Ce pareri am de VIVA CREDIT. Afla daca a luat cineva bani de la Viva Credit forum

Păreri si Opinii despre împrumutul rapid online oferit de Viva Credit. Azi afli dacă se merită să împrumuți de la VivaCredit.ro. Recenzie 100% reala și corectă cu tot ce trebuie să știi despre acest împrumut.
Articol verificat creat de: pentru a te ajuta.
Ce vei afla azi
Împrumut: între 100 lei și 3000 lei
Perioada creditului: Între 1 zi și 35 zile sau 12 luni
Dobândă: fără dobanda
Recomandat: DA si NU
Pareri Despre VivaCredit.ro
Aceasta este creată pentru creditul rapid online nebancar acordat de Viva Credit

💡Ce trebuie să știi de început? Scurte detalii despre creditul acordat.

Condiții și acte necesare
Întrebare Răspuns
Ce dobânda se aplica? Nu exista dobândă la primul împrumut dacă nu depășește 30 zile. După 30 zile dacă nu restitui suma împrumutată vei achita dobândă.
Ce suma de bani se poate împrumuta? Poți accesa sume cuprinse între 100 lei și 3000 lei
Pe ce perioada poți accesa banii? Perioada în care poți restitui suma împrumutată fără dobândă este de 30 zile, iar cu dobândă până la 12 luni 
Ce vârsta trebuie să am? Vârsta minima este de minim 20 ani.
Care sunt actele am nevoie? Doar buletinul de identitate, iar dacă ești pensionar cuponul de pensie
Cum intri în posesia banilor? Se transfera banii în contul tău bancar sau contul tău de card.
In cât timp ajung banii la tine? În 2 minute sau 10 minute de la aprobare te poți folosii de ei.
În cât timp se aprobă? Aprobarea se face imediat ce ai aplicat. Pe loc ti se comunică dacă ești aprobat sau respins.
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Aplicarea se face doar online prin completarea unui formular simplu.
Se percep comisioane de analizare dosar? NU
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în același timp? DA
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? Vechimea în câmpul munci trebuie să fie de minim 1 lună.
Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? NU - Este necesar să ai un venit din orice sursa pe care să-l dovedește cu acte.
Dacă sunt rău-platnic pot împrumuta banii necesari? Da - poți aplica cu încredere
Care este procentul de aprobare? 81% dintre cei care aplică le sunt aprobate împrumuturile. Are cea mai mare rată de aprobare, rar se întamplă să fie respinși

💡 Poți fii păcălit de Viva Credit? 


În primul rând vreau să-ți spun că acest institut financiară nebancar ce acordă împrumuturi rapide online de tip fulger, este autorizat de BNR, ceea ce face să fie supus unor reglementări stricte și este absolut imposibil să treacă de aceste reguli stricte care în cele mai multe cazuri sunt în beneficiul consumatorului, adică în beneficiul tău.

Cât de corecți sunt cu tine? Hai să vedem cum stă treaba! 


Acest institut financiar nebancar ce te ajută cu împrumuturi rapide cu și fără dobândă. Acest institut a fost printre primele IFN-uri înființate în România. Acest creditor te ajută cu bani împrumut chiar și fără dobândă dacă ești la primul credit la ei dacă nu împrumuți pe mai mult de 30 zile, tot ce trece de 30 zile vei achita dobândă pentru fiecare zi de întârziere sau treci la un credit în rate lunare.

Bănuiesc că iți pui un semn de întrebare dacă este sau un țepar, precum primesc nenumărate mesaje de acest fel: ”dacă este un creditor fără dobândă, acest lucru înseamnă că e ceva neregulă cu el și ascunde ceva?” iar eu zic de fiecare dată că nimic nu este mai fals să spui că un creditor care te ajută fără dobândă te poate și fraieri! În continuare o să îți detaliez adevărul.



Adevărul Gol goluț - ai ajuns aici pentru că vrei să afli adevărul despre acest creditor, nu-i așa? Păi hai să-ți spun cum stă treaba pe scurt:

Din moment ce te ajutată cu banii necesari în cel mai scurt timp, mai ales că te ajută și fără dobândă, tu crezi că te-ar putea păcălii? Evident că nu, este un creditor foarte serios pe care îl recomandăm pentru că sunt printre puținii creditori nebancari serioși din România care au rezistat atâta timp!

Concluzia pe care trebuie să o reții! Recunosc, acest institut nebancar practică o dobândă mare față de alte instituțiile bancare, dar te și ajută cu banii de care ai nevoie chiar și fără dobândă dacă nu ai mai luat bani împrumut de la ei.

