Retine te rog! La sfârșitul postului vei avea listă completă cu aproape toate creditele acordate cu rapiditate. O listă creată pentru cei care doresc să studieze mai multe soluții prin care te poți imprumuta de banii necesar într-un timp scurt și urgent!

💡 Ce pareri am de VIVA CREDIT. Recenzie 100% COMPLETĂ despre împrumutul rapid online de nevoi personale oferit cu tot ce trebuie să știi cu bune și rele.

Păreri si Opinii despre împrumutul rapid online oferit de Viva Credit. Azi afli dacă se merită să împrumuți de la VivaCredit.ro. Recenzie 100% reala și corectă cu tot ce trebuie să știi despre acest împrumut.


  Împrumut: între 100 lei și 2000 lei
  Perioada creditului: Între 1 zi și 35 zile sau 12 luni
  Dobândă: fără dobanda
  Recomandat: DA
  Pareri Despre VivaCredit.ro
  Aceasta este creată pentru creditul rapid online nebancar acordat de VivaCredit.ro

  💡Ce trebuie să știi de început? Scurte detalii despre creditul acordat.

   Vârsta Minimă:
  20 ani
  Vârsta Maxima:
  65 ani
  Suma Minimă:
  100 lei
  Suma Maximă:
  2.000 lei
  Perioada Minimă:
  1 zi
  Perioada maximă:
  12 luni
  Salariul Minim:
  minim pe economie
  Acordarea Banilor:
  6-12 ore
  Fără dobândă pentru 30 zile:
  DA
  Necesar Adeverință:
  NU
  Și pentru Restanțieri:
  DA
  Tip Finanțare:
  Creditare Rapidă Nebancară
  Pre-Aprobare:
  pe loc
  Dobândă.DAE:
  4114% aproximativ 1,2% zi

  💡 Poți fii păcalit de Viva Credit? 


  In primul rand vreau sa-ți spun că acest institut financiara nebancar ce acordă împrumuturi rapide online este autorizat de BNR, ceea ce face sa fie supus unor reglementari stricte si este absolut imposibil să treacă de aceste reguli stricte care în cele mai multe cazuri sunt în beneficiul consumatorului, adică în beneficiul tău.

  Cât de corecți sunt cu tine? Hai să vedem cum stă treaba! 


  Acest institut financiar nebancar ce te ajuta cu împrumuturi rapide cu și fără dobândă. Acest institut a fost printre primele IFN-uri înființate în România. Acest creditor te ajută cu bani împrumut chiar și fără dobândă dacă ești la primul credit la ei și nu împrumuți pe mai mult de 30 zile.

  Bănuiesc că iți pune un semn de intrebare daca este sau un tepar, precum primesc nenumărate mesaje de acest fel:  ”dacă este un creditor fără dobândă, acest lucru înseamnă că e ceva neregula cu el și ascunde ceva?” iar eu zic de fiecare data că nimic nu este mai fals să spui că un creditor care te ajuta fără dobândă te poate și fraieri, in contiunare o sa iti detaliez adevarul.


  Adevarul Gol golut - ai ajuns aici pentru ca vrei sa afli adevarul despre acest creditor, nu-i asa? Pai hai sa-ti spun cum stă treaba pe scurt: 

  Din moment ce ești ajutat cu banii necesari in cel mai scurt timp, mai ales ca te ajuta și fără dobândă, tu crezi ca te-ar putea păcălii? Evident ca nu, este un creditor foarte serios pe care il recomandăm pentru ca sunt printre putinii creditori nebancari serioși din Romania!

  Concluzie pe care trebuie sa o reții! Recunosc, acest institut nebancar practică o dobândă mare fata de institutiile benacare, dar te și ajuta cu bani fără dobândă pentru primul credit la ei. Te indemn ca atunci când dorești sa te împrumuți la acest creditor să îți calculezi bugetul bine, pentru a nu intra mai mult în datorii decât ești acum și nu împrumuta mai mult decât poți restitui.

  💡 Are ofertele avantajoase sau Dezavantajoase sau Avantajoase?


