Ce pareri am de CREDIUS. Recenzie 100% COMPLETA despre împrumutul rapid online de nevoi personale oferit.

Vrei despre credius pareri? Azi analizăm creditele de nevoi personale oferite de Credius. O analiză completă a acestui creditor nebancar rapid.
Articol verificat creat de: pentru a te ajuta.
Ce vei afla azi

💡Detalii pe scurt

Întrebare Răspuns
Tip Credit Nebancar
Suma Minimă 800 lei
Suma Maximă 50.000 lei
Perioada Minimă 6 luni
Perioada Maximă 60 Luni
Vechime minimă 1 luna
Rate Fixe
Venit minim acceptat 700 lei
Vârsta minimă 18 ani
Tip dobândăFixă
Acte necesare Buletinul de identitate
Comision analizare dosar 200 lei
În cât timp se aprobă 30 minute
Cum intri în posesia banilor prin transfer bancar, transfer pe cardul tau sau ridicare personală de la ghișeul bănci
Cum aplic doar online, prin completarea unui formular simplu in 5 minute
Acordarea banilor în minim 3 ore și maxim 24 ore
Comision Acordare NU
Comision rambursare anticipată NU
Adeverință de venit Opțional
Trebuie să fiu angajat dacă nu ești angajat și ai venituri din surse independente, trebuie dovedite prin acte.
Se acordă restanțierilor? DA
APLICĂ AICI

💡Ce trebuie să știi despre Credius

Credius este un creditor urgent online de top prin care poți obține chiar azi banii necesari. Acesta oferă o gamă largă de împrumuturi la o dobândă bună față de alte instituții nebancare. 

Acesta oferă împrumuturi pe termen scurt, precum și opțiuni de a împrumuta pe termen lung pentru a-i ajuta pe oameni să treacă de momentele dificile din viața lor. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care au nevoie de un impuls financiar pe termen scurt sau lung, sau pentru cei cu un istoric negativ în biroul de credite. 

Oferă, de asemenea, opțiuni de rambursare flexibile, în rate lunare cu dobândă fixă pe toată durata desfășurării creditului, astfel încât vă puteți asigura că sunteți în măsură să vă rambursați împrumutul în mod fără a întâmpina probleme.

Fiecare împrumut este aprobat rapid sau mai puțin rapid în funcție de suma solicitată, așa că poate dura aprobarea până la 1-2 ore pentru o sumă nu prea mare și maxim 12 ore pentru suma maximă de bani acordată, adică 50.000 lei.

 

Odată ce ați fost aprobat, acestea vor fi depuse direct în contul dvs. bancar sau cu ridicare personală de la ghișeu.. Puteți folosi acești bani așa cum considerați de cuviință, cum ar fi plata facturilor sau pentru alte cheltuieli pe termen scurt sau lung, deoarece nu îi interesează cum cheltuiți banii.

Trebuie să se știe! Credius are pana in prezent cea mai mică dobândă de pe piața creditelor nebancare, si acordă cu succes împrumuturi și celor care au fost refuzați de bănci care nu pot obține credite în altă parte  sau sunt înregistrați în biroul de credite al restanțierilor.

Aceasta poate fi o opțiune excelentă pentru persoanele care doresc sa acceseze un împrumut în rate fixe pentru sume mici de minim 800 lei și maxim 50.000 lei

Atenție! O data ce ai împrumutat bani prin această ofertă, acest creditor nu va putea mari ratele pe parcurs, acestea rămânând fixe pe toata durata desfășurării împrumutului. Ceea ce înseamnă că ai un alt avantaj major.

Există două tipuri prin care poți accesa un împrumut: credit de nevoi personale, credit pentru cumpararea de bunuri sau credit pentru pensionari. Principala diferență între aceste trei tipuri de împrumuturi este suma de bani pe care o puteți împrumuta, la unele oferte este mai mică iar la altele este mai mare.

Reține! Nu toți creditorii sunt la fel de serioși precum credius, așa că este important sa luați o decizie azi de a împrumuta, deoarece dobânda este scăzută cu aproape 60% față de lunile trecute.

💡Cum funcționează un împrumut (credius)?

