Ce pareri am CREDIT PRIME . Recenzie 100% COMPLETA cu tot ce trebuie sa sti despre acest imprumut urgent online

Credit Prime - Păreri si Opinii despre împrumutul rapid online oferit de CreditPrime. Azi afli dacă se merită să împrumuți. Recenzie 100% reala și corecta cu tot ce trebuie sa știi despre acest împrumut.
Articol verificat creat de: pentru a te ajuta.
Ce vei afla azi
Desore CreditPrime.ro Pereri si Opinii
Pareri si opinii Despre imprumutul nebancar rapid oferit de CreditPrime.ro

💡 Ce trebuie să știi de început? Scurte detalii despre creditul acordat.

 Vârsta Minimă:
18 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minimă:
500 lei
Suma Maximă:
15.00 lei
Perioada Minimă:
11 luni
Perioada maximă:
30 luni
Salariul Minim Acceptat:
300 lei
Acordarea Banilor:
24 - 48 ore
Fără garanții:
DA
Necesar Adeverință:
NU
Și pentru Restanțieri:
DA și NU
Tip Finanțare:
Creditare Nebancară Urgentă
Pre-Aprobare:
pe loc
Creditor OK?
DA


Cine este de fapt Credit Prime?

Credit Prime este un Creditor Nebancare ce acordă sume mici de bani pentru situații urgente în condiții simple și foarte rapid.

Retine! Instituțiile nebancare, practică o dobandă mai mare decât la băncile mari, iar acest lucru m-a făcut să îți spun următoarele: dacă vrei să te imprumuti urgent, este absolut necesar să știi că aceste tipuri de imprumuturi nu sunt tocmai ieftine, ceea ce înseamnă că trebuie să te gândești bine inate să te imprumuti, pentru a nu intra și mai adânc în datorii.

Acest institut este un creditor autorizat de BNR, iar contractele de creditare sunt fără clauze abuzive. Tipurile de imprumuturi oferite face parte din categoria imprumuturi până la salariu, ceea ce înseamnă ca nu se acordă pentru perioade lungi.


Dacă te gândești să imprumuti bani pentru perioade mai mari, la sfârșitul postului vei mai avea și alte soluții de împrumut, peste 21 de oferte care așteaptă să fie explorate de tine, care se afla mai jos.

Care este părerea noastră despre acest creditor?

Nu avem nici o părere buna dar nici proastă, pentru că, aceste soluții de creditare sunt o gura de oxigen în momentul în care ai nevoie de bani urgent și nu ai de unde imprumuta o suma de bani, iar dacă as spune că este un credit prost te-as mintii.

Dezavantajul cel mar! Cel mai mare dezavantaj pe care îl are, care este singurul oe care l-am găsit, este dobanda. Dobânda este mai mare decât in mod normal. Dobânzile mari practicate se datorează în special pentru că ți se acordă pentru perioade scurte, ceea ce înseamnă ca băncile nu o sa-ți ofere imprumuturi pe perioade scurte nici o data.

Cum spuneam mai sus, se recomanda sa te imprumuti de la Credit Prime doar dacă ai nevoie de o suma de bani pentru situații urgente, acest creditor nu este pentru cei care doresc să se imprumute pentru a-și face mofturile, pentru că acele mofturi te-ar costa prea mult.

Retine acest aspect! Avantajul pe care îl are acest creditor în acest moment este următorul: în cazul în care nu poți restitui suma împrumutată la termenul convenit, poți restitui doar dobanda, acest lucru îl poți face pana la 12 luni. 

Exact ca la un amanet, nu ai bani să scoți aurul la termenul convenit, achiți doar comisionul. Cam în acest fel este și la credit prime, dacă nu ai suma de bani să o restitui la data scadenta, achiți doar dobanda, urmând să achiți suma împrumutată când o ai disponibilă, dar nu mai târziu de 12 luni.



data-full-width-responsive="true"


Care sunt conditiile împrumutului?

