Ce pareri am de CREDIT FIX. Recenzie 100% COMPLETA despre împrumutul rapid online de nevoi personale oferit.

Păreri și Opinii despre împrumutul rapid oferit de CreditFix. Vezi dacă se merita să împrumuți de la CreditFix.ro. Recenzie 100% reala și corecta cu tot ce trebuie sa știi despre acest împrumut.

Dorești să accesezi bani prin împrumutul de rapid online de la CreditFix.ro? Azi, Ovidiu de la CrediteMici.ro a creat o recenzie completă despre acest creditor, cu avantajele și dezavantajele acestui tip de credit.

💡 Tot ce trebuie să stii despre creditul de la CreditFix ifn în 7 puncte de mai jos.


💡 Pentru început: detalii concrete pe scurt despre împrumutul de la CreditFix

Vârsta Minimă:
18 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minimă:
100 lei
Suma Maximă:
3.000 lei
Perioada Minimă:
10 zile
Perioada maximă:
62 zile
Salariul Minim Acceptat:
700 lei
Acordarea Banilor:
24  ore
Fără garanții:
DA
Necesar Adeverință:
NU
Și pentru Restanțieri:
DA
Tip Finanțare:
Creditare Nebancară Urgentă
Pre-Aprobare:
Pe Loc
Dobândă.DAE:
Fără dobândă

💡 Păreri noastre vizavi de creditul de la CreditFix.ro

De reținut! CreditFix.ro este aproape acelaș lucru cu FixCredit.ro, doar că cel din urma acorda sume mari de bani prin oferta de nevoi personale, iar cel din întâi, acordă doar sume mici de bani, prin oferta de creditare pana la salariu. 
Nu uita că acest creditor a fost creat special pentru persoanele ce au nevoie de sume mici de bani pentru perioada scurte.


Cred că acest creditor deține cele mai mare termen de rambursare a creditului. Eu cred că dacă te vei împrumuta de la acest creditor, cu siguranță vei putea restitui suma de bani fără probleme, pentru că, termenul de 62 zile, este mai mult decât suficient să îți rezolvi problemele și să restitui bani fără nici o întârziere. Nu uita ca primul imprumut e fara dobanda, dar dacă vei întârzia cu banii, se aplică o dobândă de penalizare de 1,2% pe zi.

Părerea mea este una bunicică despre creditele fără dobândă. Văd că acest creditor, în anumite momente, acorda și credite fără dobândă, iar după părerea mea , este un lucru cât se poate de avantajos sa te poți împrumuta o suma mica de bani pe gratis.

În concluzie: Dacă vrei sa te împrumuți rapid și online și fără dobândă, e super avantajos, dar dacă vei întârzia cu creditul, nu mai e ok, pentru că, vei achita pentru fiecare zi de întârziere o dobândă de penalizare.

data-full-width-responsive="true">

💡 Ce dezavantaje sau avantaje are acest credit de la CreditFix.ro?

Dezavantajele creditului -  are doua dezavantaje pe care eu le-am regăsit, prima este ca ti se cere sa încasezi salariu pe card, cea ce înseamna ca este necesar extrasul de pe cardul de salariu, iar daca nu încasezi bani prin card, nu poți sa te împrumuți de banii necesari.

Al doilea dezavantaj este ca are o dobândă cam mare, dacă vrei sa te împrumuți cu dobândă, deoarece fără dobândă este acordat doar pentru primul credit, la creditul 2 vei achita și dobândă pe banii împrumutați.

Vreau să precizez ceva important!  Este cât se poate de avantajos dacă îl iei cu dobandă 0%, dar dacă îl iei cu dobândă normală, nu mai este atât de avantajos, precum nu consider că e nici un  institut nebancar din Romania.  Deci, împrumută-te responsabil, pentru a nu intra în datorii mai mari decât ești în acest moment.

Avantajele creditului -  se acorda online, aprobarea se face în 30-60 minute, iar banii se acorda în decursul 24 ore din momentul aprobării. Poți aplica și dacă ești restanțier sau ai un venit mai mic, dar nu mai mic de 500 lei.