Un credit de nevoi personale este un tip de împrumut care se accesează în rate fixe, pentru minim 6 luni și maxim 48 luni. Este o modalitate simplă, directă și rapidă de a obține numerar atunci când aveți cea mai mare nevoie de el. 

Practic, suma împrumutată este transferată în contul tău bancar sau ridicare personala. Puteți folosi banii în orice scop. Perioada de rambursare va depinde de suma de bani pe care ați împrumutat-o.

💡De ce sunt împrumuturile credius este o alternativă mai bună?

Atunci când aveți nevoie de un credit fulger aprobat online fără prea multe verificări, probabil că veți avea câteva opțiuni de unde să îi obțineți. Cu toate acestea, cu aceste alte opțiuni, este posibil să trebuiască să așteptați o perioadă mare de timp pentru a obține banii sau poate chiar nu îi vei primi. În plus, este posibil să trebuiască să vă confruntați și cu rate ridicate ale dobânzii dacă nu vei dorii să împrumuți bani prin credius. 

Cu creditul de nevoi personale de la acest creditor, puteți obține rapid banii de care aveți nevoie. În plus, ratele sunt mult mai mici decât v-ați putea aștepta. Atunci când vi se aprobă un împrumutul, banii sunt acordați în aceeași zi. În plus, nu trebuie să vă faceți griji că veți fi refuzat, deoarece aproape toată lumea care aplica online este aprobată. De fapt, aprobă aproape 88% din clienții lor. În plus, este foarte simplu de aplicat.

💡De ce ar trebui să încercați împrumutul de la credius și de ce nu?

Dacă ești restanțier și ai fost refuzat de banca,  împrumuturile prin credius vă pot ajuta să obțineți rapid bani chiar dacă sunteți înregistrați in biroul de credite

Oferă o modalitate excelentă de a obține rapid bani pentru urgențe fără a fi nevoit de alte acte în afară de buletinul de identitate.

Poți accesa împrumuturi prin mai multe oferte, cu aprobarea cererii  în aceeași zi în care aplici.

Sfatul meu simplu: Este un creditor bun, care te ajută cu bani super rapid cu minimul de acte, dar părerea mea este ca sa verifici soluțiile de creditare bancare. Doar după ce ai verificat aceste soluții și ai văzut că nu ți se acordă, doar atunci ar trebuie să te îndrepți către acest instituțiile nebancare, pentru că are cea mai mică dobândă dintre ele.


💡Condițiile pe care trebuie sa le îndeplinești pentru a fi aprobat

Reține! Credius este înregistrat de banca națională a României, ceea ce înseamnă ca este un creditor serios.


Pentru a primi un împrumut de la un creditor trebuie să îndeplinească cerințele de mai jos:

 1. Trebuie să aveți vârsta de 18 ani sau mai mult
 2. Trebuie să aveți un cont bancar valabil
 3. Trebuie să aveți o sursă stabilă de venit
 4. Trebuie să fiți cetățean român sau rezident permanent 
 5. Trebuie să fiți angajat sau sa ai o sursa de venit lunar
 6. Trebuie să aveți o adresă de e-mail valabilă
 7. Trebuie să aveți un număr de telefon valabil

💡Se aprobă în aceeași zi în care aplici?

Aprobarea împrumutului se face fără a aștepta la o coadă lungă sau verificări obositoare. O mulțime de oameni ezită să obțină un împrumut pentru că se tem că vor fi refuzați. Dar cu credius, nu va trebui să vă faceți griji că veți fi refuzat. De fapt, aceștia aprobă aproape 89% dintre cei care aplica la acest credit rapid online. 

Acest creditor nu îți verifică scorul de credit, precum o fac băncile tradiționale, în schimb, se uită la situația dumneavoastră financiară, adică, se uita la veniturile tale lunare. Acest lucru face ca persoanele care au fost refuzate de băncile mari din România să poată obține ușor un împrumut.

Mai mult, cererea dvs. va fi aprobată în câteva minute, mai exact ți se comunică prin sms daca creditul a fost aprobat sau respins. Acest creditor îți cere doar de câteva detalii de la dumneavoastră, cum ar fi numele, adresa de e-mail și numărul de telefon și o poza cu buletinul de identitate. Cum spuneam mai sus, nici măcar nu se ia în considerare scorul de credit.

