prin toate punctele pe care le-am detaliat mai jos, pentru că, în acest fel, îți da seama dacă se merită sau nu să faci un credit online sau să cumpăr în rate prin credex, pentru ca ne-am dat cu părerea despre el.



Hai să începem! Ești curios cât de bun sau nu este acest împrumut?

💡Cine este credex cu adevărat și de ce atrage lumea așa de rapid la el?

Important de reținut! Credex a fost înființat de antreprenorul ce a fondat și deține magazinul altex, pe numele lui Dan Ostahie. Până în acest moment pare un institut nebancar foarte serios, doar că mai jos o să citești cât de serios o să fie până la urmă😁.


Credex a fost înființat- dacă nu mă înșel- prin 2007 și avea 30% din acțiuni Raiffeisen bank. Nu știu dacă acum această banca mai are vreo parte din acțiunile credex, dar cert este  că din moment ce o banca mare este asociată unui IFN, înseamnă că este 100% de încredere.


Lumea vine de obicei pentru că acest credit îl găsești în toate magazinele Altex din România, iar acest lucru la făcut extrem de credibil și popular în ochii oamenilor.


Până anul trecut, prin acest ifn, se putea cumpara doar produse în rate din magazinele altex și media galaxy, dar din acest an oferă și împrumuturi mari și mici prin oferta de nevoi personale


Practică cele mai mici dobânzi?😕 NU, si se pare că este cum spun eu😉. Din câte am citit, acest institut nebancar practică niște dobânzi normale pentru un instituțiile nebancare, cu mult mai mici față de alte IFN-uri.

💡Bun sau nu? Ce păreri am despre credex?

Adevărul😲 - Mulți caută în google ”Credex păreri” și nu prea găsește ceva complet despre acest institut nebancar și m-am decis să vă dau toate detaliile posibile și imposibile, cu tot ce trebuie să știi în legătură cu creditele oferite în acest articol.


😍Părerea mea despre acest creditor este peste așteptări, din mai multe motive, care ți le voi detalia în cele ce urmează...


💡Părerea 1-  Dobânda și ușurința cu care se acordă împrumutul este mie unul îmi place. Nu mai trebuie să stai să aștepți pentru semnarea hârtiilor sau alte proști de documente stufoase. Nu uită că ușurință cu care se acordă te poate trimite rapid în datorii. Împrumuta cu cap.


Dobânda este de minim 9 și  maxim 40%. Dobânda cea mai mică o primești doar în anumite condiții. Să nu crezi  toți au acces la o dobânda mică. Cu cât împrumutul este mai mic, și pe o perioada mai mică de timp, cu atât dobânda crește. Acest lucru se întâmplă la toate băncile.


Reține! Îți dau un pont: 😉 în cazul în care rămâi fără bani într-o lună și nu ai de unde împrumuta, faci un împrumut la credex, iar dacă restitui suma împrumutată în 30 zile, nu se percepe dobânda pe banii accesați. Vei da exact cât ai împrumutat.


💡Părerea 2- Aplicația care a lansat-o pe App Store și Google Play mie îmi place, pentru că  ușurează accesarea împrumutul. În acest fel economisești timp și nu mai stai la coadă pentru a cere informații.


În plus,  prin acest mod de aplicare, face foarte ușor procesul de creditare, iar în curând o să ai și oferte cu dobânzi mici sau chiar rate fără dobânda pe perioade lungi dacă folosești aplicația, ceea ce este un avantaj imens pentru ține.


💡Părerea 3 - A început să adauge în oferte produse cu rate fără dobândă până la 24 luni. Pe mine unul aceste oferte mă tentează și am achiziționat în rate fără dobânda, pentru că este cel mai convenabil.


Trebuie să îți dau un sfat. De obicei sau mai bine spus, în toate cazurile, rate fără dobânda au și un mic truc, pe care mulți nu-l știu. Toate băncile și instituțiile nebancare îl practică.


