Ce pareri am de TBI CREDIT Bank. Recenzie 100% COMPLETĂ despre creditul online de nevoi personale oferit.

Păreri si Opinii despre creditul online de nevoi personale oferit de TBI CREDI. Azi afli dacă se merită să împrumuți de la tbibank.ro. Recenzie 100% reala și corectă cu tot ce trebuie să știi despre acest împrumut.
Articol verificat creat de: pentru a te ajuta.
Ce vei afla azi
Credit si card cumpărături Tbi Pay Bank

Ce trebuie si știi despre Tbi Bank

 

💡 Cine este TbiCredit și actele necesare ?

La tbi credit poți împrumuta bani pentru nevoi personale sau pentru a cumpărături de produse în rate.

Îl găsim prin mai toate magazinele online și fizice. De la altex, până la cele mai mari magazine online din România.

Acest institut nebancar a fost înființat pentru acordarea de credite în rate pentru cumpărarea anumitor bunuri din magazinele online.

De o perioada de timp acorda și credite de nevoi personale pe termen lung, ceea ce este bine și benefic pentru tine.


Pentru a putea accesa un împrumut de la acest creditor, este absolut necesar sa ai un venit de minim 520 de lei, vârsta de minim 18 ani şi maxim 75 si să ai un loc de muncă de minim 3 luni de zile.

Documentele necesare sunt:

  • Copie după actul de identitate;
  • Acord pentru verificarea veniturilor în baza de date anaf ( toate băncile cer acordul în cazul în care nu vrei să aduci adeverința de venit);
  • Acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal;





💡 Bun sau nu?

Reține următorul aspect foarte important! Am văzut câteva articole care scriu foarte urat de acest ifn și vreau să clarific ceva foarte important, iar în ceea ce urmează o să afli cu adevărat dacă merită să împrumuți online de la acest creditor nebancar sau nu.

Am văzut mulți așa-numiții experți bancar, care nici ce înseamnă DAE nu cunosc, încep să-și dea cu părerea despre anumite bănci și ifn-uri, dar nu numai ca nu au habar, dar mai inventează și o poveste care pare credibilă, ce defăimează în totalitate băncile sau ifn-urile, care nu fac decât să te împrumute cu sume mici și mari de bani persoanele care cer acest ajutor din partea lor. 


Da, recunosc, au o dobânda mai mare decât la bancă, dar nu uita ca ifn-urile sunt soluția cea mai eficientă și rapidă când băncile îți refuză împrumutul.

Nimeni nu te bagă într-un împrumut dacă tu nu-l dorești, iar când la bancă ești respins, și ai nevoie de bani sau un credit în rate pentru cumpărarea mașini de spălat care ți s-a stricat, unde apelezi, la ifn, pentru că doar acestea te mai pot împrumuta.

Acum să-ți explic cum stă treaba cu acest institut nebancar.


Citisem acum câteva zile un post, care este de prin 2015, dar care a fost actualizat să pară că este din 2021, care începea să înflorească verzi și uscate de TbiCredit, iar după părerea mea, nu mai are valoare după aproape 5 ani de când a fost scris, pentru ca, toate s-au schimbat, iar BNR nu mai permite abuzuri cum se întâmpla o dată. 

Contractele sunt scrise foarte corect, deoarece  băncile si ifn-uri au șansa să își piardă licența pe care a primit pentru acordarea de credite dacă se constată abuzuri în contracte.

De reținut! Sfatul meu este de fiecare data același: încearcă să obțină un împrumut în primul rand la bancă, doar dacă banca nu te împrumut de bani, atunci apelează la acest institut financiar nebancar pe numele lui TbiCredit sau la alt institut nebancar de genu. O listă cu instituțiile nebancare găsești mai jos.

În concluzie: este un credit ca oricare, ce acordă bani împrumut pentru nevoi personale, iar scopul acestui creditor este doar să te ajuta cu un împrumut din care să câștigați amândoi, evident el mai mult, doar nu om fi orbi.



💡 Păreri despre TbiCredit. Opiniile noastre vizavi de acest ifn.

