Vrei Primul credit gratuit sau credit fara dobanda?

Tot ce trebuie să știi inate să iei un credit fără dobândă, acele credite pe gratis, vei afla azi doar aici.
Articol verificat creat de: pentru a te ajuta.
Ce vei afla azi
Primul credit gratuit. Credit fără dobândă
Azi, Ovidiu de la CrediteMici.ro, o să-ți detalieze cam tot ce trebuie să știi înainte să te împrumuți fără dobândă de la instituțiile nebancare. Vei afla ce creditori acordă primul credit gratuit, adică cu dobândă 0%, la ce sa fi atent când te împrumuți, plus multe alte lucruri care te ajuta în alegerea creditului. 

💡 Atenție! Ghici ce am pregătit noi AZI pentru tine?

Suntem bucuroși să vă anunțăm că am terminat de creat lista cu toate ofertele instituțiilor nebancare din România. Dacă nu ai cerut link-ul spre oferte, te rog sa o faci acum!

În acestă listă vei avea ocazia să studiezi toate ofertele creditelor rapide online nebancare pe care le regăsești în Romania, peste 20 de oferte din care poți accesa ce credit crezi tu că îți vine mai bine nevoilor tale.

Te întrebi unde le găsești? Mai sus, regăsești toate detaliile, trebuie doar să apeși butonul rosu, pe care este inscripționat ”Vreau și eu” și urmează pașii pentru a primi link-ul spre pagina unde am publicat toate aceste oferte.

💡 Adevarul despre acest tip de credit fără dobândă.

Aici am să-ți spun un mic secret: 

La ori ce bancă te-ai împrumuta sau la ori ce institut nebancar, este evident că ei trebuie să iasă în câștig, e si normal, au angajați de plătit. Dar la aceste tipuri de finanțări nu prea câștigă mare lucru dacă tu nu întârzi cu restituirea banilor.

De ex: Ți se dă o sumă de bani fără costuri, pentru 30 zile, iar data scadentă este ziua 15 din următoarea lună. Deci, dacă vrei să nu plătești nimic în plus, în afara de banii accesați, trebuie să restitui suma de bani înainte de 15, în 14, să fii sigur că nu vei achita și costurile creditului. Fii deștept!

Creditele fără dobândă sunt foarte benefice, doar dacă ești sigur ca restitui bani în termenul stabilit de bancă, tot ce trece de acest termen, este taxat cu dobândă.

Te rog ceva: dacă vrei ca împrumutul sa fie cu costuri 0%, fă în așa fel încât sa profiți din plin de aceste finanțări prin restituirea sumei accesate în termenul pe care banca sau institutul financiar ți-l impune, pentru a nu achita nimic în plus. Fii deștept și profită!

data-full-width-responsive="true">

💡 Concret: De ce se oferă primul credit fără dobândă? 

Aici nu o sa te țin mult, deoarece are doar o singura explicație, care ți-o voi scrie în cele ce urmează.

Dobânda 0% la instituțiile nebancare se acordă ca un ajutor de bun venit în comunitatea lor. Trebuie să precizez că nu poți lua bani la nesfârșit fără să achiți dobânda pe banii accesați, pentru că, aceste tipuri împrumuturi se acordă doar o singură data fără dobândă.

Dacă vei mai rămâne fără bani vreo data și mai vrei un credit de la aceste instituții, nu îl poți lua decât cu dobândă, deoarece doar primul împrumut a fost acordat cu dobânda gratis.Trebuie să precizez că ifn-urile aplică o dobândă mai mare fată de băncile tradiționale, dar bancile traditionale nu au condițiile ușoare pe care le are ifn-urile

💡 Ce institut nebancar îți acordă un credit rapid fără dobândă?

O sa-ți detaliez 2 astfel de instituții nebancare ce acordă aceste împrumuturi cu costuri 0%, adică pe gratis.

Unul este Viva Credit, iar celălalt este Credit Fix

Începem cu primul;

Acestă acorda sume de bani pentru perioade scurte pentru minim 100 lei și maxim 2000 lei, până la 12 luni, în rate egale. Ceea ce este avantajos le acest creditor este că te ajuta fără costuri pentru maxim 30 zile, cum le mai spune ”primul credite pe gratis”.

Dacă restitui suma de bani accesată în maxim 30 zile, nu vei achita nimic în plus, cât ai solicitat, atât vei da și înapoi după ce îți rezolvi problema.

La acest creditor poți vedea recenzia pe care am scris-o despre el chiar aici

Al doilea creditor:

Acest acordă bani de minim 100 lei și maxim 3.000 lei, pentru maxim 62 de zile, tot la fel ca la viva credit, coturile sunt 0%. Cât ai împrumutat atât vei și restitui, fără nici un cost ascuns.

La acest creditor poți vedea recenzia care tocmai am scris-o despre el Chiar Aici

💡 Băncile dau credite fără dobândă? Au ofertă cu dobândă 0%

Da, au oferte fără dobândă, dar numai prin cardul de cumpărături sau prin descoperirea de card.

La acestea poți să-ți faci un card de cumpărături cu 3-6 rate fără dobândă. Dar trebuie sa fi foarte atent, pentru că, în momentul în care nu achiți o rată la timp, si trece de data scadentă, aceste rate cu costuri 0% se transforma în credit, care are o dobândă nu tocmai mică.

Acesta este și secretul prin care se acorda fără dobândă, pentru că, cei mai multi dintre cei care au achiziționat ceva în rate cu aceste carduri de cumpărături, au întârziat cu plata ratelor, iar în cele din urmă, au devenit rate cu dobândă.

Mai ai o variantă la bancă, pe numele ei, descoperirea de card. Prin această descoperire de card, la unele bănci poți accesa până la 3 salariu, iar dacă pui bani în decursul a 30 - 55 zile, nu achiți dobândă pe bani accesați, tot ce trece de acesta data, vei achita dobândă pe ei. Se acorda doar celor care primesc salariul pe card.

💡 La ce să fii atent la aceste credite cu dobânda 0%

Singurul lucru care ți-l spun este să fii foarte atent să nu teci de data scadentă, pentru că, cum spuneam mai sus, chiar și cu o zi peste acesta dată, vei achita dobânda pe banii accesați. Unii dintre ei, aici ma refer la ifn-uri, sunt mai înțelegători, și te pune să achiți doânda doar pentru ziua in care ai întârziat, aici mă refer la VivaCredit.

Getting Info...

Trimiteți un comentariu

Spune-mi într-un comentariu ce sumă de bani vrei? În cât timp vrei să restitui suma solicitată și de unde vrei sa-l împrumuți: de la bancă sau de la instituțiile nebancare ce oferă bani fără verificare. În acest fel îți pot face o recomandare.
Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
-->