În momentul când tu iei în rate fără dobânda, de fapt ai o dobânda, care este cea mai mare, dar nu ți se aplică dacă achiți toate ratele la termen. În cazul în care ai depășit-o rată cu zilele stipulate în contract, automat ratele vor fi cu dobânda până la finalizarea împrumutului.


Deci: în cazul în care se achita toate ratele la timp, ești un om fericit, pentru că beneficiezi de rate fără dobânda până la final.

💡Părerea 4 -  Creditul de nevoi personale oferit este unul care are o dobândă acceptabilă pentru un institut nebancar.


Dobânda este între 10% și 40% se apropie de împrumuturile oferite de băncile tradiționale cu care ai fost învățați.


Tu, când îți aplici pentru un împrumut, trebuie să  întrebi de DAE, deoarece DAE însemna Dobânda Anuală Efectivă. În DAE sunt adăugate toate dobânzile și toate taxele si costurile creditului. 


💡Părerea 5 - Credex spune că au ofertă 30 zile fără costuri, oare e adevărat? Păi e cam adevărat, deoarece prin lege poți renunța în termen de 15 zile la ori ce credit, ei au mai adăugat încă 15 zile și să făcut 30 zile. Dacă restitui suma solicitată in aceste 30 zile nu se aplică nici o dobândă, ceea ce este mai mult decât bine să profiți atunci când ai nevoie de o sumă mică de bani până iei salariul.


Aveți tot dreptul să mă contraziceți, dar tot ce am spus mai sus până în acest moment este 100% adevărat.


În concluzie: te-aș minți dacă aș spune că este un creditor rău și adevărul este că printre alte instituții financiare nebancare, numite și IFN-uri, Credex este unul bunicel dacă nu te întinzi mai mult decât îți permiți să plătești.


Cum devii înșelat?😲 De fapt nimeni nu te înșală, tu te înșeli singur. 60% dintre persoanele care cumpără produse în rate regretă decizia făcută pentru că se bagă la o sumă de bani mai mare decât poate duce bugetul lor, iar împrumutul devine o povară și foarte frustrant când vine momentul să achiți ratele, deoarece produsul cumpărat peste un timp nu mai valorează mai nimic. Din acest motiv vă spun: gândește bine înainte să iei decizia de a te împrumuta.


Oamenii, de obicei, regretă decizia făcută pentru că în cele mai multe cazuri, produsul care îl ia nu este pe așteptările lor, pentru că se grăbesc să împrumute și nu lasă timp pentru decizia de cumpărare.

💡Cum aplici simplu și rapid?

La acest institut nebancar poți aplica prin 2 opțiuni, fie aplici online,  fie aplici în magazinele partenere.


Adevărat sau nu? Mulți dintre voi când auziți să aplicați online începe să vă dea eroare creierul😁, dar credex a simplificat procesul în așa fel încât să fie ușor chiar și pentru un nepriceput în ale internetului.


💡Procesul este după cum urmează

  • Pasul 1 - Completezi formularul înscris pe site
  • Pasul 2 - Adaugi datele tale personale, domiciliu, strada…etc
  • Pasul 3 - Faci o poza la buletinul de identitate cu telefonul
  • Pasul 4 - Completezi și alte informații adiționale
  • Pasul 5 -  Alegi oferta de creditare pe care o dorești 
  • Pasul 6 - aștepți să fi sunat pentru confirmare și pentru a vi se explica oferta în detaliu de către agentul Credex


În concluzie:😉 nu cred că există un proces mai simplu de atât. Mai simplu de aplicat este să descarci aplicația credex, iar în aplicație ești coordonat cu fiecare pas pe care trebuie să-l faci. În cazul că nu te descurci nici așa,  apelezi la Telefon:+(40) 219 912

💡Ce trebuie să știți despre ratele online prin creditul de nevoi personale  de la credex?