💡 Poți lua bani fără dobândă de la Credit fix? Cât de adevarat e?

Atenție! Trebuie să precizez un lucru foarte important: acest creditor îți acordă bani fără dobândă doar în momentele în care sunt promoții. S-ar putea ca în acest moment sa aibă dobândă 0%

Cum spuneam mai sus, trebuie să reții ca acest creditor îți acorda banii necesari fără dobândă uneori, doar nu uita că acest lucru se întâmplă doar la primul credit, la următorul vei achita și dobândă, care este în jur de 1,2% zi.

💡 Cât de ușor se obține creditul de la CreditFix?

Acest creditor se mișcă relativ rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici la formularul online, pe care îl regăsești pe site-ul lor. După completare formularului și trimiterea lui spre validare, în decursul a 60 minute, ești sunat pentru explicarea ofertei și pașii până la intrarea în posesia banilor.

În concluzie: nu este un creditor complicat, doar că trebuie să studiezi și alte oferte înainte să aplici, unele dintre oferte le-am pus la dispoziția ta mai jos. Acolo vei regăsi și alte împrumuturi nebancare cât și bancare, care credem noi că te poate ajuta cu suma de bani pe care ți-o dorești.


data-full-width-responsive="true">

💡 Recomanzi împrumutul rapid  de la creditfix sau recomanzi altceva?

Retine acest aspect! Recomandarea mea pentru tine este în felul următor: nu recomand să te împrumuți de la acest institut financiar nebancar, cât nici de la altă bancă sau alte instituții nebancare dacă nu ți-ai făcut un calcul înainte, pentru a vedea dacă bugetul tău suportă acest credit. 

Fie că împrumuți o suma mica de bani fără dobândă sau cu dobândă, este necesar să consulți lista noastră cu credite de mai jos, în acest fel îți vei da seama dacă acest creditor este mai avantajos prin comparația lui cu alți creditori asemănători.

💡 Pe scurt despre Creditfix.ro - Întrebări și Răspunsuri despre condițiile de creditare


Întrebare Răspuns
Care este suma de bani ce iți este acordata? Minim 100 și maxim 3000 lei lei
Care este perioada minima și maxim a creditului? Pentru minim 5 zile si maxim 55 zile
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate și extrasul contului de salariu, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Prin ce metoda intri în posesia banilor? Prin transfer bancar direct în contul tău.
Cât durează până ce bani ajung la mine? Minim 6 ore și maxim 24 ore de la aprobare.
Cât durează pana ce știi dacă se aproba creditul sau nu? În decursul a 30-60 minute știi dacă creditul se acordă sau nu.
Prin ce metoda pot aplica la acest împrumut? Doar online, prin  completarea unui formular simplu
Se percep comisioane de analizare dosar? NU
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipata? NU
Pot avea mai multe credite în acelas timp? DA, dacă nu spui ca le ai, pentru ca nu poate sa te verifice.
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca, ce vechime trebuie să am? 1 luna
Este necesar sa fiu angajat sa pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit stabil pe care sa-l dovedești
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? Da, doar ca nu trebuie să ai restante grave și în repetate rânduri
Care este procentul de aprobare? 62%
CREDIT FIX I.F.N. S.A. • Romania, Bucuresti, 040035, Sector 4, Splaiul Unirii Nr.16, Et.4 • ONRC nr. J40/1169/2015 • CUI 34048860 Contact: 0374475000, Email:contact@creditfix.ro. Ore de Lucru: Luni - Vineri: 09:00 la 18:00, Sambata-Duminica:09:00 - 17:00. Progam Aplicare Online: NonStop

TITLU: Recenzie CreditFix.ro
DESCRIERE: Recenzie creata pentru imprumutul nebancar de la CREDIT FIX IFN SA