  Sa incep cu avantajele, pentru că dezavantaje are doar câteva. Avantajul pe care îl are Viva Credit IFN este ca poți împrumuta bani si dacă ești restanțier, nu este nevoie sa întocmești nenumărate acte, pentru că totul decurge online, iar banii ajung la tine în minim 6 ore și maxim 24 ore de la solicitare.

   Un dezavantaj ar fi că este nevoie de minim 20 ani pentru a împrumuta suma de bani necesara și nu poți împrumuta mai mult de 2000 lei, iar venitul minim pe care trebuie sa-l ai este de minim 700 lei lunar.

  Un alt dezavantaj: dobânda este mai mare fata de băncile obișnuite din Romania, iar fără dobândă nu poți împrumuta pentru mai mult de 30 zile, tot ce împrumuți pentru mai mult de 30 zile vei achita dobândă pe banii accesați.

  Stau și mă gândesc! Dar dacă stau să mă gândesc mai bine, e un avantaj sa poți împrumuta bani fără să achiți dobândă banii accesați, mai ales în momentele dificile. Poate unii mă condamnați ca spun asta, dar uneori aceste împrumuturi sunt aur curat pentru a ieșii din datorii.

  💡 A luat bani cineva de la VivaCredit IFN?


  Înainte să îmi dau cu părerea și să creez această recenzie despre împrumuturile de la  vivacredit.ro, m-am documentat putin pe internet și am întrebat pe cei care au împrumuta de la acest IFN.

  A fost surprins plăcut că într-adevăr s-a constata, din cele auzite, că este un credit cât se poate de avantajos dacă vei să împrumuți bani pentru situații urgente.

  În plus, am constatat ca au fost ajutați fără dobândă foarte multe persoane , ceea ce m-a surprins profund. Deci nu am regăsit vorbindu-se de rău la adresa acestui creditor doar ca erau câțiva nemulțumiți ca au fost respinși.

  💡 Ce am găsit rău sau bun pe forum de VivaCredit?


  A tot cautata lucruri rele, dar nu am regăsit mai nimic scris de rău, ceea ce da nota ca este un creditor care după părerea mea este avantajos și foarte serios din moment ce nu am găsit vorbindu-se de rău la adresa lui.

  💡 Pareri si opinii  mele despre împrumuturile rapide oferite de acest creditor.

  Eu unul nu m-as împrumuta de bani doar ca să îmi satisfac mofturile, chiar dacă pot împrumuta suma de bani necesara si fără dobânda.

  Este cel mai grotesc lucru sa te împrumuți de spume mici de bani pentru a cumpăra diferite lucruri care poate fi amânate si de care nu ai nevoie neapărat.

   Creditele rapide au fost înființate special pentru persoanele ce au nevoie cu urgentă de o suma de bani pentru perioade scurte, pentru acele perioada în care chiar nu ai ce face fără un împrumut.

  Sfat important! Te rog sa te gândești bine dacă să împrumuți sau nu. Tot ce trece de cele 30 de zile, vei achita dobând, care nu este tocmai ieftină. E corect că pentru 30 zile nu ai dobânda, dar dacă trece acele 30 zile, vei achita dobândă pe banii împrumutați.

  💡 Ce trebuie să știi despre VivaCredit.ro


  Acest creditor a fost înființat special pentru persoanele ce au neapărată nevoie de o sumă mică de bani, pentru perioade scurte și foarte scurte. mai precis, se adresează persoanelor ce au ajuns într-un impas financiar și nu au de unde împrumuta banii necesari pentru a reintra iarăși pe făgașul normal.

  Acest creditor nu este pentru persoanele ce au nevoie de sume mari de bani. Ce este avantajos in acest moment la acest creditor, este ca se acorda credite și în rate, de pana la 12 luni.

  În concluzie și sfat: împrumută-te de la acest creditor doar dacă ai într-adevăr nevoie de o sumă mică de bani foarte rapid și doar în situații care nu pot fi amânate.

  💡 Sfatul nostru vizavi de împrumutul rapid de la Viva Credit


  Dacă te-ai gândit să aplici la acest creditor, părerea mea este să îți calculezi bugetul lunar înainte să aplici, pentru că, cei mai multi, în marea majoritate nu fac aceste calcule, și le este foarte greu să restituie suma împrumutată.

