Ce pareri am de VIVA CREDIT. Recenzie 100% COMPLETĂ despre împrumutul rapid online de nevoi personale oferit cu tot ce trebuie să știi cu bune și rele.

Păreri si Opinii despre împrumutul rapid online oferit de Viva Credit. Azi afli dacă se merită să împrumuți de la VivaCredit.ro. Recenzie 100% reala și corectă cu tot ce trebuie să știi despre acest împrumut.
Articol verificat creat de: pentru a te ajuta.
Ce vei afla azi
Împrumut: între 100 lei și 2000 lei
Perioada creditului: Între 1 zi și 35 zile sau 12 luni
Dobândă: fără dobanda
Recomandat: DA
Pareri Despre VivaCredit.ro
Aceasta este creată pentru creditul rapid online nebancar acordat de Viva Credit

💡Ce trebuie să știi de început? Scurte detalii despre creditul acordat.

 Vârsta Minimă:
20 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minimă:
100 lei
Suma Maximă:
2.000 lei
Perioada Minimă:
1 zi
Perioada maximă:
12 luni
Salariul Minim:
minim pe economie
Acordarea Banilor:
6-12 ore
Fără dobândă pentru 30 zile:
DA
Necesar Adeverință:
NU
Și pentru Restanțieri:
DA
Tip Finanțare:
Creditare Rapidă Nebancară
Pre-Aprobare:
pe loc
Dobândă.DAE:
4114% aproximativ 1,2% zi

💡 Poți fii păcălit de Viva Credit? 


În primul rând vreau să-ți spun că acest institut financiară nebancar ce acordă împrumuturi rapide online este autorizat de BNR, ceea ce face să fie supus unor reglementări stricte și este absolut imposibil să treacă de aceste reguli stricte care în cele mai multe cazuri sunt în beneficiul consumatorului, adică în beneficiul tău.

Cât de corecți sunt cu tine? Hai să vedem cum stă treaba! 


Acest institut financiar nebancar ce te ajută cu împrumuturi rapide cu și fără dobândă. Acest institut a fost printre primele IFN-uri înființate în România. Acest creditor te ajută cu bani împrumut chiar și fără dobândă dacă ești la primul credit la ei și nu împrumuți pe mai mult de 30 zile.

Bănuiesc că iți pui un semn de întrebare dacă este sau un țepar, precum primesc nenumărate mesaje de acest fel:  ”dacă este un creditor fără dobândă, acest lucru înseamnă că e ceva neregulă cu el și ascunde ceva?” iar eu zic de fiecare dată că nimic nu este mai fals să spui că un creditor care te ajută fără dobândă te poate și fraieri, în continuare o să îți detaliez adevărul.


Adevărul Gol goluț - ai ajuns aici pentru că vrei să afli adevărul despre acest creditor, nu-i așa? Păi hai să-ți spun cum stă treaba pe scurt: 

Din moment ce te ajutată cu banii necesari în cel mai scurt timp, mai ales că te ajută și fără dobândă, tu crezi că te-ar putea păcălii? Evident că nu, este un creditor foarte serios pe care îl recomandăm pentru că sunt printre puținii creditori nebancari serioși din România!

Concluzia pe care trebuie să o reții! Recunosc, acest institut nebancar practică o dobândă mare față de alte instituțiile nebancare, dar te și ajută cu bani de care ai nevoie fără dobândă daca nu ai mai împrumutat in trecut de la viva credit. Te îndemn că atunci când dorești să te împrumuți la acest creditor să îți calculezi bugetul bine, pentru a nu intră mai mult în datorii decât ești acum și nu împrumuta mai mult decât poți restitui.

💡 Are oferte Avantajoase sau Dezavantajoase?


Să încep cu avantajele, pentru că dezavantaje are doar câteva. Avantajul pe care îl are Viva Credit IFN este că poți împrumuta bani și dacă ești restanțier. Nu este nevoie să întocmești nenumărate acte, pentru că totul decurge online, iar banii ajung la ține în minim 1 ore și maxim 24 ore de la solicitare.


