Ce pareri am despre CREDEX si ratele online prin ALTEX. Tot ce trebuie să știi despre creditul de nevoi personal si cumpărăturile în rate oferite.

Azi ai una din cele mai sincere păreri despre Credex.Ce trebuie să știi despre creditul de nevoi personale, rate online prin altex și datele de contac
Ce vei afla azi
Rate online Credex ifn si altex
Totul despre ratele online de la credex si altex. Păreri complete

💡Afla tot ce trebuie sa știi despre credex în următoarele 7 puncte.

Înainte să te împrumuți de bani sau să-ți faci rate la credex este foarte importantsă treci prin toate punctele pe care le-am detaliat mai jos, pentru că, în acest fel, îți da seama dacă se merită sau nu să faci un credit online sau să cumpar în rate prin credex, pentru ca ne-am dat cu părerea despre el.

Hai să începem! Ești curios ce a ieșit?

💡Cine este credex cu adevărat și de ce atrage lumea așa de rapid la el?

Important de reținut!Credex a fost înființat de antreprenorul ce a fondat și deținemagazinul altex, pe numele luiDan Ostahie. Până în acest moment pare un institut nebancar foarte serios, doar că mai jos o să citești cât de serios o să fie până la urmă😁.

Credex a fost înființat- dacă nu mă-nșel- prin 2007 și avea 30% din acțiuni Raiffeisen bank. Nu știu dacă acum această banca mai are vreo parte din acțiunile credex, dar cert este  că din moment ce o banca mare este asociată unui IFN, înseamnă că este 100% de încredere.

Lumea vine de obiceipentru că acest credit îl găsești în toate magazinele Altex din România, iar acest lucru la făcut extrem de credibil și popular în ochi oamenilor.

Până anul trecutprin acest ifn putea să cumperi doar produse în rate din magazinele altex și media galaxy, dar din acest an oferă și împrumuturi mari și mici prin oferta de nevoi personale

Practică cele mai mici dobânzi?NU, se pare că așa este😉. Din câte am văzut, acest institut nebancar practică niște dobânda normale pentru un instituțiile nebancare.

💡Ce păreri am despre credex?

Adevărul😲 - Mulți caută în google ”Credex păreri” și nu prea găsește ceva complet despre acest institut nebancar și m-am decis să vă dau toate detaliile posibile și imposibile, cu tot ce trebuie să știi în legătură cu creditele oferite în acest articol.

Părereamea despre acest creditor este peste așteptări din mai multe motive care ți le voi detalia.


💡Părerea 1-  Dobânda și ușurința cu care se acordă împrumutul este mie unul îmi place. Nu mai trebuie să stai să aștepți pentru semnarea hârtiilor sau alte proști de documente stufoase. Nu uită că ușurință cu care se acordă te poate trimite rapid în datorii. Împrumuta cu cap.

Dobânda estede minim 9 și  maxim 40%. Dobânda cea mai mică o primești doar în anumite condiții. Să nu crezi  toți au acces la o dobânda mică. Cu cât împrumutul este mai mic, și pe o perioada mai mică de timp, cu atât dobânda crește. Acest lucru se întâmplă la toate băncile.
Reține!Îți dau un pont: în cazul în care rămâi fără bani într-o luna și nu ai de unde împrumuta, faci un împrumut la credex, iar dacă restitui suma împrumutată în 30 zile, nu se percepe dobânda pe banii accesați. Vei da exact cât ai împrumutat.

💡Părerea 2- Aplicația care a lansat-o pe App Store și Google Play mie îmi place, pentru că  ușurează accesarea împrumutul. În acest fel economisești timp și nu mai stai la coadă pentru a cere informații.

În plus,  prin acest mod de aplicare, face foarte ușor procesul de creditare, iar în curând o să ai și oferte cu dobânzi mici sau chiar rate fără dobânda pe perioade lungi dacă folosești aplicația, ceea ce este un avantaj imens pentru ține.

💡Părerea 3- A început să adauge în oferte produse cu rate fără dobândă până la 24 luni. Pe mine unul aceste oferte mă tentează și am achiziționat în rate fără dobânda, pentru că este cel mai convenabil.

Trebuie să îți dau un sfat. - de obicei sau mai bine spus, în toate cazurile, rate fără dobânda au și un mic truc, pe care mulți nu-l știu. Toate băncile și instituțiile nebancare îl practică.

În momentul când tu iei în rate fără dobânda, de fapt ai o dobânda, care este cea mai mare, dar nu ți se aplică dacă achiți toate ratele la termen. În cazul în care ai depășit-o rată cu zilele stipulate în contract, automat ratele vor fi cu dobânda până la finalizarea împrumutului.

Deci:în cazul în care se achita toate ratele la timp, ești un om fericit, pentru că beneficiezi de rate fără dobânda până la final.

💡Părerea 4-  Creditul de nevoi personale oferit este unul care are o dobândă acceptabilă pentru un institut nebancar.

Dobânda este între 10% și 40% se apropie de împrumuturile oferite de băncile tradiționale cu care ai fost învățați.