  Eu nu spun să nu te împrumuti, spun doar sa te împrumuți cu cap, și dacă poți împrumutate fără dobândă, precum o poți face la Viva Credit.

  💡 Concret: Care sunt actele necesare și condițiile?


  Condițiile sunt foarte simple, este nevoie doar de buletinul de identitate. În momentul în care vei aplica pentru un împrumut, este absolut necesar sa ai buletinul de identitate asupra ta, pentru că o să iți trebuiască să completezi cererea online de creditare unde vei adauga datele complete de pe buletinul de identitate.

  Atentie! fara sa completezi cererea de creditare  online, nu vei putea împrumuta suma de bani de care ai nevoie. Acest creditor te împrumută doar în mediul online.

  Pe lângă buletin mai trebuie să dovedești că ai un venit lunar permanenta din ori ce sursa de venit. 

   💡 Cât de rapizi sunt în acordarea împrumutul online?


   Suma de bani solicitata de obicei ajunge la tine în decursul a 3 - 6 sau 24 ore, în funcție de cât de rapid te miști tu, pentru ca acest creditor iți transfera bani în maxim 10 minute din momentul în care cererea ta este aprobată.


   În concluzie: acest creditor este foarte rapid când vine vorba de procesarea actelor și acordarea sumei de bani.


   💡 Pe scurt - Întrebări și Răspunsuri despre creditul de la vivacredit.ro


   Întrebare Răspuns
   Care este suma de bani ce îți este acordată? Minim 1.000 și maxim 2000 lei
   Care este perioada minimă și maximă creditului? Pentru minim 1 zi și maxim 35 zile
   Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate
   Prin ce metoda intri în posesia banilor? Se acordă prin transfer bancar direct în contul tău de card sau bancar
   Cât durează până ce bani ajung la tine?  În maxim 10 minute de la aprobarea finala 
   Cât durează până ce știi dacă se aproba creditul sau nu? Aprobarea se face pe loc
   Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin completarea unui formular online
   Se percep comisioane de analizare dosar? NU - fără comisioane de analizare a dosarului de creditare
   Se percep comisioane de acordare a împrumutului? DA - fără comisioane de acordare a împrumutului rapid online
   Se percepe comision de rambursare anticipată? NU - fără comisioane de rambursare anticipata ( poți restitui suma și mai repede dacă ți-ai rezolvat treaba far să plătești în plus.
   Pot avea mai multe credite în acelas timp? DA - Poți avea și alte credite în despresurare și să  imprumuti de  la viva credit
   Este nevoie de girant? NU - nu este nevoie sa pui girant pentru suma imprumutata
   Este necesara adeverință de venit? NU - Se acorda doar pe baza buletinului de identitate și acordul pentru verificarea veniturilor lunare
   Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 1 luna
   Este necesar să fiu angajat să pot primii creditul? DA și NU - Este necesar sa ai un venit stabil lunar pe care sa-l dovedești, nu este neapărat nevoie să muncești și sa ai venituri lunare, pentru ca poți avea bani din alte surse.
   Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? Da, doar că nu trebuie să ai restanțe grave și în repetate rânduri
   Care este procentul de aprobare? 87%
   Apasă aici și vezi Detalii Tehnice și de contact despre Credius IFN!

   VivaCredit- DATELE COMPANIEI:
   Viva Credit IFN SA Nr. Registru Comerțului: J40/8045/2010 CUI: 27311289, CAEN: 6419

   DETALII DE CONTACT:
   Viva Credit IFN SA. Bulevardul Iancu de Hunedoara 8 Sector 1, Bucureşti

   e-mail contact: info@vivacredit.ro, e-mail suport: suport@vivacredit.ro
   telefon: 021.303.0080, telefon: 0372.402.500, sms: 1891
   Unde mai găsiți Viva Credit
   VivaCredit.ro, Youtube.com, Twitter.com, Linkedin.com, Pinterest.com

   Întreabă-ne tot ce doresti în legatura cu creditele de pe acest blog si o să-ți răspundem foarte rapid!