Un dezavantaj ar fi că este nevoie de minim 20 ani pentru a împrumuta suma de bani necesară și nu poți împrumuta mai mult de 2000 lei, iar venitul minim pe care trebuie să-l ai este de minim 700 lei lunar.

Un alt dezavantaj: dobânda este mai mare față de băncile obișnuite din România, iar fără dobândă nu poți împrumuta pentru mai mult de 30 zile. Tot ce împrumuți pentru mai mult de 30 zile vei achita dobândă pe banii accesați si, nu este o dobândă tocmai mică.

Gândește! Dar dacă stau să mă gândesc mai bine, e un avantaj să poți împrumuta bani fără să achiți dobândă banii accesați, mai ales în momentele dificile. Poate unii mă condamnați că spun asta, dar uneori aceste împrumuturi sunt aur curat pentru a ieșii din datorii.

💡 A luat bani cineva de la Viva Credit IFN?


Înainte să îmi dau cu părerea și să creez această recenzie despre împrumuturile de la  viva credit, m-am documentat pe internet și am întrebat pe cei care au împrumuta de la acest IFN.

A fost surprins plăcut că într-adevăr s-a constată, din cele auzite, că este un credit cât se poate de avantajos dacă vei să împrumuți bani pentru situații urgențe fără dobândă.


Am constatat! În plus, am constatat că au fost ajutați fără dobândă foarte multe persoane , ceea ce m-a surprins profund. Deci nu am regăsit vorbindu-se de rău la adresa acestui creditor doar că erau câțiva nemulțumiți că au fost respinși

💡 Ce am găsit rău sau bun pe forum de Viva Credit?


Chiar nimic?  -  A tot căutata lucruri rele, dar nu am regăsit mai nimic scris de rău, ceea ce da nota ca este un creditor care după părerea mea este avantajos și foarte serios din moment ce nu am găsit vorbindu-se de rău la adresa lui.

💡 Păreri si opinii  mele despre împrumuturile rapide oferite de acest Viva Credit.

Eu unul nu m-aș împrumuta de bani  la viva credit doar că să îmi satisfac mofturile, chiar dacă pot împrumuta suma de bani necesară și fără dobânda.

Este cel mai grotesc lucru să te împrumuți de spume mici de bani pentru a cumpăra diferite lucruri care poate fi amânate și de care nu ai nevoie neapărat.

 Creditele rapide au fost înființate special pentru persoanele ce au nevoie cu urgentă de o suma de bani pentru perioade scurte, pentru acele perioada în care chiar nu ai ce face fără un împrumut.
Sfat important! Te rog să te gândești bine dacă să împrumuți sau nu. Tot ce trece de cele 30 de zile, vei achita dobânda, care nu este tocmai ieftină. E corect sa spunem că pentru 30 zile nu ai dobânda, dar dacă trece acele 30 zile, vei achita dobândă pe banii împrumutați.

💡 Ce trebuie să știi despre Viva Credit


Acest creditor a fost înființat special pentru persoanele ce au neapărată nevoie de o sumă mică de bani, pentru perioade scurte și foarte scurte. mai precis, se adresează persoanelor ce au ajuns într-un impas financiar și nu au de unde împrumuta banii necesari pentru a reintră iarăși pe făgașul normal.

Acest creditor nu este pentru persoanele ce au nevoie de sume mari de bani. Ce este avantajos în acest moment la acest creditor, este că se acordă credite fără dobândă.

În concluzie și sfat: împrumută-te de la acest creditor doar dacă ai într-adevăr nevoie de o sumă mică de bani foarte rapid și doar în situații care nu pot fi amânate. Chiar e un avantaj să te poți împrumuta fără dobândă.

💡 Sfatul nostru vizavi de împrumutul rapid de la Viva Credit


Dacă te-ai gândit să aplici la acest creditor, părerea mea este să îți calculezi bugetul lunar înainte să aplici, pentru că, cei mai mulți, în marea majoritate nu fac aceste calcule, și le este foarte greu să restituie suma împrumutată.

Eu nu spun să nu te împrumuți, spun doar să te împrumuți cu cap, chiar dacă poți împrumutate fără dobândă la Viva Credit.

💡 Concret: Care sunt actele necesare și condițiile?