Tu, când îți aplici pentru un împrumut, trebuie să  întrebi de DAE, deoarece DAE însemna Dobânda Anuală Efectivă. În DAE sunt adăugate toate dobânzile și toate taxele creditului. 

💡Părerea 5- Credex spune că au oofertă 30 zile fără costuri, oare e adevărat? Păi e cam adevărat, deoarece prin lege poți renunța în termen de 15 zile la ori ce credit, ei au mai adăugat încă 15 zile și să făcut 30 zile, în care dacă restitui suma solicitată nu se aplică nici o dobândă, ceea ce este mai mult decât bine să profiți atunci când ai nevoie de o sumă mică de bani până iei salariul.


Aveți tot dreptul să mă contraziceți, dar tot ce am spus mai sus până în acest moment este 100% adevărat.

În concluzie: te-aș minți dacă aș spune că este un creditor rău și adevărul este că printre alte instituții financiare nebancare, numite și IFN-uri, Credex este unul bunicel dacă nu te întinzi mai mult decât îți permiți să plăteșți.
Cum devii înșelat?De fapt nimeni nu te înșală, tu te înșeli singur. 60% dintre persoanele care cumpără produse în rate regretă decizia făcută pentru că se bagă la o sumă de bani mai mare decât poate duce bugetul lor, iar împrumutul devine o povară și foarte frustrant când vine momentul să achiți ratele, deoarece produsul cumpărat peste un timp nu mai valorează mai nimic. Dea acea vă spun: gândiți-vă bine înainte să luați decizia de a te împrumuta.

Oamenii, de obicei, regretă decizia făcutăpentru că în cele mai multe cazuri, produsul care îl ia nu este pe așteptările lor, pentru că se grăbesc să împrumute și nu lasă timp pentru decizia de cumpărare.

💡Cum aplici simplu și rapid?

La acest institut nebancarpoți aplica prin 2 opțiuni, fie aplici online,  fie aplici în magazinele partenere.

Adevărat sau nu?Mulți dintre voi când aud să aplice online începe să îi dea eroare creierul, dar credex a simplificat procesul în așa fel încât să fie ușor chiar și pentru un priceput în ale internetului.

💡Procesul este după cum urmează

Pasul 1 - Completezi formularul înscris pe site
Pasul 2 - Adaugi datele tale personale, domiciliu, strada…etc
Pasul 3 - Faci o poza la buletinul de identitate cu telefonul
Pasul 4 - Completezi și alte informații adiționale
Pasul 5 -  Alegi oferta de creditare pe care o dorești 
Pasul 6 - aștepți să fi sunat pentru confirmare și pentru a vi se explica oferta în detaliu de către agentul Credex

În concluzie:nu cred că există un proces mai simplu de atât. Mai simplu de aplicat este să descarci aplicația credex, iar în aplicație ești coordonat cu fiecare pas pe care trebuie să-l faci. În cazul că nu te descurci nici așa,  apelezi la Telefon:+(40) 219 912

💡Ce trebuie să știți despre ratele online prin creditul de nevoi personale  de la credex?

Acum poți cumpăra produsul favorit direct de pe site-ul altex, doar adaugi produsul în coș și finalizezi comanda, iar în josul pagini, ai o opțiune de a cumpăra în rate prin credex, o bifezi ci completezi formularul de creditare.

Retine:trebuie să știi că dobânda pentru cumpărarea de produse în rate variază in funcție de suma solicitată, cu cat împrumuți mai mulți bani cu atât dobânda scade și cu cat iei un produs mai ieftin dobânda crește.Mai jos ai niște calcule concrete.

Varianta 1 - DAE de 16,97 pentru sume între 40501 și 3000 lei

Să zicem că cumperi produse de5000 lei, pentru o perioadă de24 luni, rata lunara va fi de aproximativ265 lei, iar totalul pe care îl achiți în acesta perioada de24 lunieste de aproximativ6370 lei

Varianta 2 -DAE de 32.77% pentru sume cuprinse între 3501 și 4500 lei

Să zicem că cumperi produse de4000 lei, pentru o perioadă de24 luni, rata lunara va fi de aproximativ240 lei, iar totalul pe care îl achiți în acesta perioada de24 lunieste de aproximativ5760 lei

Varianta 3 -DAE de 38.76 pentru sume cuprinse între 2500 și 3500 lei

Să zicem că cumperi produse de3000 lei, pentru o perioadă de24 luni, rata lunara va fi de aproximativ188 lei, iar totalul pe care îl achiți în acesta perioada de24 lunieste de aproximativ4512 lei

Varianta 4 -DAE de 42.24 pentru sume cuprinse între 2401 și 30000 lei

Să zicem că cumperi produse de5000 lei, pentru o perioadă de24 luni, rata lunara va fi de aproximativ320 lei, iar totalul pe care îl achiți în acesta perioada de24 lunieste de aproximativ768 lei

Varianta 5 -DAE de 70,84 pentru sume cuprinse între 300 și 2400 lei

Să zicem că cumperi produse de2400 lei, pentru o perioadă de24 luni, rata lunara va fi de aproximativ181 lei, iar totalul pe care îl achiți în acesta perioada de24 lunieste de aproximativ4356 leiNu uita!în aceste sume au fost adăugate costurile cu analizarea dosarului și de administrare

Să îți spun drept: nu știu sigur cum calculează împrumuturile, deoarece niciodată nu vei știi exact cât este dobânda până ce nu aplici, nu doar la credex, ci la toate băncile. Ce este sus sunt doar calcule informative, mai mult sau mai puțin.

💡Ce trebuie sa știi despre creditul în rate fără dobândă și cu dobândă?


Deocamdată rate fără dobândă sunt doar la anumite produse, nu la toată gama. Deocamdată rate fără dobândă se aplică doar la anumite produse, doar dacă sunt cumpărate din magazinul online sau fizic altex și media galaxy.
Reține: credex nu oferă rate fără dobândă la sume mai mici de 1275 lei, toate produsele cumpărate în rate cu o valoare mai mică de 1275 lei se aplică și dobânda pe banii împrumutați.

💡Ce aici cardurile de cumpărături în rate sunt mai bune.


Atenție!Ratele fără dobândă sunt acordate în funcție de magazinul ales. Fiecare magazin are propriul sistem de rate fără dobândă, ceea ce înseamnă că unele au 3 rate fără dobândă altele 6 rate și tot așa.


Îmi pare răudar nu am terminat de creat lista cu cardurile prin care poți cumpăra în ratefără dobânda. Acuma le compar si mâine le adaug, pentru că vreau să vă arăt doarcele mai bune soluții de rate fără dobândă.

💡Cum se face cum plătești ratele la credex?


Ratele se plătesc foarte simplu, fie le transferi bani direct din contul tău in contul credex, fie te duci la ori ce banca si plătești împrumutul accesat.

💡Întrebări și răspunsuri: tot ce trebuie sa știi despre credex

Se poate împrumuta bani fără dobânda la credex?

Da, poți accesa bani chiar și fără dobânda dacă restitui suma împrumutată în maxim 30 zile de la solicitare. Acest tip de împrumut este super bun în momentele în care rămâi fără bani și nu ai de unde împrumută pentru rezolvarea problemelor.

Ce dobânda se aplică împrumutului?

Dobânda este cuprinsă între 9% și 40 %. Nimeni nu-ți poate spune la fix cât este dobânda împrumutului pentru că depinde de mulți factori.

Care este vârstă minimă și maximă?

Poți accesa bani prin această platforma doar dacă ai minim 18 ani și maxim 70 ani.

Care este vechimea minimă la locul de muncă de care ai nevoie?

Trebuie să ai minim 3 luni vechime la locul de muncă actual. În caz contrar, șansele sunt mai mici să poți obține finanțarea.

Care este valoarea reală pe care o poți împrumută?

Poți accesa sume cuprinse între 300 lei și maxim 30.000 lei pentru achiziționarea de bunuri în rate și pentru creditul de nevoi personale suma minimă este de 1000 lei și maximul nu poate depășii 5000 lei.

Pe ce perioada se poate lua împrumutul?

La creditul de nevoi personale, perioada minimă este de 2 luni și perioada maximă în care poate restituii suma împrumutată este de 59 luni în rate egale. La creditul de cumpărături, perioada minimă este de 6 luni și maxim 59 luni.


Care sunt documentele de care am nevoie?

La credex ai nevoie doar de 2 document: buletinul de identitate, iar pentru pensionari, cuponul de pensie.

Este necesară verificarea veniturilor?

Acest ifn îți verifică veniturile lunare în baza de date anaf pe ultimul trimestru, pentru că împrumutul să-ți fie acordat.

Se poate rambursa anticipat împrumutul de la credex?

Da, se poate rambursa anticipat împrumutul. În plus, dacă îl restitui în 30 zile nu vei achita dobânda și nici un cost în plus.

Ce venituri trebuie să ai pentru a te încadra?

Venitul minim pe care trebuie să îl aibă o persoană este de minim 1200 lei, iar pentru pensionari 800 lei.

Care sunt comisioanele percepute?

Ai un comision variază în funcție de suma și este cuprins între 100 și 290 lei pentru analizarea dosarului și un comision lunar între 5 și 10 lei pentru administrarea contului.

Se acordă și persoanelor cu istoric negativ?

Se acordă persoanelor cu istoric negativ doar dacă nu a avut restanțe grave și în repetate rânduri.


Detalii tehnice

Institutie financiar nebancara inregistrata in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei sub nr. RG-PJR-42-110317/04.06.2018 si in Registrul Special sub nr. RS-PJR-42-110112/21.08.2018. Numar de inregistrare la Registrul Comertului J23/1827/2018 ; Cod Unic de Inregistrare 35825701 ;Sediul central : Jud. Ilfov, Oras Voluntari, Sos Bucuresti Nord nr. 10, Cladirea Global City Business Park, corp O1, etaj 8 Telefon: +(40) 219 912. Contact:contact@credex-ifn.ro.Facebook-Linkedin-Youtube. iCredit face parte dintr-un grup international, lider pe piata financiar non-bancara din Europa de Est


Trimiteți un comentariu

-->