   STAI AȘA: Vezi dacă creditele din lista de nevoi personale de mai jos te-ar pute ajuta!

   *Te-ar Putea interesa?* Banca Transilvania - parerile împrumutului

   Oferta Apreciată+139

   Scurte detalii
   • Vârsta Minimă: 18 ani
   • Vârsta Maximă: 65 ani
   • Suma Minimă: 5.000 lei
   • Suma Maximă: 100.000 lei
   • Perioada Minimă: 2 luni
   • Perioada Maximă: 60 luni
   • Venit Minim: Minim pe economie
   • Acordarea: 24 ore
   • Pre-probare: Pe loc
   • Dobândă Aplicată: -
   • Tip Dobândă: Fixă
   • Tip finanțare: Nevoi Personale
   • Adeverință: NU
   • Restanțieri: NU
   *Te-ar Putea interesa?* Provident - parerile împrumutului

   Oferta Apreciată+75

   Scurte detalii
   • Vârsta Minimă: 18 ani
   • Vârsta Maximă: 65 ani
   • Suma Minimă: 500 lei
   • Suma Maximă: 15.000 lei
   • Perioada Minimă: 11 luni
   • Perioada Maximă: 3 ani
   • Venit Minim: 500 lei
   • Acordarea: 24 - 48 ore
   • Pre-Aprobare: 30 min
   • Dobândă Aplicată: -
   • Tip Dobândă: Fixă
   • Tip finanțare: Nevoi Personale
   • Adeverință: NU
   • Restanțieri: DA și NU
   *Te-ar Putea interesa?* Viva Credit - parerile împrumutului

   Oferta Apreciată+132

   Scurte detalii
   • Vârsta Minimă: 20 ani
   • Vârsta Maximă: 70 ani
   • Suma Minimă: 100 lei
   • Suma Maximă: 2.000 lei
   • Perioada Minimă: 1 zi
   • Perioada Maximă: 30 zile
   • Venit Minim: 700 lei
   • Acordarea: 6-24 ore
   • Pre-Aprobare: Pe loc
   • Dobândă Aplicată: -
   • Tip Dobândă: Fără Dobândă
   • Tip finanțare: iute
   • Adeverință: NU
   • Restanțieri: DA


   *Te-ar Putea interesa?* Credius - parerile împrumutului

   Oferta Apreciată+89

   Scurte detalii
   • Vârsta Minimă: 18 ani
   • Vârsta Maximă: 65 ani
   • Suma Minimă: 1.000 lei
   • Suma Maximă: 40.000 lei
   • Perioada Minimă: 20 luni
   • Perioada Maximă: 60 luni
   • Venit Minim: 700 lei
   • Acordarea: 24 ore
   • Pre-Aprobare: Pe loc
   • Dobândă Aplicată: --
   • Tip Dobândă: fixă
   • Tip finanțare: iute
   • Adeverință: NU
   • Restanțieri: DA
   *Te-ar Putea interesa?* Tele Credit - parerile împrumutului

   Oferta Apreciată+79

   Scurte detalii
   • Vârsta Minimă: 18 ani
   • Vârsta Maximă: 65 ani
   • Suma Minimă: 100 lei
   • Suma Maximă: 2.000 lei
   • Perioada Minimă: 1 zi
   • Perioada Maximă: 30 zile
   • Venit Minim: 700 lei
   • Acordarea: 24 ore
   • Pre-Aprobare: Pe Loc
   • Dobândă Aplicată: -
   • Tip Dobândă: Fixă
   • Tip finanțare: iute
   • Adeverință: NU
   • Restanțieri: DA
   Recomandare
   *Te-ar Putea interesa?* Credit Fix - parerile împrumutului

   Oferta Apreciată+88

   Scurte detalii
   • Vârsta Minimă: 18 ani
   • Vârsta Maximă: 65 ani
   • Suma Minimă: 100 lei
   • Suma Maximă: 3.000 lei
   • Perioada Minimă: 5 zi
   • Perioada Maximă: 62 zile
   • Venit Minim: 700 lei
   • Acordarea: 24 ore
   • Pre-Aprobare: Pe Loc
   • Dobândă Aplicată: -
   • Tip Dobândă: Fără Dobândă
   • Tip finanțare: iute
   • Adeverință: NU
   • Restanțieri: DA

   Te-ar putea interesa și următoarele? Dacă nu, continuă!