Cum spuneam mai sus, citisem multe articole care se pare că defăimează acest ifn, dar nu este chiar așa cum se scrie.

Aici o să fac o deosebire doar între ifn-uri foarte corect si o să exclud diferența cu băncile, pentru ca, acesta este un IFN bănci să poată fi comparate

Dacă o luăm stric din pricina dobânzii, nu este un creditor care să aibă o dobândă mare, sunt alte instituții care acorda sume de bani la o dobândă dubla fata de Tbi Credit.

Nu recomandăm să te împrumuți la acest creditor dacă nu ai o nevoie care să facă să fie avantajos creditul pentru tine.

Aici mă refer la achiziționarea de electrocasnice ( frigider, aragaz…etc) și nu dispui să achiziționezi produsul cu banii jos.

În concluzie: TBI Credit este un creditor care îl recomand doar dacă vrei să faci ceva concret cu suma împrumutată. Dacă vrei să-I cheltui pe prostii, nu recomand, pentru că te vei îndatora degeaba și la o dobânda mai mare decât în mod normal.

💡Cât de avantajos este sau nu TbiCredit?

Ok, reține un lucru important De la Ovidiu, de la CrediteMici.ro: mai în jos, o să-ți fac un calcul în mare cam cat te costa împrumutul, după care o să fac diferența cu alte instituții nebancare, ca să-ți faci o idee dacă este sau nu avantajos să te împrumuți online de la acest creditor.

De exemplu: vreau să împrumuți 10000 lei, pentru 36 luni, din mediul online ( adică din fata calculatorului) rata dobânzi este în jur de 32% ( cu aproximație), rata lunară o să fie în jur de 441 de lei, iar totalul de rambursat la sfârșitul creditului este de aproximativ 15.800 lei.

Deci: tbi credit are o dobândă de 32%. Gândește-te că sunt instituții nebancare ce acordă împrumuturi la o dobândă de 70% 99%, aici ce părere ai?

Mai reține un aspect: sunt carduri bancare prin care cumperi în rate, iar dobândă este de pana la 35%, aici ce mai zici?

Exemplele pot continua… O să creez o lista într-o zi când o să am timp mai mult și voi arăta diferențele între credite bancare, nebancar și cardurile de credit, și cu siguranța o să va schimbați părerea radical.

💡 Ce tip de credite oferă acest ifn?

Acesta acordă atât credite online pentru nevoi personale cât și credite pentru cumpărarea de produse. Este prezent în aproape 2000 de magazine online cât și fizice.


Acest creditor are locații prin aproape toata tara. Deci, nu poate spune cineva ca este un creditor care nu inspiră încredere, din potriva, este un creditor care inspiră încredere, numai după multitudinea de locații, deoarece nu multe ifn-uri le regăsești cu sedii în toata tara.



💡 Vezi aici Detalii Tehnice Tbi Credit!


TBI CREDIT IFN SA, Cod Unic de Înregistrare:15901855, Nr. Înmatriculare:J40/15329/2003, EUID:ROONRC.J40/15329/2003 , Sediu Sediu TBI CREDIT IFN SA , BUCURESTI, Localitate/Sector:SECTORUL 1,Adresă: Strada Putul lui Zamfir, nr. 8-12, Sector 1, Numar de telefon:021.529.86.00, program:Luni - Vineri: 09:00 - 18:00, Sambata - Duminica: Inchis

Lista credite asemanatoare

Getting Info...

5 comentarii

Spune-mi într-un comentariu ce sumă de bani vrei? În cât timp vrei să restitui suma solicitată și de unde vrei sa-l împrumuți: de la bancă sau de la instituțiile nebancare ce oferă bani fără verificare. În acest fel îți pot face o recomandare.
  1. Santeti minunați nota 10
  2. Nu ati crapat cu totii? Mai dati tepe pensionarilor? lasa ca va vine si voua scadenta, escroci imputiti ce sunteti !
  3. BUNA SEARA, DE MI SE CERE POZA CARTII DE IDENTITATE VERSO?
  4. 400 lei
  5. Am nevoie de 400 lei
Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
-->