Reține! Toate informațiile tale sunt păstrate în siguranță, iar identitatea ta nu va fi deslușita nici unei entități, ceea ce înseamnă că nimeni nu o să știe că tu ai luat un credit.

💡Exista sau nu costuri ascunse sau surprize neplăcute?

Mulți creditori obișnuiesc să ascundă costul real al unui împrumut, mai ales când vine vorba de creditele de la ifn. Ei vor umfla rata dobânzii pentru a face ca împrumutul să pară mai ieftine. Cu credius, acest lucru nu se întâmplă, pentru că este sinceră în ceea ce privește ratele, dobânda și condițiile de creditare. Nu există costuri ascunse sau alte surprize. 

Acesta vă spune înainte să semnați contractul de credit care sunt costurile și condițiile de creditare.


Reține! După ce ai aplicat, acest creditor îți da un răgaz să te gândești daca vrei sau nu împrumutul. Acest lucru mi se pare cel mai bun, deoarece poți sa te gândești bine dacă te împrumuți sau nu.


Puteți să vă rambursați împrumutul în orice moment, fără penalități. Nu trebuie să vă faceți griji că veți suporta penalități de întârziere sau alte penalități, pentru că este foarte flexibil în această privință. - Puteți să vă rambursați împrumutul într-o singură tranșă sau să faceți plăți lunare.


💡Unele dintre dezavantajele  pe care le are credius

Împrumuturile Credius vă pot ajuta în orice urgență financiară. Dar ele au și câteva dezavantaje - Nu sunt disponibile pentru toată lumea. Trebuie să aveți 18 ani și să aveți un venit stabil din salariu sau alte surse de venit și oferă bani împrumut în funcție de venitul pe care îl ai lunar.


Reține! Oferă împrumuturi în funcție de veniturile tale deoarece credius nu dorește să te îndatorezi mai mult decât îți permiți, deoarece o rata mare, face ca tu, ca persoana, să îți iei de la gură să plătești rata. Aceste este și un motiv pentru care îmi place Credius, că-ți dă doar cât îți permiți să plătești lunar


Mai retine încă ceva: Acest creditor are dobândă cu mult mai mare decât la băncile mari cu care suntem obișnuiți. Nu are rost să mă ascund după degete și să spun ce nu este adevărat. Ce-i drept are condițiile de creditare mai simple decât la bancă in plus, cum spuneam mai sus, acordă credite și celor refuzați de bănci.


💡Cum să solicitați un împrumut?

 1. Faceți clic pe butonul "aplică acum" de mai jos. 
 2. Veți fi redirecționat către o pagină securizată de aplicare.
 3. Completați datele personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și informațiile solicitate de creditor. 
 4. După ce ați terminat, veți fi redirecționat înapoi pe o altă pagina.
 5. Odată ce vă aflați pagina redirecționată, veți putea vizualiza statutul cererii dumneavoastră. 
 6. Veți fi notificat prin e-mail odată ce cererea dvs. a fost aprobată. Dacă ați citit acest articol de la început până la sfârșit, atunci probabil că sunteți nerăbdător să obțineți un împrumut pe termen scurt. 

Sperăm că articolul v-a fost de ajutor și că ați înțeles mai bine ce este un împrumut pe termen scurt și ce trebuie să căutați atunci când solicitați unul. 

Reține! Procesul acestui creditor este rapid și ușor pentru a aplica, acest lucru face ca obținerea unui credit  să fie simplu, în câteva minute.

💡Întrebări si răspunsuri

Există comisioane ascunse?

Nu există absolut niciun fel de comisioane ascunse. Acest lucru înseamnă că plătiți întotdeauna doar suma pe care o împrumutați + dobanda si comisionul de acordare . Acesta o să vă spună întotdeauna valoarea totală a rambursărilor și suma pe care trebuie să o plătiți în fiecare lună.

Va trebui să trimit documente suplimentare?

Este posibil ca la anumite persoane să vă ceară să dovediți că aveți un loc de muncă prin consultarea bazei de date ANAF. Deși acest lucru este neobișnuit, se întâmplă. 