   Cel mai bun
   *Te-ar Putea interesa?*Extrs Simplu - parerile împrumutului

   Oferta Apreciată+81

   Scurte detalii
   • Vârsta Minimă: 18 ani
   • Vârsta Maximă: 65 ani
   • Suma Minimă: 100 lei
   • Suma Maximă: 3.000 lei
   • Perioada Minimă: 5zile
   • Perioada Maximă: 30 zile
   • Venit Minim: 700 lei
   • Acordarea: 24 ore
   • Pre-Aprobare: Pe Loc
   • Dobândă Aplicată: -
   • Tip Dobândă: Fixă
   • Tip finanțare: iute
   • Adeverință: NU
   • Restanțieri: DA
   *Te-ar Putea interesa?* Smile Credit - parerile împrumutului

   Oferta Apreciată+86

   Scurte detalii
   • Vârsta Minimă: 18 ani
   • Vârsta Maximă: 65 ani
   • Suma Minimă: 150 lei
   • Suma Maximă: 2.000 lei
   • Perioada Minimă: 15 luni
   • Perioada Maximă: 30 zile
   • Venit Minim: 700 lei
   • Acordarea: 24 ore
   • Pre-Aprobare: Pe Loc
   • Dobândă Aplicată: -
   • Tip Dobândă: Fixă
   • Tip finanțare: iute
   • Adeverință: NU
   • Restanțieri: DA
   Recomandare
   *Te-ar Putea interesa?*Ferratum - parerile împrumutului

   Oferta Apreciată+51

   Scurte detalii
   • Vârsta Minimă: 21 ani
   • Vârsta Maximă: 65 ani
   • Suma Minimă: 200 lei
   • Suma Maximă: 10.000 lei
   • Perioada Minimă: 15 zi
   • Perioada Maximă: 12 lini
   • Venit Minim: 700 lei
   • Acordarea: 24 ore
   • Pre-Aprobare: Pe Loc
   • Dobândă Aplicată: -
   • Tip Dobândă: Fixă
   • Tip finanțare: iute
   • Adeverință: NU
   • Restanțieri: DA

   ###
   Nume

   ltr
   item
   STAI AȘA: Vrei credit rapid online? Vrei cele 40 de oferte cu credite rapide? Sunt gata.: Ce pareri am de VIVA CREDIT. Recenzie 100% COMPLETĂ despre împrumutul rapid online de nevoi personale oferit cu tot ce trebuie să știi cu bune și rele.
   Ce pareri am de VIVA CREDIT. Recenzie 100% COMPLETĂ despre împrumutul rapid online de nevoi personale oferit cu tot ce trebuie să știi cu bune și rele.
   Păreri si Opinii despre împrumutul rapid online oferit de Viva Credit. Azi afli dacă se merită să împrumuți de la VivaCredit.ro. Recenzie 100% reala și corectă cu tot ce trebuie să știi despre acest împrumut.
   https://2.bp.blogspot.com/-fZDYkRwxB8I/Www1W4Eg4TI/AAAAAAAAEKI/6QeW721hcPg19SCD5FuEVfgKWH6mGIulgCK4BGAYYCw/s1600/Pareri%2BDespre%2BVivaCredit%2BIFN.jpg
   https://2.bp.blogspot.com/-fZDYkRwxB8I/Www1W4Eg4TI/AAAAAAAAEKI/6QeW721hcPg19SCD5FuEVfgKWH6mGIulgCK4BGAYYCw/s72-c/Pareri%2BDespre%2BVivaCredit%2BIFN.jpg
   STAI AȘA: Vrei credit rapid online? Vrei cele 40 de oferte cu credite rapide? Sunt gata.
   https://www.creditemici.ro/2018/05/despre-viva-credit-pareri.html
   https://www.creditemici.ro/
   https://www.creditemici.ro/
   https://www.creditemici.ro/2018/05/despre-viva-credit-pareri.html
   true
   4812463310850254905
   UTF-8
   Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Recomandări LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy