Ce păreri am de iCredit. Recenzie 100% COMPLETĂ despre împrumutul rapid online de nevoi personale oferit.

Păreri și Opinii despre împrumutul de nevoi personale rapid oferit de iCredit. Află dacă se merită să te împrumuți de la icredit.co.ro. Recenzie 100% reala și corectă cu tot ce trebuie sa știi despre acest împrumut de nevoi personale.

Vreai să afli părerile și opiniile noastre despre creditul nebancar rapid acordat de icredit.co.ro? Dacă răspunsul tău este da, tind să-ți spun că ai ajuns la locul și la momentul potrivit, pentru că astăzi ne dăm cu părerea despre acest creditor.


💡 În următoarele 7 puncte de mai jos vei afla tot ce trebuie să știi despre creditul de la iCredit ifn.

💡 Pentru început: detalii pe scurt despre împrumutul de la iCredit.co.ro

 Vârsta Minimă:
18 ani
Vârsta Maxima:
85 ani
Suma Minimă:
400 lei
Suma Maximă:
10.000 lei
Perioada Minimă:
3 luni
Perioada maximă:
22 luni
Salariul Minim Acceptat:
300 lei
Acordarea Banilor:
24 - 48 ore
Fără garanții:
DA
Necesar Adeverință:
NU
Și pentru Restanțieri:
DA și NU
Tip Finanțare:
Creditare Nevoi Personale
Pre-Aprobare:
pe loc
Dobândă.DAE:
222.05%


Reține un aspect important! După părerea mea - sper să nu mă înșel - acest institut nebancar este la fel ca provident. Atenție! Nu mă refer că au aceleași dobânzi și condiții de creditare, mă refer că seamănă cam mult una cu alta. Mai multe o să afli mai jos.

💡 Păreri și opinii vizavi de împrumutul nebancar de la iCredit?

De, de acest creditor nu prea am știu prea multe. Am început să caut informații despre el. Sincer m-am mirat că are aproape 100 de locații în toată țara și aproape 1.000 de agenții bancari. Oare unde o fi stat atât de ascuns de nu am știu de el.

Din câte am văzut, este un super credit de nevoi persoanele care se acordă în condiții rapide și simple.

Dobânda este una mare, la fel ca la toate instituțiile nebancare din România. Sincer nu am văzut vreun institut nebancar ce practică o dobândă mică.

În concluzie: este un credit care se acordă rapid persoanelor care doresc un credit de nevoi personale. Are o dobândă mai mare decât la bancă, dar dacă stăm să o luam logic, mulți nu pot împrumuta bani de la bancă, iar aceste tipuri de împrumuturi, cum e cel de la iCredit, e bine venite pentru persoanele ce nu se pot împrumută la bănci. În afară de dobândă cam piperată, nu am găsit ceva rău la acest institut nebancar.

Mai trebuie să reții ceva! Mai trebuie să precizez că: cu cât suma solicitată este mai mică, dobânda creste, cu cât suma de bani solicitată este mai mare, dobânda scade

data-full-width-responsive="true">

💡 Pe înțelesul tău: cum funcționează acest tip de împrumut?

Retine un aspect important! Acest credit de nevoi personale se acordă în 3 feluri: fie îl iei în rate săptămânale, fie îl iei în rate lunare sau în rate prin transfer bancar.

Spuneam mai sus că acest creditor seamănă izbitor cu porvident, și nu m-am înșelat, o să îți spun mai jos la ce seamăna.

Atât Provident cât și iCredit, au agenți care vine la tine acasă cu contractului pentru al semna și a primii banii. Tot la fel, poți opta la amândoi să plătești ratele săptămânal sau lunar.

O alta asemănare: la amândouă instituții nebancare îți vine agentul bancar acasă săptămână de săptămână sau luna de luna, să îți colecteze ratele, sau poți trimite bani prin transfer bancar dacă nu dorești ca agentul să vina luna de luna sau săptămână de săptămână sa-ți încaseze ratele de la domiciliu.

În concluzie: la acest creditor poți sa-ți achiți ratele atât săptămânal cât și lunar. Poți chema în fiecare săptămână agentul care colectează ratele sau pur și simplu trimiți bani prin transfer bancar, ceea ce face ca dobânda să scadă dacă optezi în a achita ratele prin transfer bancar.

Trebuie să precizez și acest aspect: acest creditor este unul serios și de încredere, nu este un institut nebancar care să te păcălească. Contractele de creditare sunt 100% curate și fără clauze abuzive. Recomand acest institut nebancar doar dacă ai o urgentă de o suma de bani, altfel nu vad de ce te-ai împrumuta mai scump.

💡 Ce acte sunt necesare pentru a te împrumută de la iCredit.co.ro?

Vreau să precizez următoarele: este în institut nebancar care îți acordă suma de bani solicitată în cele mai simple condiții și cu cele mai mic număr de acte.

Actele de care ai nevoie pentru a fi sigur ca obții bani sunt:
  1. Buletinul de identitate,
  2. Acordul în scris pentru verificarea veniturilor pe ultimul an în baza de date anaf ( toți creditorii din România fac asta )

💡 Cât de ușor se acordă împrumuturile de la iCredit.co.ro

Retine următorul aspect: acest creditor se afla printre cei care doresc să împrumute populația cât mai ușor și eficient, de acea au condiții foarte simple de creditare.

În cele ce urmează îți spun procesul prin care treci pentru a te împrumuta

  1. Aplici online pe site-ul lor,
  2. După aplicare, ești sunat pentru confirmarea cererii și explicarea împrumutului în detaliu,
  3. Dacă ești de acord termenii și condițiile de creditare, în decursul a 24 ore, un agent este trimis la tine cu banii. 
Concluzia este următoare: recomand acest împrumut doar dacă ești într-un impas sau ai o problemă urgent de rezolvat, altfel nu recomand sa te împrumuți de nici unde.

data-full-width-responsive="true">

💡 Care sunt motivele principale pentru care ești refuzat?

Motivele pot fi multiple. Fiecare creditor are termeni și conditionale proprii de creditare, dar în general următoarele ar fi motivele pentru care ești respins.

  1. Ai avut restante grave și în repetate rânduri la alte credite;
  2. Nu ai salariu suficient de mare ( asta nu ar fi o problema prea mare, deoarece ți s-ar da mai putini bani);
  3. Nu poți să justifici veniturile tale lunare;
  4. Nu ai venituri lunare permanent;

💡 Pe scurt - Întrebări și Răspunsuri despre creditul de la iCredit


Întrebare Răspuns
Care este suma de bani ce îți este acordată? Minim 400 și maxim 10.000 lei 
Care este perioada minimă și maximă creditului? Pentru minim 3 luni și maxim 22 ani
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate și fluturaș de salariu, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Prin ce metoda intri în posesia banilor? Se acorda în mană de către agentul iCredit direct la tine acasă
Cât durează până ce bani ajung la tine? Minim 24 ore de la solicitarea împrumutului
Cât durează până ce știi dacă se aproba creditul sau nu? În decursul a 30 minute știi dacă creditul se acordă sau nu.
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin completarea unui formular simplu de pe site-ul iCredit
Se percep comisioane de analizare dosar? NU
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în acelas timp? Nu poți avea mai multe credite în desfășurare, dar poți refinanțata alte credite pentru a rămâne cu unu.
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 1 luna
Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit stabil pe care sa-l dovedești
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? Da, doar că nu trebuie să ai restanțe grave și în repetate rânduri
Care este procentul de aprobare? 58%

TITLU: Recenzie Icredit.ro
DESCRIERE: Recenzie creata pentru împrumutul de nevoi personale de la SC EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA

Rating: 7.5 din 10

COMMENTS

Nume

#Credite Nebancare Recomandate,1,#Credite Recomandate,12,700 lei,1,800 Lei,1,Advertoriale,1,Banca Transilvania,1,bani,9,bani imprumut,10,Bani Împrumut,1,bani pe card,1,Bani Rapid cu Imprumut,7,Bani Urgent,6,Blog,1,card,1,Credit 200 lei,1,credit cu aprobare rapida,8,credit de 1000 lei,1,credit de 1100 lei.,1,credit de 1400 lei,1,credit de 1500 lei,1,credit de 1700 lei,1,credit de 2000 lei,1,credit de 400 lei,1,credit de 600 lei,1,credit de 800 lei,1,Credit de Nevoi Personale,2,Credit fara Dobanda,8,credit ifn,10,credit in lei,2,Credit in Rate,6,Credit Mic Rapid,1,Credit mici si Rapid in judetul Alba Iulea,1,Credit Nebancar,3,Credit Nebancar Rapid Online,3,credit nevoi personale,5,Credit Online,21,Credit prin Telefon,1,Credit Rapid,40,Credit Rapid in alba,3,Credit Rapid Timisoara,1,Credite Bancare,2,Credite in Alba Iulea,1,Credite Mici Rapide,15,Credite Nebancare,17,Credite pana la Salariu,13,Credite Rapide Online,1,Credite Restantieri,12,Credite Urgente Online,1,Credite Urgente Online alba iulea,1,creditprime,1,Educație Financiara,5,extrasimplu,1,ferratum,1,horacredit,1,Icredit.ro,1,imprumut 100 lei,1,imprumut 700 de lei,1,imprumut de 1200 lei,1,imprumut de 1300 lei,1,imprumut de 1600 lei,1,imprumut de 1800 lei,1,imprumut de 1900 lei,1,imprumut de 300 lei,1,imprumut de 500 lei,1,imprumut de 900 lei,1,Imprumut nevoi Personale Timisoara,1,Imprumut Rapid Online Timisoara,1,lei,5,Lista cu Credite Nebancare Rapide,1,mindi,1,MobiloCredit.ro,1,Oferte și Promoții Bancare,1,Pareri si Opinii Credite,5,Produse si Servicii,1,provident,1,Recenzii Credite Bancare,1,Recenzii Credite Bancare Nevoi Personale,1,Recenzii Credite Nebancare Rapide Online,8,Recenzii Credite Rapide,1,Ron,4,smilecredit,1,telecredit,1,viaconto,1,vivacredit,1,zaplo,1,
ltr
item
CrediteMici.ro - Credit rapid online - Lista Credite și Imprumuturi: Ce păreri am de iCredit. Recenzie 100% COMPLETĂ despre împrumutul rapid online de nevoi personale oferit.
Ce păreri am de iCredit. Recenzie 100% COMPLETĂ despre împrumutul rapid online de nevoi personale oferit.
Păreri și Opinii despre împrumutul de nevoi personale rapid oferit de iCredit. Află dacă se merită să te împrumuți de la icredit.co.ro. Recenzie 100% reala și corectă cu tot ce trebuie sa știi despre acest împrumut de nevoi personale.
https://3.bp.blogspot.com/-sqnX9x4XxiM/XK9ZXyNZYAI/AAAAAAAAFDE/09bwxi5A4i8limA_9Z7xl_JYKIEkIg6bQCLcBGAs/s1600/icredit-pareri.png
https://3.bp.blogspot.com/-sqnX9x4XxiM/XK9ZXyNZYAI/AAAAAAAAFDE/09bwxi5A4i8limA_9Z7xl_JYKIEkIg6bQCLcBGAs/s72-c/icredit-pareri.png
CrediteMici.ro - Credit rapid online - Lista Credite și Imprumuturi
https://www.creditemici.ro/2018/06/despre-icredit-pareri.html
https://www.creditemici.ro/
https://www.creditemici.ro/
https://www.creditemici.ro/2018/06/despre-icredit-pareri.html
true
4812463310850254905
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Ce vei afla in acest post?