Rating: 7.1 din 10

COMMENTS

Nume

#Credite Nebancare Recomandate,1,#Credite Recomandate,12,700 lei,1,800 Lei,1,Advertoriale,1,Banca Transilvania,1,bani,9,bani imprumut,10,Bani Împrumut,1,bani pe card,1,Bani Rapid cu Imprumut,7,Bani Urgent,6,Blog,1,card,1,Credit 200 lei,1,credit cu aprobare rapida,8,credit de 1000 lei,1,credit de 1100 lei.,1,credit de 1400 lei,1,credit de 1500 lei,1,credit de 1700 lei,1,credit de 2000 lei,1,credit de 400 lei,1,credit de 600 lei,1,credit de 800 lei,1,Credit de Nevoi Personale,2,Credit fara Dobanda,8,credit ifn,10,credit in lei,2,Credit in Rate,6,Credit Mic Rapid,1,Credit mici si Rapid in judetul Alba Iulea,1,Credit Nebancar,3,Credit Nebancar Rapid Online,3,credit nevoi personale,5,Credit Online,21,Credit prin Telefon,1,Credit Rapid,40,Credit Rapid in alba,3,Credit Rapid Timisoara,1,Credite Bancare,2,Credite in Alba Iulea,1,Credite Mici Rapide,15,Credite Nebancare,17,Credite pana la Salariu,13,Credite Rapide Online,1,Credite Restantieri,12,Credite Urgente Online,1,Credite Urgente Online alba iulea,1,creditprime,1,Educație Financiara,5,extrasimplu,1,ferratum,1,horacredit,1,Icredit.ro,1,imprumut 100 lei,1,imprumut 700 de lei,1,imprumut de 1200 lei,1,imprumut de 1300 lei,1,imprumut de 1600 lei,1,imprumut de 1800 lei,1,imprumut de 1900 lei,1,imprumut de 300 lei,1,imprumut de 500 lei,1,imprumut de 900 lei,1,Imprumut nevoi Personale Timisoara,1,Imprumut Rapid Online Timisoara,1,lei,5,Lista cu Credite Nebancare Rapide,1,mindi,1,MobiloCredit.ro,1,Oferte și Promoții Bancare,1,Pareri si Opinii Credite,5,Produse si Servicii,1,provident,1,Recenzii Credite Bancare,1,Recenzii Credite Bancare Nevoi Personale,1,Recenzii Credite Nebancare Rapide Online,8,Recenzii Credite Rapide,1,Ron,4,smilecredit,1,telecredit,1,viaconto,1,vivacredit,1,zaplo,1,
ltr
item
CrediteMici.ro - Credit rapid online - Lista Credite și Imprumuturi: Ce pareri am de CREDIT FIX. Recenzie 100% COMPLETA despre împrumutul rapid online de nevoi personale oferit.
Ce pareri am de CREDIT FIX. Recenzie 100% COMPLETA despre împrumutul rapid online de nevoi personale oferit.
Păreri și Opinii despre împrumutul rapid oferit de CreditFix. Vezi dacă se merita să împrumuți de la CreditFix.ro. Recenzie 100% reala și corecta cu tot ce trebuie sa știi despre acest împrumut.
https://4.bp.blogspot.com/-ethdBKWtIWo/XLN0jd-NmQI/AAAAAAAAFFM/ScPbEQ1eiFw4G0TK8Uv808MdBxRU3qDFgCK4BGAYYCw/s1600/imprumut-credit-fix-pareri.png
https://4.bp.blogspot.com/-ethdBKWtIWo/XLN0jd-NmQI/AAAAAAAAFFM/ScPbEQ1eiFw4G0TK8Uv808MdBxRU3qDFgCK4BGAYYCw/s72-c/imprumut-credit-fix-pareri.png
CrediteMici.ro - Credit rapid online - Lista Credite și Imprumuturi
https://www.creditemici.ro/2018/06/despre-creditfix-pareri.html
https://www.creditemici.ro/
https://www.creditemici.ro/
https://www.creditemici.ro/2018/06/despre-creditfix-pareri.html
true
4812463310850254905
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Ce vei afla in acest post?