 

Te îndemn că atunci când dorești să te împrumuți la acest creditor să îți calculezi bugetul bine, pentru a nu intră mai mult în datorii decât ești acum și nu împrumuta mai mult decât poți restitui, deoarece acest creditor oferă creditul instant, iar tu esti tentat  să împrumuți mai mult decât iți poți permite să restitui și vei intra în datorii, pentru ca acesta aplică dobânzi penalizatoare pentru fiecare zi de întârziere.

💡 Are oferte Avantajoase sau Dezavantajoase?


Să încep cu avantajele, pentru că dezavantaje are doar câteva. Avantajul pe care îl are Viva Credit IFN este că poți împrumuta bani și dacă ești restanțier. Nu este nevoie să întocmești nenumărate acte, pentru că totul decurge online, iar banii ajung la ține în minim 10 minute și maxim 30 minute de la solicitare.

Un dezavantaj ar fi că este nevoie de minim 20 ani pentru a împrumuta suma de bani necesară și nu poți împrumuta mai mult de 3000 lei, iar venitul minim pe care trebuie să-l ai nu trebuie să fie mai mic de 700 lei lunar.
Un alt dezavantaj dobânda este mai mare cu mult față băncile obișnuite  din România, iar fără dobândă nu poți împrumuta pentru mai mult de 30 zile. Tot ce împrumuți pentru mai mult de 30 zile vei achita dobândă pentru fiecare zi, iar dobânda este de 1,2%  pentru fiecare zi ce depășește 30 zile, nu este o dobândă tocmai mică.

Gândește! Dar dacă stau să mă gândesc mai bine, e un avantaj să poți împrumuta bani fără să achiți dobândă, mai ales în momentele dificile. Poate unii mă condamnați că spun asta, dar uneori aceste împrumuturi sunt aur curat pentru a ieșii din datorii.

💡 A luat bani cineva de la Viva Credit IFN?


Înainte să îmi dau cu părerea și să creez această recenzie despre împrumuturile de la viva credit, m-am documentat pe internet și am întrebat pe cei care au împrumuta de la acest IFN.

A fost surprins plăcut că într-adevăr s-a constată, din cele auzite, că este un credit cât se poate de avantajos dacă vei să împrumuți bani pentru situații urgențe fără dobândă.
Am constatat! În plus, am constatat că au fost ajutați fără dobândă foarte multe persoane , ceea ce m-a surprins profund. Deci nu am regăsit vorbindu-se de rău la adresa acestui creditor doar că erau câțiva nemulțumiți că au fost respinși și au început să își verse frustrarea pe internet.

Retine! Eu consider că trebuie să profiti din plin de acest creditor, deoarece nu regasesti taxe, comisioane si dobânzi. Nu uita: în cazului în care aplici, incearca sa restitui suma de bani mai rapid cu 1-2 zile, sa fi sigur ca nu ti se aplica dobanda. Fii șmecher!

💡 Ce am găsit rău sau bun pe forum de Viva Credit?


Chiar nimic?  -  A tot căutata lucruri rele, dar nu am regăsit mai nimic scris de rău, ceea ce da nota ca este un creditor care după părerea mea este avantajos și foarte serios din moment ce nu am găsit vorbindu-se de rău la adresa lui.

💡 Păreri si opinii  mele despre împrumuturile rapide oferite de acest Viva Credit.

Eu unul nu m-aș împrumuta de bani la viva credit doar că să îmi satisfac mofturile, chiar dacă pot împrumuta suma de bani necesară și fără dobânda.

Este cel mai grotesc lucru să te împrumuți de spume mici de bani pentru a cumpăra diferite lucruri care poate fi amânate și de care nu ai nevoie neapărat.

Creditele rapide au fost înființate special pentru persoanele ce au nevoie cu urgentă de o suma de bani pentru perioade scurte, pentru acele perioada în care chiar nu ai ce face fără un împrumut.
Sfat important! Te rog să te gândești bine dacă să împrumuți sau nu. Tot ce trece de cele 30 de zile, vei achita dobânda, care nu este tocmai ieftină. E corect sa spunem că pentru 30 zile nu ai dobânda, dar dacă trece acele 30 zile, vei achita dobândă pe banii împrumutați.

💡 Ce trebuie să știi despre Viva Credit


Acest creditor a fost înființat special pentru persoanele ce au neapărată nevoie de o sumă mică de bani, pentru perioade scurte și foarte scurte. mai precis, se adresează persoanelor ce au ajuns într-un impas financiar și nu au de unde împrumuta banii necesari pentru a reintră iarăși pe făgașul normal.

Acest creditor nu se adresează persoanele ce au nevoie de sume mari de bani. Ce este avantajos în acest moment la acest creditor, este că împrumuți bani fără dobândă .

În concluzie și sfat: împrumută-te de la acest creditor doar dacă ai într-adevăr nevoie de o sumă mică de bani foarte rapid și doar în situații care nu pot fi amânate. Chiar e un avantaj să te poți împrumuta fără dobândă.

