Despre AXI-CARD.RO. Pareri si Opinii

Păreri si Opinii despre împrumutul rapid online oferit de Axi Card. Vezi dacă se merita sa împrumuți prin Axi-Card.ro. Recenzie 100% reala și corecta cu tot ce trebuie sa știi despre acest împrumut.
Articol verificat creat de: pentru a te ajuta.
Ce vei afla azi
Împrumut: Între 100 lei și 6000 lei
Perioada creditului: Între 1 zi și 60 luni
Dobândă: 86.92 DAE
Acte Necesare: Buletinul de identitate
Axi Card - Pareri si opinii de spre imprumutul acordat
Azi, Ovidiu de la CreditMici.ro îți va detalia cu avantajele și dezavantajele pe care le are cardul nebancar rapid acordat de axi-card.ro.  În acestă recenzie vei fala tot ce trebuie să știi despre acest creditor.


💡 Tot ce trebuie sa știi despre creditul de la Axi Card ifn in următori 7 pași de mai jos.

💡 Pentru început: detalii concrete pe scurt despre împrumutul de la Axi Card

 Vârsta Minimă:
18 ani
Vârsta Maxima:
65 ani
Suma Minimă:
200 lei
Suma Maximă:
6.000 lei
Perioada Minimă:
1 lună
Perioada maximă:
2 ani
Salariul Minim:
minim pe economie
Acordarea Banilor:
6-12 ore
Fără dobândă pentru 30 zile:
DA
Necesar Adeverință:
NU
Și pentru Restanțieri:
DA și NU
Tip Finanțare:
Credit Rapid Nebancar pe card
Pre-Aprobare:
15-30 min
Dobândă.DAE:
86,92% 

💡 Păreri și Opinii personale vizavi de creditul de la Axi-Card

Retine următoarele: acest creditor are una din cel mai simple metode prin care îți vezi tranzacțiile pe care le-ai făcut cu cardul, câți bani ai scos de pe el, cât trebuie să pui pe el în fiecare luna și multe alte detalii care te ajută gestionezi corect contul.


Este un institut nebancar după părerea mea bunicel, o să îți spun și de ce cred asta în ceea ce urmează:

  • Nu regăsești comisioane de acordare;
  • Nu regăsești comisioane de emitere a cardului;
  • Nu regăsești comisioane de administrar;
  • Nu regăsești comisioane de retragere a banilor din bancomat;
  • Fără comisioane dacă îl folosești pentru plata la comercianți fizici și online;
  • Ai 30 zile fără sa plătești dobândă pe banii accesați;

Care-i avantajul cel mare? Avantajul cel mare este că nu trebuie să achiți dobânda pe bani împrumutați dacă îi restitui în maxim 30 zile. În acest fel, când intri în gaura cu bugetul, ai prietenul în portofel care te scapă de-a te duce la frați și prieteni pentru a te împrumuta. Crede-ma că nimănui nu îi place să se înjosească pentru a se împrumuta la rude și prieteni.

💡 Cum funcționează acest axi-card pe înțelesul tau?

Ce este de fapt acest card? Sa înțelegi mai bine, acest card este precum ai avea un ajutor în portofel, acel ajutor care îți acordă banii necesari chiar în momentul în care ai nevoie de ei. Acum nu mai este nevoie sa te împrumuți la frați și prieteni, pur și simplu scoți cardul și plătești cu el.

După ce ai plătit cu el sau ai scos banii de la bancomat, trebuie să pui suma retrasa în următoarele 30 zile pe card sau sa depui minim 15% din totalul sumei împrumutate.  De ex, împrumuți 200 lei, pentru aceasta sumă împrumutată dobânda este în jur de 12 lei.

Sa-ți faci o idee!  E ca la amanet, doar că acolo trebuie să duci ceva în schimb, iar dacă nu ai bani să ridici produsul amanetat, plătești doar comisionul lunar stabilit de acel amanet. Așa este și aici, accesezi banii, iar dacă nu ai suma de bani să o pui la data scadenta pe card, poți achita doar dobânda pentru suma împrumutată. Ceea ce este avantajos la acest institut nebancar este că nu trebuie să amanetezi nimic, totul funcționează pe încredere reciprocă.


Ce mi-a plăcut la acest card? Simplitatea și mai ales faptul că nu mai trec prin cerințele stricte ale băncilor. Un alt aspect care mi-a atras atenția - cum spuneam mai sus - a fost că în cazul în care nu scoți bani de pe el, nu trebuie sa achiți nici un ban în plus, pur și simplu îl folosești doar la nevoie.

Cât de important este să ai prietenul în buzunar? Atenție! Aici vrea să îți dau un sfat prietenesc: dacă te crezi o persoană care intra des în datorii, îți recomand acest card, dar cu condiția să nu te bagi prea adânc în el, o sa-ți fie greu sa pui pe înapoi pe card banii accesați .

💡 Care sunt documentele necesare și cerințele axi-card.ro?

Pentru a intra în posesia cardului este necesar sa ai cetățenie pe teritoriul româniei,  să ai venituri permanente din salariu sau pensie și acordul scris pentru verificarea veniturilor tale în baza de date ANAF. ( toate băncile și instituțiile nebancare fac acest demers )

Care sunt motivele generale pentru care poți fi refuzat? Ai un istoric foarte grav în biroul de credite ( credite ne achitate) sau ai venituri prea mici...etc

Dacă cererea ta este aprobata vei primi un apel telefonic de la axi card pentru confirmare cererii de creditare, iar dacă ești respins, vei primi un sms cu respingerea și detaliile respingeri.

💡 Cât de ușor se obține creditul de la axi-card.ro?

Dacă ai citit cu atenție ce am spus mai sus,  dacă nu, o sa mai spun încă o data:  dacă ai un loc de munca sau pensie, poți împrumuta bani simplu fără dobândă pentru primul credit, doar cu buletinul de identitate.

Cerințele cele mai importante sunt următoarele:
  1. Vârstă necesara minim 18 ani;
  2. Să nu fi avut restante grave în biroul de credite al restanțierilor;
  3. Să ai un loc de munca sau pensie;

Tot ce trebuie să faci este sa aplici online, la formularul de contact.  Nu iți ia mai mult de 2 minute să completezi solicitarea, iar în scurt timp, vei fi contactat de acest creditor pentru explicarea ofertei în cele mai mici detalii și pre-aproba creditului.

💡 Care sunt motivele pentru care ești refuzat?


Refuzul intervine din mai multe situații: ori bonitatea ta este prea mica, adică veniturile tale lunare sunt insuficiente pentru a putea aplica la axi-card.ro, ori aveți restante grave sau în repetate rânduri în biroul de credite. Nu uita, vârsta nu este un impediment precum la bănci.

În concluzie: dacă ai vârsta de minim 18 ani, ai un loc de muncă și nu ai restante grave în biroul de credite al restanțierilor, ești 100% eligibil pentru a putea aplica.

💡 Info Pe Scurt - Întrebări și Răspunsuri despre axi card


Întrebare Răspuns
Care este suma de bani ce îți este acordata? Minim 200 și maxim 6.000 lei
Care este perioada minima și maxim a creditului? Pentru minim 1 luna și maxim 2 ani
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate și dovada unui venit permanent, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie.
Prin ce metoda intri în posesia banilor? Cardul pe care îl primești este alimentat cu suma disponibila prin contract.
Cât durează până ce banii ajung la tine? Cardul se emite în 1-3 zile, după ce îl primești vei avea acces la bani.
Cât durează până ce știi dacă se aproba creditul sau nu? În decursul a 15-30 minute  după aplicare, ți se comunică pe loc dacă creditul are șansa sa ți se acorda sau nu.
Prin ce metoda pot aplica la acest împrumut? Poți aplica online sau prin telefon
Se percep comisioane de analizare dosar? NU
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipata? NU
Pot avea mai multe credite în acelas timp? DA
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de muncă, ce vechime trebuie să am? 1 luna
Este necesar sa fiu angajat sa pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit stabil pe care sa-l dovedești
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? Da, doar ca sa nu ai restante grave și în repetate rânduri
Care este procentul de aprobare? 59%
AXI Finance IFN SA., Bucharest, 19-21 Primaverii Boulevard, 3rd Floor, Sector 1J40/12362/2016 CUI: 35116319 Contact: 0319033, Email:help@axi-card.ro. Ore de Lucru: Luni - Vineri: 08:30 la 17:00, Sambata-Duminica:inchis. Progam Aplicare Online: NonStop
TITLU: Recenzie Axi-Card.ro
DESCRIERE: Recenzie creata pentru creditul rapid de la AXI FINANCE IFN S.A

Rating: 8.1 din 10

Lista credite asemanatoare

Getting Info...

13 comentarii

Spune-mi într-un comentariu ce sumă de bani vrei? În cât timp vrei să restitui suma solicitată și de unde vrei sa-l împrumuți: de la bancă sau de la instituțiile nebancare ce oferă bani fără verificare. În acest fel îți pot face o recomandare.
  1. As dori un axi card de 6000 ron cum pot aplica mai simplu am încercat on-line dar apar erori de server
    1. Se poate să fie o eroare de server, așteaptă 10- 15 minute si mai încearcă o dată...
  2. Dacă ar fi să scot de pe card 5000 ron si nu as putea sa.i pun pe toti la li si pana i.as pune care ar fi dobânda.s.au cum se procedează....o rată lunară...s.au cum
  3. Buna ziua ma numesc ologu liliana din constanta am solicitat un card axi credit de pe data de 27 ale lunii in curs si nu stiu daka mi sa aprobat sau nu,initial nu am primit niciun sms sau telefon.Rugamintea mea este,daka ma puteti anunta sa stiu.Va multumesc
  4. De luat il iei, dar cum il reziliez ( închide cardul) ca nu zice nimeni nimic ???
    1. Suni la ei si ceri să îți de-a informații despre cum să-ți anulezi cardul și vei afla foarte rapid.
  5. Ace
    1. Ce ai vrut să spui cu ”Ace” :)
  6. vrajala de 2 bani. cand faci cererea ti se spune una la telefon ca ai dobanda de 6 la suta pe luna dar nu iti specifica sa achiti toata suma ca sa profiti de 6 la suta, iar cand iti vine contractul ai sa gasesti un punct unde se spune ca daca achiti numai minimul care ti-l cer ei te trezesti ca platesti doar dobanda de 15 la suta. camatarie cu acte in regula.
    1. De aceea spun si mă repet: citiți bine contractele si întrebați tot ce nu sunteți în clar referitor la dobânzi. O zi buna!
  7. 86.92 DAE ?!! WAW ! pai acolo sunt toate comisioanele ”zero” :)) dar nah, marketingul ochiul dracului :))
    1. Toate ifn-urile au dobânzi mari...Axi card e acceptabil... Sunt unele cu DAE de 3000%
Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
-->