Acum poți cumpăra produsul favorit direct de pe site-ul altex. Tot ce trebuie să faci este să adaugi produsul în coș și finalizezi comanda, iar în josul pagini, ai o opțiune de a cumpăra în rate prin credex, o bifezi ci completezi formularul de creditare.


Retine:😊 trebuie să știi că dobânda pentru cumpărarea de produse în rate variază in funcție de suma solicitată, cu cat împrumuți mai mulți bani cu atât dobânda scade și cu cat iei un produs mai ieftin dobânda crește.Mai jos ai niște calcule concrete.


Varianta 1 - DAE de 16,97 pentru sume între 40501 și 3000 lei

Să presupunem că vei cumpăra produse de 5000 lei, pentru o perioadă de 24 luni, rata lunara va fi de aproximativ 265 lei, iar totalul pe care îl achiți în acesta perioada de 24 luni este de aproximativ 6370 lei

Varianta 2 -DAE de 32.77% pentru sume cuprinse între 3501 și 4500 lei

Să presupunem că vei cumpăra produse de 4000 lei, pentru o perioadă de 24 luni, rata lunara va fi de aproximativ 240 lei, iar totalul pe care îl achiți în acesta perioada de 24 luni este de aproximativ 5760 lei

Varianta 3 -DAE de 38.76 pentru sume cuprinse între 2500 și 3500 lei

Să presupunem că vei cumpăra produse de 3000 lei, pentru o perioadă de 24 luni, rata lunara va fi de aproximativ 188 lei, iar totalul pe care îl achiți în acesta perioada de 24 luni este de aproximativ 4512 lei

Varianta 4 -DAE de 42.24 pentru sume cuprinse între 2401 și 30000 lei

Să presupunem că vei cumpăra produse de 5000 lei, pentru o perioadă de 24 luni, rata lunara va fi de aproximativ 320 lei, iar totalul pe care îl achiți în acesta perioada de 24 luni este de aproximativ 768 lei

Varianta 5 -DAE de 70,84 pentru sume cuprinse între 300 și 2400 lei

Să presupunem că vei cumpăra produse de 2400 lei, pentru o perioadă de 24 luni, rata lunara va fi de aproximativ 181 lei, iar totalul pe care îl achiți în acesta perioada de 24 luni este de aproximativ 4356 lei


Nu uita! în aceste sume au fost adăugate costurile cu analizarea dosarului și de administrare

 

Să îți spun drept: nu știu sigur cum calculează împrumuturile, deoarece niciodată nu vei știi exact cât este dobânda până ce nu aplici, nu doar la credex, ci la toate băncile. Ce este sus sunt doar calcule informative, mai mult sau mai puțin.

💡Ce trebuie sa știi despre creditul în rate fără dobândă și cu dobândă?


Deocamdată rate fără dobândă sunt doar la anumite produse, nu la toată gama. Deocamdată rate fără dobândă se aplică doar la anumite produse, doar dacă sunt cumpărate din magazinul online sau fizic altex și media galaxy.
Reține: credex nu oferă rate fără dobândă la sume mai mici de 1275 lei, toate produsele cumpărate în rate cu o valoare mai mică de 1275 lei se aplică și dobânda pe banii împrumutați.

💡Ce carduri de cumpărături în rate sunt mai bune.


Atenție! Ratele fără dobândă sunt acordate în funcție de magazinul ales. Fiecare magazin are propriul sistem de rate fără dobândă, ceea ce înseamnă că unele au 3 rate fără dobândă altele 6 rate și tot așa pana la 24 rate fără dobândă.


Îmi pare rău, dar nu am terminat de creat lista cu cardurile prin care poți cumpăra în rate fără dobândă. Acuma le compar si mâine le adaug, pentru că vreau să vă arăt doar cele mai bune soluții prin care poți cumpăra în rate fără dobândă.

💡Cum plătești ratele la credex?


Ratele se plătesc foarte simplu, fie le transferi bani online direct din contul tău in contul credex, fie te duci la ori ce banca parteneră si plătești împrumutul la ghișeu.

