Despre HORACREDIT.RO. Pareri si Opinii

Păreri si Opinii despre creditul nebancar urgent oferit de Hora Credit. Vezi dacă se merita sa împrumuți de la HoraCredit.ro. Recenzie 100% reala și corecta cu tot ce trebuie sa știi despre acest credit.
Articol verificat creat de: pentru a te ajuta.
Ce vei afla azi
Pareri despre imprumuturile de la Ifn acordate de HoraCredit
Păreri despre creditele pe termen scurt acordate de HoraCredit.ro

Tot ce trebuie sa stii despre creditul de la CreditFix ifn in urmetorii 5 pasi de mai jos.


MENIU


1

Pentru început: detalii concrete pe scurt despre imprumutul de la HoraCredit

Termeni si Conditii Raspunsuri
Varsta minima: 18 ani impliniti
Varsta maxima: 75 ani
Suma minima acordata:: 200 lei
Suma maxima acordata: 3000 lei
Suma maxima acordata fara dobanda: 3000 lei
Perioada minima de restituire: 1 zile
Perioada maxima de restituire: 30 zile
Aprobarea creditului se face in: 30-60 minute
Dobânda aplicata, DAE: fara dobanda
Tip Dobanda -----
Tip Credit Credit Nebancar
Necesara adeverinta NU
Este un credit și pentru restanțieri: Da, doar ca nu trebuie sa ai restante grave si in repetate rânduri

[post_ads]

înapoi la MENIU ↑

2

Pareri si Opinii personale vizavi de creditul de la HoraCredit.ro

Am o părere in general buna despre creditele fara dobanda,  iar acest creditor se afla printre ele. Ceea ce trebuie sa reții la acest creditor este ca dobânda se acorda este 0% doar pentru primul imprumut, la creditul cu nr. 2 vei achita dobanda pe bani imprumutati.

Trebuie sa reții ca poți prelungii plata creditului cu pana la 30 zile daca la data scadenta nu poti restituii suma imprumutata.

In concluzie: iti recomand acest credit, dar trebuie sa ai grija sa-l restitui la data scadenta, altfel risti sa  platesti o doabanda de aproximativ 2% pentru fiecare zi de întârziere.

înapoi la MENIU ↑

3

Ce dezavantaje sau avantaje are acest tip de credit rapid?

Dezavantajele creditului -  Dezavantajul cel mare este ca în cazul în care nu restitui suma de bani solicitata la data stabilita, mai exact la data scadenta, vei achita o penalizare pentru fiecare zi de întârziere.

Avantajele creditului -  Avantajul cel mare este ca se poate accesa o suma de minim 100 și maxim 3000 lei fără dobanda. Acest lucru înseamna foarte mult pentru o persoana ce este la necaz si doresc sa imprumute de bani pentru situați urgente
înapoi la MENIU ↑


4

Cat de adevarat acest credit fara dobanda?

Foarte multi gândesc in felul următor: ”pai dacă se acorda fără dobânda, înseamna ca ceva se ascunde la mijloc”. Nimic mai fals, nimeni in ziua de astazi nu te poate pacali, pentru ca toti creditorii trebuie sa joace dupa regulile BNR, iar cine încalcă regulile, este pasibil de amenzi mari, iar uneori pana la pierderea dreptului de a acorda credite.

In concluzie: ai toata increderea in aceste tipuri de imprumuturi fara dobanda, pentru ca nu te poate fraierii in nici un un fel din moment ce in contract este stipulata dobanda 0%, pentru ca nu se mai poate modifica in nici un fel.

[post_ads_2] înapoi la MENIU ↑

5

Cat de usor se obtine creditul de la HoraCredit?

Un credit rapid care se acorda mai ușor decât ai putea crede. De obicei, mai toate instituțiile financiare nebancare acorda imprumuturile foarte simplu. Spun ca toate, pentru ca nu vreau sa te induc in eroare ca acest creditor ar acorda cele mai simple credite. Dar, ce este foarte important si de aprecizat la acest creditor in acest moment, este ca aproba aproape 86% din cereri, cea ce inseamna ca si tu ai sansa sa iei un credit rapid fara dobanda.

in concluzie: Poti aplica doar online prin completarea unui formular online. Ești sunat în 15-30 minute pentru comfirmarea cererii si aprobarea sau nu a creditului. Daca creditul se aproba, bani ajung in minim 3 ore si maxim 24 ore la tine in cont sau pe cardul de salariu

înapoi la MENIU ↑

6

Recomazi acest imprumut rapid sau recomanzi altceva?

Recomandarea mea este urmatoarea: Nu recomand sa te împrumuți de la nici un creditor înainte sa iți verifici veniturile pentru a constata dacă ești capabil sa restitui suma de bani împrumutata fără sa intri in datorii sau nu. Daca calculele au ieșit pozitiv, poți împrumuta banii necesari, prin simplu fapt ca iți sunt acordați fara dobânda.

Daca vrei sa vezi recomandarile mele vizavii de creditele mici si rapide acordate pe termen scurt cu si fara dobanda, poti sa vezi creditele recomandate AICI. Vei regăsi o lista scurta cu creditele nebancare pe care eu le consider fiind cele mai bune.

înapoi la MENIU ↑


 • [accordion]
  • Solicita Creditul Chiar Acum!
  • Info Pe Scurt - Intrebari si Raspunsuri
   • Intrebari Raspunsuri
    Care este suma de bani ce iti este acordata? Minim 100 si maxim 3000 lei lei
    Care este perioada minima si maxim a creditului? Pentru minim 5 zile si maxim 55 zile
    Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate si extrasul contului de salariu, iar daca esti pensionar, cuponul de pensie
    Prin ce metoda intri in posesia banilor? Prin transfer bancar direct in contul tau.
    Cat dureaza pana ce bani ajung la mine? Minim 6 ore si maxim 24 ore de la aprobare.
    Cat dureaza pana ce stii daca se aproba creditul sau nu? In decursul a 30-60 minute stii daca creditul se acorda sau nu.
    Prin ce metoda pot aplica la acest imprumut? Doar online, prin  completarea unui formular simplu
    Se percep comisioane de analizare dosar? NU
    Se percep comisioane de acordare a imprumutului? NU
    Se perecepe comision de rambursare anticipata? NU
    Pot avea mai multe credite in acelas timp? DA, daca nu spui ca le ai, pentru ca nu poate sa te verifice.
    Este nevoie de girant? NU
    Este necesara adeverinta de venit? NU
    Daca muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie sa am? 1 luna
    Este necesar sa fiu angajat sa pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit stabil pe care sa-l dovedești
    Daca sunt restantier pot imprumuta banii necesari? Da, doar ca sa nu ai restante grave si in repetate randuri
    Care este procentul de aprobare? 87%
  • Date De Contact
   • Hora Credit IFN SA • Splaiul Unirii, nr. 16, Clădirea Muntenia, Etaj 2, Sectorul 4, Bucureşti. • Registrul General al BNR cu nr. RG-PJR-41-110313/09.09.2016 Contact: 0318181818, Email:info@horacredit.ro Ore de Lucru: Luni - Vineri: 09:00 la 18:00, Sambata-Duminica:09:00 - 17:00. Progam Aplicare Online: NonStop

TITLU: Recenzie HoraCredit.ro
DESCRIERE: Recenzie creata pentru imprumutul pana la salariu de la Hora Credit IFN SA

Rating: 8.9 din 10

Lista credite asemanatoare

Getting Info...

Trimiteți un comentariu

Spune-mi într-un comentariu ce sumă de bani vrei? În cât timp vrei să restitui suma solicitată și de unde vrei sa-l împrumuți: de la bancă sau de la instituțiile nebancare ce oferă bani fără verificare. În acest fel îți pot face o recomandare.
Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
-->