Vrei credit cu aprobare rapida și online?

Azi afli ce credit cu aprobare online si rapid te avantajează pe tine și ce instituții nebancare te poate ajuta cu suma de bani solicitată pe loc sau în minim 6 ore și maxim 24 ore
Articol verificat creat de: pentru a te ajuta.
Ce vei afla azi

Vrei să iei un credit cu aprobare rapida pe loc și online? Ovidiu, de la CrediteMici.ro, îți arată de unde să te imprumuti fulger și simplu. 

Reține! Azi, vei afla de unde să iei un credit rapid nebancar cu acte și cu condiții de creditare simple. În plus, îți voi dat și câteva variante bancare de creditare, plus lista cu cele 19 oferte de împrumut nebancar din Romania.

💡 Ce credit cu aprobare online și imediată iți recomand și de ce?

Retine! Vreau să îți spun dinainte că instituțiile nebancare practică o dobândă mai mare decât la bancă. Mai reține că noi nu facem recomandări, doar ne dam cu părerea despre creditele din Romania, pentru ca tu să fii bine informat înainte să te imprumuti.

În ceea ce urmează vei avea detaliat pe scurt câteva institutii nebancare de unde te poți lua bani în condiții mai avantajoase cât și câteva bănci bune.

Primul institut este cel de la viva credit

 Acest institut nebancar te ajuta cu bani de pana la 12 luni sau pentru 30 zile fără dobanda. Poți accesa sume cuprins între 100 și 2000 lei în rate egale lunare. La acest ifn au aplicat cu succes foarte multi  restanțierii și foarte multi pensionari care au o pensie mica sau au dorit urgent o suma de bani.


Vârsta Minima:
20 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minima:
100 lei
Suma Maximă:
2.000 lei
Perioada Minimă:
1 zi
Perioada maxima:
12 luni
Salariul Acceptat:
700 lei
Acordarea Banilor:
3 - 24 ore
Comisioane:
NU
Necesar Adeverința:
NU
Pentru Restanțieri:
DA
Tip Finanțare:
Rapidă
Pre-Aprobare:
 Pe Loc
Dobândă.DAE:
fără dobândă 

Al doilea institut nebancar este cel de la Credius

Este un institut nebancare care acorda bani și persoanelor care sunt refuzate de banci. Este singurul institut nebancar ce acordă sume foarte mari de bani pentru o perioada de pana la 5 ani. Retine că se acorda banii necesari și dacă ești restanțier trecut în biroul de credite

Vârsta Minima:
18 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minima:
1.000 lei
Suma Maximă:
40.000 lei
Perioada Minima:
20 luni
Perioada maxima:
5 ani
Salariul Acceptat:
Minim pe economie
Acordarea Banilor:
24 - 48 ore
Comisioane:
DA
Necesar Adeverința:
NU
Pentru Restanțieri:
DA
Tip Finanțare:
Rapidă
Pre-Aprobare:
 Pe Loc
Dobândă.DAE:
Între 125.49% și 1561,58%


Al treilea institut nebancar este cel de la Mozipo

Acest creditor este un institut nebancar ce acordă sume de bani la o dobanda avantajoasă, dar conditiile de creditare sunt aproape la fel ca la bancă, doar că sunt mult mai relaxate si ai mai multe beneficii și nu trebuie sa treci de acelas scoring precum la banca.

 Vârsta Minimă:
21 ani
Vârsta Maxima:
70 ani
Suma Minimă:
200 lei
Suma Maximă:
20.000 lei
Perioada Minimă:
2 luni
Perioada maximă:
60 luni
Salariul Minim:
800 lei
Acordarea Banilor:
24 ore
Fara garantii:
DA
Necesar Adeverință:
NU
Și pentru Restanțieri:
NU 
Tip Finanțare:
Credit Online 
Pre-Aprobare:
30 min
Dobândă.DAE:
4,9 la 2059% 


Al patrulea institut este cel de la CreditPrime

Acest institut nebancar acordă sume de bani pentru situații urgente, la fel cum este viva credit.

Vârsta Minima:
20 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minima:
100 lei
Suma Maximă:
1.500 lei
Perioada Minima:
1 lună
Perioada maxima:
12 luni
Venit Acceptat:
700 lei
Acordarea Banilor:
48 ore
Comisioane:
NU
Necesar Adeverința:
NU
Restanțieri:
Nu
Tip Finanțare:
Rapidă
Pre-Aprobare:
 Pe Loc
Dobândă.DAE:
3878,6%


Al cincilea institut nebancar este SmileCredit

Acest institut nebancar este specializat în acordarea de sume de bani pentru situații care nu poate fi amânate. La fel ca celelalte de mai sus, aceste finanțator acordă doar sume mici de bani pentru perioade scurte si este recomandat să te imprumuti doar dacă ai vreo problema urgentă de rezolvat.