  • Este necesar să ai un loc de munca, iar pentru pensionari să încasezi pensia pe card.
  • Este absolut necesar să ai vârsta de minim 22 ani și maxim 70 ani împliniți
La nevoie, se mai poate cere și alte acte care să ateste că ai venituri lunare, în cazul în care altfel nu se pot dovedii. Se mai pot cere după caz, una din următoarele:
  • Fluturaș de salariu;
  • Extrasul de pe ultima luna a cardului de salariu sau pensie;
  • Adeverința de venit;
  • ...sau alte acte care sa ateste ca ai venituri necesare să poți restitui suma împrumutată;
Aceste acte se cer doar in ultima instanta, doar în cazul in care nu se pot verifica veniturile tale în baza de date.

Ce suma de bani poți imprumuta de la Credit Prime și pe ce perioada?


Suma de bani pe care o poți imprumuta de la Credit Prime este după cum urmează:

Poți imprumuta maxim 1500 lei pentru maxim 35 zile.  De ex: ai un salariu de 1000 lei, poți imprumuta maxim 60% din veniturile tale, adică 600 lei.

Care este procesul de creditare?

Tot ce trebuie să faci este să aplici la formularul de contact, iar în decursul 15-30 minute ești sunat de către un agent bancar pentru confirmarea cererii și pentru a îți explica creditul în cele mai mici detalii.

Dacă ești de acord cu termenii și conditiile împrumutului, nu iți rămâne decât să descarci contractul de pe email, îl semnezi și în trimiți creditorului + o poza făcută la buletinul de identitate pentru a se confirma că tu ești cel care imprumută.

Bani îți sunt acordați în maxim 10 minute după ce trimiți cele menționate mai sus.

💡 ▷ Apasă aici pentru a vedea Intrebarile si Rapsunsurile despre împrumutul de la CreditPrime!
Întrebare Răspuns
Care este suma de bani ce îți este acordată? Minim 100 și maxim 1500 lei
Care este perioada minimă și maximă creditului? Pentru minim 7 zile și maxim 12 luni
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate și fluturaș de salariu, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Prin ce metoda intri în posesia banilor? Se acorda în mană de către agentul provident direct la tine acasă
Cât durează până ce bani ajung la tine? Minim 3 ore și maxim 24 ore de la aprobare. 
Cât durează până ce știi dacă se aproba creditul sau nu? În decursul a 15-30 minute știi dacă creditul se acordă sau nu.
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin  completarea unui formular simplu de pe site
Se percep comisioane de analizare dosar? NU
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în acelas timp? DA
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 1 luna
Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit stabil pe care sa-l dovedești
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? Da, doar că nu trebuie să ai restanțe grave și în repetate rânduri
Care este procentul de aprobare? 66%
Date tehnice si Rating
TITLU: Recenzie creditprime.ro
DESCRIERE: Recenzie creata pentru imprumutul urgent online de la ECOFINANCE IFN SA

Rating: 8.7 din 10

Lista credite asemanatoare

Getting Info...

3 comentarii

Spune-mi într-un comentariu ce sumă de bani vrei? În cât timp vrei să restitui suma solicitată și de unde vrei sa-l împrumuți: de la bancă sau de la instituțiile nebancare ce oferă bani fără verificare. În acest fel îți pot face o recomandare.
  1. Sunt de acord cu autorul articolului că dobânzile sunt mai mari la instituțiile nebancare decât la cele bancare. Dar haideți să fim cinstiți până la capăt: este aproape nerealist să primești un credit urgent de la bănci. Trebuie să pregătești documentele, să aștepți mult timp și ai multe alte bătăi de cap. Într-o instituție cum este CreditPrime poți completa cererea online, analiza ei se face repede, sunt șanse mari pentru aprobare (dacă ai un istoric de creditare pozitiv), și îți transferă imediat banii pe card. Important este să nu întârzii plățile și să achiți creditul integral la timp. Atunci, acesta este convenabil.
  2. Sunt de acord cu autorul articolului că dobânzile sunt mai mari la instituțiile nebancare decât la cele bancare. Dar haideți să fim cinstiți până la capăt: este aproape nerealist să primești un credit urgent de la bănci. Trebuie să pregătești documentele, să aștepți mult timp și ai multe alte bătăi de cap. Într-o instituție cum este CreditPrime poți completa cererea online, analiza ei se face repede, sunt șanse mari pentru aprobare (dacă ai un istoric de creditare pozitiv), și îți transferă imediat banii pe card. Important este să nu întârzii plățile și să achiți creditul integral la timp. Atunci, acesta este convenabil.
    1. Sunt deacord cu tine, dar nu în totalitate...
Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
-->