💡 Sfatul nostru vizavi de împrumutul rapid de la Viva Credit


Dacă te-ai gândit să aplici la acest creditor, părerea mea este să îți calculezi bugetul lunar înainte să aplici, pentru că marea majoritate nu fac aceste calcule, și le este foarte greu să restituie suma împrumutată.

Eu nu spun să nu te împrumuți, spun doar să te împrumuți cu cap, chiar dacă poți împrumutate fără dobândă la Viva Credit.

💡 Concret: Care sunt actele necesare și condițiile?


Condițiile sunt foarte simple, este nevoie doar de buletinul de identitate. În momentul în care vei aplică pentru un împrumut, este absolut necesar să ai buletinul de identitate asupra ta, pentru că o să iți trebuiască să completezi cererea online de creditare, unde vei adaugă datele complete de pe buletinul de identitate.

Atenție! fără să completezi cererea de creditare  online, nu vei putea împrumuta suma de bani de care ai nevoie. Acest creditor te împrumută doar în mediul online.

Pe lângă buletinul de identitate mai trebuie să dovedești că ai un venit lunar permanenta din ori ce sursa de venit.

💡 Cât de rapizi sunt în acordarea împrumutul online?


Suma de bani solicitată de obicei ajunge la ține în decursul a 1 - 3 ore, în funcție de rapiditatea te miști tu, pentru că acest creditor iți transferă bani în maxim 10 minute din momentul în care cererea ta este aprobată.


În concluzie: acest creditor este foarte rapid când vine vorba de procesarea actelor și acordarea sumei de bani.


Atenție! Părerea mea este să profiți acum de dobânda 0% nu se știe cât ține oferta! În cazul în care dorești să aplici într-un mod mai rapid decât alții, poți aplica apăsând butonul de mai jos.

💡 Pe scurt - Întrebări și Răspunsuri despre creditul de la vivacredit.ro


Întrebare Răspuns
Care este suma de bani ce îți este acordată? Minim 1.000 și maxim 3000 lei
Care este perioada minimă și maximă creditului? Pentru minim 1 zi și maxim 35 zile  sau 12 luni
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate
Prin ce metoda intri în posesia banilor? Se acordă prin transfer bancar direct în contul tău de card sau bancar
Cât durează până ce bani ajung la tine?  În maxim 10 minute de la aprobarea finala 
Cât durează până ce știi dacă se aproba creditul sau nu? Aprobarea se face pe loc
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin completarea unui formular online
Se percep comisioane de analizare dosar? NU - fără comisioane de analizare a dosarului de creditare
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? DA - fără comisioane de acordare a împrumutului rapid online
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU - fără comisioane de rambursare anticipata ( poți restitui suma și mai repede dacă ți-ai rezolvat treaba far să plătești în plus.
Pot avea mai multe credite în același timp? DA - Poți avea și alte credite în despresurare și să  împrumuți de  la viva credit
Este nevoie de girant? NU - nu este nevoie sa pui girant pentru suma împrumutată
Este necesara adeverință de venit? NU - Se acorda doar pe baza buletinului de identitate și acordul pentru verificarea veniturilor lunare
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 1 luna
Este necesar să fiu angajat să pot primii creditul? DA și NU - Este necesar sa ai un venit stabil lunar pe care sa-l dovedești, nu este neapărat nevoie să muncești și sa ai venituri lunare, pentru ca poți avea bani din alte surse.
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? Da, doar că nu trebuie să ai restanțe grave și în repetate rânduri
Care este procentul de aprobare? 87%
Atenție! Părerea mea este să profiți acum de dobânda 0% nu se știe cât ține oferta! În cazul în care dorești să aplici într-un mod mai rapid decât alții, poți aplica apăsând butonul de mai jos.
Detalii Tehnice

VivaCredit- DATELE COMPANIEI: Viva Credit IFN SA Nr. Registru Comerțului: J40/8045/2010 CUI: 27311289, CAEN: 6419
DETALII DE CONTACT: Viva Credit IFN SA. Bulevardul Iancu de Hunedoara 8 Sector 1, Bucureşti
e-mail contact: info@vivacredit.ro, e-mail suport: suport@vivacredit.ro
telefon: 021.303.0080, telefon: 0372.402.500, sms: 1891 Unde mai găsiți Viva Credit VivaCredit.ro, Youtube.com, Twitter.com, Linkedin.com, Pinterest.com

Lista credite asemanatoare

Getting Info...

Trimiteți un comentariu

Spune-mi într-un comentariu ce sumă de bani vrei? În cât timp vrei să restitui suma solicitată și de unde vrei sa-l împrumuți: de la bancă sau de la instituțiile nebancare ce oferă bani fără verificare. În acest fel îți pot face o recomandare.
Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
-->