Vârsta Minima:
18 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minima:
200 lei
Suma Maximă:
2.000 lei
Perioada Minima:
15 zile
Perioada maxima:
30 zile
Salariul Acceptat:
700 lei
Acordarea Banilor:
24 ore
Comisioane:
NU
Necesar Adeverința:
NU
Restanțieri:
DA
Tip Finanțare:
Rapidă
Pre-Aprobare:
 Pe Loc
Dobândă.DAE:
1046,42% (aprox 0.6% zi)


data-full-width-responsive="true">

💡 Vezi ce băncile ce te pot ajuta rapid cu un credit de nevoi personale.


Ideea Bank - este o bancă care se pare că prinde avânt tot mai tare deoarece si-a simplificat foarte mult procesul de creditare. Dobândă acestei bănci începe de la 8.9%, iar ratele sunt fixe sau variabile. Vârsta la care poți aplica este de minim 18 ani și maxim 65 ani sau 70 la sfârșitul perioadei de creditare. Venitul minim acceptat este de 1500 lei.

Ing Bank- Încă o bancă care a simplificat procesul de creditare foarte mult în ultimii ani și s-a mutat în mare parte în mediul online. Dobânda începe de la 8.7%, iar ratele pot fi fixe sau variabile, în funcție de preferințe. Venitul minim acceptat este de 1000 lei lunar.

Raiffeisen Bank - Și la acestă bancă poți aplica rapid și online. Nu uita că acesta bancă îți poate acorda banii 100% online cada primești salariu în contul Raiffeisen.  Dobândă începe de la 9.55%, iar ratele pot fi fixe sau variabile, în funcție de preferințe. Salariul minim pe care trebuie sa-l ai la acesta banca este de minim 1200 lei

OTP Bank - acestă banca, după părerea, va fi banca cu creșterea cea mai rapida în următorii ani. Dobânda acestei bănci începe de la 8.69%, iar ratele sunt fixe sau variabile , în funcție de preferințe. Ce îmi place la acesta banca în acest moment este ca au scos comisionare de administrare, de deschidere a contului și de analizare dosar.

Banca Transilvania - Aceasta banca a avut o creștere masiva în Transilvania, iar procesul de creditare este mult simplificat. Dobânda începe de la 8% pe an, iar ratele pot fi fixe sau variabile. Salariul minim pe care trebuie sa-l ai nu l-am găsit specificat. Vezi recenzia despre acesta banca aici.

Retine un aspect important! Dobânda se calculează în funcție de mai multe criterii, dar cel mai important criteriu de calcul a dobânzii este chiar suma de bani accesată. Cu cât imprumuti o suma mai mică, cu atât dobanda creste, iar cu cât creditul este mai mare, dobanda scade.


Mai retine un aspect! Dobânzile, la nici o banca nu sunt cele corecte specificate pe site-urile lor sau pe comparatoare. Dobânda îți este calculată corect doar în momentul în care aplici. Nici un calculator de credite nu îți spune exact cât te costă împrumutul, sunt doar estimări, iar acestea pot fi mai mari sau mai mici in funcție de scoring si de suma accesată.

data-full-width-responsive="true">

💡 De unde să iei un Credit fulger nebancar  aprobat rapid si simplu chiar azi?

Retine! Cele pe care le regăsești mai jos sunt doar o parte din instituțiile ce acorda credit cu aprobare rapidă pe loc. Dar ți-am lăsat și link-ul spre cele 19 oferte, din care sa alegi creditul potrivit

 - Provident - Îti acordă credit fulger nebancar în condiții simple în rate lunare sau săptămânale. Vezi recenzia Provident.ro

 - iCredit - Este un credit cu aprobare imediata cu acordarea banilor în rate fixe lunare sau săptămânale. Vezi recenzia iCredit.ro

 - VivaCredit - Acest credit este aprobat online si fara dobanda pentru 30 zile. Se acorda și restanțierilor, iar procesul de creditare este super simplu.Vezi recenzia VivaCredit.ro

 - CreditPrime - Acest Credit cu aprobare pe loc te poate ajuta sa ieși din datorii, deoarece îți acordă sume mici de bani pentru situații urgente, pentru maxim 12 luni. Vezi recenzia CreditPrime.ro

 - CreditFix - Acest credit cu aprobare rapida este și el fără dobanda pentru maxim 62 zile si este un ajutor excelent pentru cei care au intrat în datorii și doresc o suma de bani cât mai curând. Vezi recenzia CreditFix.ro
💡 La ce bănci sau instituții nebancare poți lua un credit cu aprobare pe loc?


Retine te rog! Nici o banca, deocamdată, nu îţi aproba creditul pe loc. Este un proces prin care trebuie să treci, dar cele mai multe dintre ele, îţi aprobă creditul în maxim 30 minute. Un exemplu este cel de la OTP BANK, care acorda împrumutul super simplu și urgent.