💡Întrebări și răspunsuri: tot ce trebuie sa știi despre credex

 
Se poate împrumuta bani fără dobânda la credex?

Da, poți accesa bani chiar și fără dobânda dacă restitui suma împrumutată în maxim 30 zile de la solicitare. Acest tip de împrumut este super bun în momentele în care rămâi fără bani și nu ai de unde împrumută pentru rezolvarea problemelor.

Ce dobânda se aplică împrumutului?

Dobânda este cuprinsă între 9% și 40 %. Nimeni nu-ți poate spune la fix cât este dobânda împrumutului pentru că depinde de mulți factori.

Care este vârstă minimă și maximă?

Poți accesa bani prin această platforma doar dacă ai minim 18 ani și maxim 70 ani.

Care este vechimea minimă la locul de muncă de care ai nevoie?

Trebuie să ai minim 3 luni vechime la locul de muncă actual. În caz contrar, șansele sunt mai mici să poți obține finanțarea.

Care este valoarea reală pe care o poți împrumută?

Poți accesa sume cuprinse între 300 lei și maxim 30.000 lei pentru achiziționarea de bunuri în rate și pentru creditul de nevoi personale suma minimă este de 1000 lei și maximul nu poate depășii 5000 lei.

Pe ce perioada se poate lua împrumutul?

La creditul de nevoi personale, perioada minimă este de 2 luni și perioada maximă în care poate restituii suma împrumutată este de 59 luni în rate egale. La creditul de cumpărături, perioada minimă este de 6 luni și maxim 59 luni.

Care sunt documentele de care am nevoie?

La credex ai nevoie doar de 2 document: buletinul de identitate, iar pentru pensionari, cuponul de pensie.

Este necesară verificarea veniturilor?

Acest ifn îți verifică veniturile lunare în baza de date anaf pe ultimul trimestru, pentru că împrumutul să-ți fie acordat.

Se poate rambursa anticipat împrumutul de la credex?

Da, se poate rambursa anticipat împrumutul. În plus, dacă îl restitui în 30 zile nu vei achita dobânda și nici un cost în plus.

Ce venituri trebuie să ai pentru a te încadra?

Venitul minim pe care trebuie să îl aibă o persoană este de minim 1200 lei, iar pentru pensionari 800 lei

Care sunt comisioanele percepute?

Ai un comision variază în funcție de suma și este cuprins între 100 și 290 lei pentru analizarea dosarului și un comision lunar între 5 și 10 lei pentru administrarea contului.

Se acordă și persoanelor cu istoric negativ?

Se acordă persoanelor cu istoric negativ doar dacă nu a avut restanțe grave și în repetate rânduri.

Detalii tehnice

Institutie financiar nebancara inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei sub nr. RG-PJR-42-110317/04.06.2018 si in Registrul Special sub nr. RS-PJR-42-110112/21.08.2018. Numar de inregistrare la Registrul Comertului J23/1827/2018 ; Cod Unic de Inregistrare 35825701 ;Sediul central : Jud. Ilfov, Oras Voluntari, Sos Bucuresti Nord nr. 10, Cladirea Global City Business Park, corp O1, etaj 8 Telefon: +(40) 219 912. Contact:contact@credex-ifn.ro. Facebook - Linkedin - Youtube.

Lista credite asemanatoare

Getting Info...

3 comentarii

Spune-mi într-un comentariu ce sumă de bani vrei? În cât timp vrei să restitui suma solicitată și de unde vrei sa-l împrumuți: de la bancă sau de la instituțiile nebancare ce oferă bani fără verificare. În acest fel îți pot face o recomandare.
  1. Credex niște mizerabili,cum e posibil ca la un credit de 1500 să transmită la biroul de credit o rata de 3971lei.Niste mizerabili ordinari.
  2. Unde se poate plăti rata
  3. De ce ma obliga sa am asigurare de viata și vreau sa stiu dacă mi se va restituii suma asigurări
Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
-->