Vrei un credit de la MOBILO CREDIT? Pareri si Opinii despre imprumutul mic si rapid acordat

Păreri si Opinii despre creditul nebancar urgent online oferit de Mobilo Credit. Vezi dacă se merita sa împrumuți de la MobiloCredit.ro. Recenzie 100% reala și corecta cu tot ce trebuie sa știi despre acest împrumut.
Articol verificat creat de: pentru a te ajuta.
Ce vei afla azi
Pareri Despre imprumuturile acordate de mobilocredit.ro
Pareri si opinii despre creditarea urgenta acordata de MobiloCredit.ro

Tot ce trebuie sa stii despre imprumutul de la mobilocredit ifn in urmetorii 5 pasi de mai jos.

Pentru inceput: ce trebuie sa stii despre Mobilo Credit ifn pentru inceput

Termeni si Conditii Raspunsuri
Varsta minima: 18 ani impliniti
Varsta maxima: 65 ani
Suma minima acordata:: 175 lei
Suma maxima acordata: 800 lei
Sumamaxima acordata fara dobanda: se aplica dobânda pe bani împrumutați
Perioada minima de restituire: 10 zile
Perioada maxima de restituire: 30 zile
Aprobarea creditului se face in: 10 minute
Dobânda aplicata, DAE: DAE: intre 3520 si 5220 ( cu aproximatie )
Tip Dobanda Fixa
Tip Credit Credit Nebancar Rapid
Necesara adeverinta NU
Este un credit și pentru restanțieri: Da, doar ca nu trebuie sa ai restante grave



Pareri si Opinii persoanel despre imprumutul de la Mobilo Credit


De obicei, aceste credite nebancare se adresaza in special celor ce au o urgenta  financiara, acelor persoane care nu se pot descurca sau nu pot trece luna cu bine pana nu imprumuta o suma de bani. Sincer sa fiu, este dezavantajos sa te imprumuti de-o suma mica de bani de la acest creditor daca nu ai o situatie urgenta, pentru ca, aceste tipuri de credite sunt infiintate special pentru situatiile urgente din viata fiecarei persoane si sunt cam scumpe.


In concluzie: nu te imprumuta daca nu intampini o situatie urgenta sau nu ai un necaz care trebuie rezolvat doar cu o suma de bani. Incearaca si alte variante, mai jos o sa ai acces la o lista cu imprumuturi care cred eu ca o sa te avantajeze...


Dezavantajele si avantajele acestui tip de imprumut de la ifn

Sa nu te mint, am regăsit doar un dezavantaj, sau poate chiar doua, asta depinde de la o persoana la alta. Ce mi se pare mie dezavantajos la acest creditor si la alti creditori de aces fel, este ca dobanda e cam mare, dar daca o luam logic, un avantaj enorm când nimeni nu te poate împrumuta de suma de bani necesara.


Inca un dezavantaj pe care eu l-am găsit, se adresează doar pentru anumite persoane, pentru cei care nu primesc salariu pe card. MobiloCredit.ro iti cer sa scoti extrasul de cont cu veniturile tele. Daca o luam logic, este usor sa scoti un extras de cont, o poti face direct de la bancomat, dar acest lucru necesita sa detii un card de salariu...


In concluzie: dobanda pe care o regasesti la acest creditor este cam mare, iar daca nu ai card de salariu, nu poti imprumuta banii necesari.


Fara dobanda se poate imprumuta o suma mic de bani?

Acesata intrebare am adaugat-o pentru ca sunt si alti creditori care te poate ajuta fara dobanda. Pentru  ca creditemici.ro este un site financiar, ne propunem sa iti punem pe tava toate informatiile, si iti spunem ca la acest creditor nu poti sa te imprumuti fara dobanda, dar poti sa te imprumuti fara dobanda la alti creditori... Vei regasii mai jos linkul catre lista cu credite...


Cat de usor se obtine imprumutul de la mobilo credit?

Pentru ca este un credit rapid sau imprumut urgent, luat-o cum vreti, modalitatae de imprumut este foarte simpla, pur si simplu trebuie sa completezi un formular de creditere online, care nu dureaza mia mult de 4-5 minute cu datele personale, dupa care, in decursul a 10-30 minute esti sunat de creditor pentru a aproba sau respinge cererea de creditare. In cazul in care esti aprobat, ti se cere sa trimiti o fotografie cu extrasul de cont si cu buletinul de identitate, iar in circat 3-24 ore, bani ajung in contul tau.


Daca pe viitor mai vrei sa te imprumuti de bani de la acest creditor, o poti face foarte usor, ne mai find nevoie de nici un act, iar bani se transfera in doar 10 minute in contul tau de la solicitare.

Recomandam acest imprumut rapid sau recomandam  altceva?

Recomandarea mea este: nici o data nu recomand sa te imprumuti de bani daca nu ai neparat nevoie de ieie. Aceste tipuri de credite sunt cam scumpe, si u recomanda sa te imprumuti de bani daca nu ai neparata nevoie de o suma de bani. Nu te imprumuta pentru a iti staisface mofturile zilnice.


Daca vrei sa vezi recomandarile mele vizavii de creditele mici si rapide acordate pe termen scurt cu si fara dobanda, poti sa vezi creditele recomandate aici. Vei regăsi o lista scurta cu creditele nebancare pe care eu le consider fiind cele mai bune.



Info Pe Scurt - Intrebari si Raspunsuri


Intrebari Raspunsuri
Care este suma de bani ce iti este acordata? Minim 175 si maxim 800 lei lei
Care este perioada minima si maxim a creditului? Pentru minim 10 zi si maxim 30 zile
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate si extras de cont
Prin ce metoda intri in posesia banilor? Prin transfer bancar in contul tau
Cat dureaza pana ce bani ajung la mine? Minim 3 ore si maxim 24 ore de la aprobare. 
Cat dureaza pana ce stii daca se aproba creditul sau nu? In decursul a 14-30 minute stii daca creditul se acorda sau nu
Prin ce metoda pot aplica la acest imprumut? Doar online, prin completarea unui formular simplu
Se percep comisioane de analizare dosar? NU
Se percep comisioane de acordare a imprumutului? NU
Se perecepe comision de rambursare anticipata? NU
Pot avea mai multe credite in acelas timp? Da, daca nu spui ca le ai pentru ca nu are cum sa te verifice :)
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverinta de venit? NU
Daca muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie sa am? 1 luna
Este necesar sa fiu angajat sa pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit satabil pe care sa-l dovedesti
Daca sunt restantier pot imprumuta banii necesari? Da, doar ca sa nu ai restante grave si in repetate randuri
Care este procentul de aprobare? 74%
Date De Contact Mobilo Finance IFN SA- Bucuresti, str.Lanariei nr.77, sector 4, ONRC nr. J40/5340/2015, CUI 34457440. adresa: str.Lanariei nr.77, Bucuresti, sector 4 Contact: 0314100100, email:relatiiclienti@mobilocredit.ro. Ore de lucru: Luni - Vineri: 09:00 la 17:00, Sambata-Duminica:Inchis. Progam aplicare online: NonStop

Lista credite asemanatoare

Getting Info...

Trimiteți un comentariu

Spune-mi într-un comentariu ce sumă de bani vrei? În cât timp vrei să restitui suma solicitată și de unde vrei sa-l împrumuți: de la bancă sau de la instituțiile nebancare ce oferă bani fără verificare. În acest fel îți pot face o recomandare.
Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
-->