Hai sa-ți spun procesul pentru a înțelege:


O sa îți spun care este procesul de finanțare atât la banca cât și la IFN-uri


Proces de creditare la instituțiile non-bancare ( IFN)

Cele mai multe din aceste institutii nebancar ce acorda sumele de bani online, direct pe cardul tau sau în contul bancar. Pentru sumele mici de bani, de pana la 3000 lei, nu trebuie sa faci mai mult decât să aplici online, după care să semnezi contractul și sa-l trimiți pe email.

Aceste instituții acorda sumele solicitate și dacă ai fost restanțier în trecut la bănci.

  • Pasul 1 - aplici online la formularul de pe site-urile lor ( completezi cu datele personale de pe buletin formularul de creditare )
  • Pasul 2 - in decursul a 30-60 minute, intre orele 08 si 20:00, ești sunat pentru confirmarea cererii și explicarea împrumutului în cele mai mici detalii. 
  • Pasul 3 - dacă ești de acord cu rata lunara, dobânda și conditiile împrumutului, vei primii pe email contractul de creditare care ți-a fost trimis pentru a fi semnat și trimis inapoi către creditor.
  • Pasul 4 - dacă datele oferite de tine sunt reale, în decursul 2 ore sau maxim 24 ore, ai bani în contul sau pe cardul menționat de tine.

Retine! De la o vreme în coace, pentru ca nu mai este nevoie de adeverință de venit, atât instituțiile nebancare cât si băncile, îți cere sa semnezi o hârtie prin care dai acordul bănci sau ifn-ului sa-ti poată verifica ce venituri ai avut în ultimele 12 luni.

Vezi si proces de creditare la instituțiile Bancare


Procesul la bănci este aproape identic cu al institutiilor nebancare explicat putin mai susu. Doar că la bănci, trebuie să semnezi contractul la sediul banci, iar daca deții cardul de salariu sau pensie la bancă de unde vrei să te împrumuți, ai șansa sa obții creditul pe loc, deoarece banca știe exact venitule tale, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie prea multe acte de întocmit.

Retine un aspect important! De obicei, la băncile mari din Romania, ai reducere la dobanda dacă încasezi salariul prin banca la care faci creditul.

Un lucru este cert la bănci: în putin timp, vei putea accesa bani prin apel video, iar asta se va întâmpla cât de curând.


Apasă pe butonul rosu de mai jos și o să ajungi la lista cu toate instituțiile nebancare pe care le regăsești în Romania. Le-am strâns pe toate la un loc, sper sa-ți fie de folos!
data-full-width-responsive="true">

💡 Ce trebuie să știi despre acest credit nebancar cu aprobare imediată?


Creditele online cu aprobare rapidă sunt de obicei mai scumpe, dar și mai eficiente, deoarece poți obține împrumutul chiar în 3 ore de la solicitare.

De obicei, prin aceste tipuri de credite fulger nebancare, poți obține atât un credit pana la salariu cât si un credit de nevoi personale.

Recomandarea mea pentru tine! Dacă dorești să accesezi un asemenea împrumut, este absolut necesar sa iți faci calculele lunare, pentru că, majoritatea dintre ele, au o dobândă penalizatoare pentru fiecare zi de întârziere, iar dobanda penalizatoare nu este tocmai ieftina.

💡 Se poate obține un credit fără venit lunar?


Acesta întrebare o primesc des si m-am gândit sa răspund aici în câteva cuvinte, ca sa-i fac pe toți cei care nu au un venit lunar sa înțeleagă anumite lucruri despre creditele cu aprobare rapidă online.

Te întreb: Tu ai dat bani cuiva cu împrumut și sa nu muncească, adică sa nu aibă un venit lunar? Exact în felul acesta gândesc băncile si ifn-urile. Din moment ce nu ai un venit lunar - din ori ce sursa - nici o banca sau ifn nu o sa te ajute cu bani împrumut.

În concluzie! Nu vei putea imprumuta nici unde atât timp cât nu ai un loc de munca sau un venit stabil lunar din ori ce sursa de venit.

💡 Ce alte credite cu aprobare rapida mai exista în Romania


În următoarele rânduri vei avea accesa la o lista scurta de imprumuturi, acea lista care credem noi ce te poate ajuta sa te imprumuti de banii necesari fără prea multe probleme.

Getting Info...

2 comentarii

Spune-mi într-un comentariu ce sumă de bani vrei? În cât timp vrei să restitui suma solicitată și de unde vrei sa-l împrumuți: de la bancă sau de la instituțiile nebancare ce oferă bani fără verificare. În acest fel îți pot face o recomandare.
  1. Doresc un împrumut rapid 1000 lei oi, nevoi medicale.
  2. Doresc 1000lei noi nevoi medicale
Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
-->