Condițiile sunt foarte simple, este nevoie doar de buletinul de identitate. În momentul în care vei aplică pentru un împrumut, este absolut necesar să ai buletinul de identitate asupra ta, pentru că o să iți trebuiască să completezi cererea online de creditare, unde vei adaugă datele complete de pe buletinul de identitate.

Atenție! fără să completezi cererea de creditare  online, nu vei putea împrumuta suma de bani de care ai nevoie. Acest creditor te împrumută doar în mediul online.

Pe lângă buletinul de identitate mai trebuie să dovedești că ai un venit lunar permanenta din ori ce sursa de venit. 

  💡 Cât de rapizi sunt în acordarea împrumutul online?


  Suma de bani solicitată de obicei ajunge la ține în decursul a 1 - 6 sau 24 ore, în funcție de cât de rapid te miști tu, pentru că acest creditor iți transferă bani în maxim 10 minute din momentul în care cererea ta este aprobată.


  În concluzie: acest creditor este foarte rapid când vine vorba de procesarea actelor și acordarea sumei de bani.


  💡 Pe scurt - Întrebări și Răspunsuri despre creditul de la vivacredit.ro


  Întrebare Răspuns
  Care este suma de bani ce îți este acordată? Minim 1.000 și maxim 2000 lei
  Care este perioada minimă și maximă creditului? Pentru minim 1 zi și maxim 35 zile
  Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate
  Prin ce metoda intri în posesia banilor? Se acordă prin transfer bancar direct în contul tău de card sau bancar
  Cât durează până ce bani ajung la tine?  În maxim 10 minute de la aprobarea finala 
  Cât durează până ce știi dacă se aproba creditul sau nu? Aprobarea se face pe loc
  Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin completarea unui formular online
  Se percep comisioane de analizare dosar? NU - fără comisioane de analizare a dosarului de creditare
  Se percep comisioane de acordare a împrumutului? DA - fără comisioane de acordare a împrumutului rapid online
  Se percepe comision de rambursare anticipată? NU - fără comisioane de rambursare anticipata ( poți restitui suma și mai repede dacă ți-ai rezolvat treaba far să plătești în plus.
  Pot avea mai multe credite în același timp? DA - Poți avea și alte credite în despresurare și să  împrumuți de  la viva credit
  Este nevoie de girant? NU - nu este nevoie sa pui girant pentru suma împrumutată
  Este necesara adeverință de venit? NU - Se acorda doar pe baza buletinului de identitate și acordul pentru verificarea veniturilor lunare
  Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 1 luna
  Este necesar să fiu angajat să pot primii creditul? DA și NU - Este necesar sa ai un venit stabil lunar pe care sa-l dovedești, nu este neapărat nevoie să muncești și sa ai venituri lunare, pentru ca poți avea bani din alte surse.
  Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? Da, doar că nu trebuie să ai restanțe grave și în repetate rânduri
  Care este procentul de aprobare? 87%
  Atentie! Părerea mea este să profiți acum de dobânda 0% nu se știe cât ține oferta! Imprumuta Aici
  Detalii Tehnice

  VivaCredit- DATELE COMPANIEI: Viva Credit IFN SA Nr. Registru Comerțului: J40/8045/2010 CUI: 27311289, CAEN: 6419
  DETALII DE CONTACT: Viva Credit IFN SA. Bulevardul Iancu de Hunedoara 8 Sector 1, Bucureşti
  e-mail contact: info@vivacredit.ro, e-mail suport: suport@vivacredit.ro
  telefon: 021.303.0080, telefon: 0372.402.500, sms: 1891 Unde mai găsiți Viva Credit VivaCredit.ro, Youtube.com, Twitter.com, Linkedin.com, Pinterest.com

  Lista credite asemanatoare

  Getting Info...

  Trimiteți un comentariu

  Spune-mi într-un comentariu ce sumă de bani vrei? În cât timp vrei să restitui suma solicitată și de unde vrei sa-l împrumuți: de la bancă sau de la instituțiile nebancare ce oferă bani fără verificare. În acest fel îți pot face o recomandare.
  Cookie Consent
  Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
  Oops!
  Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
  -->