Unde pot primi banii?

În funcție de locația dvs. și de suma pe care o împrumutați, ați putea avea opțiunea de a primi împrumutul într-unul din cele trei moduri: numerar în mână, transfer bancar direct în contul tău sau pe cardul de salariu. O să vă spună toate detaliile aceste  atunci când vă vor contacta.

Când vor fi banii în contul meu?

Banii vă vor fi transferați imediat ce ați semnat toate documentele și ați fost de acord cu împrumutul. După circa 5-10 minute puteți să retrageti banii din cont.

Ce se întâmplă dacă nu-mi pot rambursa împrumutul?

Dacă nu puteți rambursa împrumutul la timp, creditorul vă va percepe, de obicei, o penalizare. Aceasta este pentru a compensa dobânda pe care ar fi câștigat-o dacă ați fi plătit la timp. Dacă nu puteți rambursa împrumutul la timp, trebuie să contactați creditorul și să explicați ați întârziat pentru a fi amanata ratea. În acest fel scapi să nu plătești dobânda penalizatoare.

Pot contracta mai multe împrumuturi?

Da, puteți contacta oricâte împrumuturi doriți. Cu toate acestea, merită să țineți cont de faptul că, pe măsură ce fiecare împrumut este rambursat, veți avea mai puțin disponibil pentru a rambursa altele noi. Sfatul meu este sa nu va bagati la mai multe împrumuturi, deoarece riscati sa intrați în datorii și mai mari.

De ce mi s-a cerut să trimit documente justificative?

Unii creditori vă vor cere să trimiteți documente justificative pentru a dovedi că sunteți cine spuneți că sunteți și că aveți un venit regulat. Solicitarea de documente justificative este un lucru obișnuit și nu este un motiv de îngrijorare. 

Cât de repede voi primi împrumutul meu?

Dacă îndepliniți criteriile creditorului și sunteți acceptat pentru împrumut, ar trebui să puteți împrumuta banii foarte repede. De îndată ce ați trimis cererea, credius se va apuca de treabă, pentru a vă găsi un împrumut pentru tine și, imediat ce se  găsește un împrumut, vă vor anunța. Ar trebui să puteți împrumuta banii într-un timp foarte scurt.

Date Tehnice

Credius- DATELE COMPANIEI: Credius IFN S.A Nr. Registru Comerțului: J23/1231/2013 CUI: 31534882, CAEN: 6492 DETALII DE CONTACT:Credius IFN S.A Voluntari, Bulevardul Pipera nr. 1/i, et 3+4, sc. A, Bucuresti, Ilfov. e-mail contact: salut@credius.ro, telefon: 312.293.000, Telefon: 031.9005, Unde mai găsiți Credius (Credius.ro, facebook.com, youtube.com, twitter.com )

💡Care este dobânda practicată?

Retine! dobânda variază în funcție in funcție de suma solicitată, cu cât suma pe care o împrumuți este mai mică, cu atât dobânda creste, iar cu cât împrumutul este mai mare, dobânda scade. Mai jos ai un calcul informativ!


Să presupunem că dorești să accesezi un credit de  3500 lei, pe o perioadă de 24 luni, DAE ( dobânda anuala efectiva) este de 55%, iar rata lunară este de aproximativ  210 lei lunar. Totalul pe care îl vei achita în cei 2 ani pentru care faci împrumutul o să fie de aproximativ 5200 lei

Lista credite asemanatoare

Getting Info...

5 comentarii

Spune-mi într-un comentariu ce sumă de bani vrei? În cât timp vrei să restitui suma solicitată și de unde vrei sa-l împrumuți: de la bancă sau de la instituțiile nebancare ce oferă bani fără verificare. În acest fel îți pot face o recomandare.
 1. Bună dimineața de ce la credius dacă îți refuză cererea trebuie să aștepți 30 de zile.Vi se pare corect această decizie.
 2. De la credius am vrut 20000 și mi-a spus că trebuie să aștept să treacă 30 de zile
 3. 60 de luni îi restituiam
 4. Cum pot proceda ptr un imprumut
 5. Unde putem citi răspunsul de la dvstră
Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
-->