Ce pareri am de de Provident. Recenzie 100% COMPLETA despre împrumutul rapid online oferit

Păreri și Opinii despre împrumutul rapid online oferit de Provident. Azi afli dacă se merita să împrumuți de la Provident.ro. Recenzie 100% reala și corectă cu tot ce trebuie să știi despre acest împrumut.
Articol verificat creat de: pentru a te ajuta.
Ce vei afla azi
pareri imprumuturi provident
Te-ai gândit să te împrumuți rapid de la provident?  Vrei să afli tot ce trebuie să știi înate de-a lua creditul de nevoi personale oferit? Dacă răspunsul tău este da, trebuie să-ți spun că ai ajuns exact unde trebuia, deoarece am creat o recenzie completă despre provident.

💡 Pareri si Opinii personale vizavi de creditul de la Provident.ro

Adevarul  este că provident este de o ”grămadă” de timp în Romania și cred că este printre primele instituții nebancare ce au deschis filiale în aproape toate județele din această târa. Se pare că în acest moment ajuns în casele a peste 1.000.000 romani, ceea ce înseamnă 1.000.000 de credite acordate.

Ceea ce îmi place la acest institut nebancar este că ti se acordă creditul de nevoi personale și dacă ai o pensie mica sau un venit lunar foarte mic. Acum poți împrumuta bani prin rate fixe lunare, iar după părerea mea, este un avantaj cât se poate de bun să nu mai fie nevoie să vină agentul la tine acasă să îți încaseze ratele, pur și simplu îți pui banii în cont, iar acest creditor se ocupă de retrăgea lor din contul tău.

Trebuie să reții că bani iți sunt acordați personal, în mană, pentru că, în momentul în care aplici online la acest credit. După ce vei primii toate detaliile telefonice, un agent local, din orașul tău o să te conecteze pentru  veni la tine acasă pentru semnarea contractului și înmânarea baniilor.

In conzuluzie: daca mă întrebi pe mine dacă ți-l recomand, spun doar ca da, se merita acest credit, dacă banca nu te poate ajuta cu banii necesari. Dar trebuie să precizez că la băncile obișnuite ai dobânda cu mult mai avantajoasa decât la provident.

💡 Ce dezavantaje sau avantaje are acest tip de credit rapid?

Ca la fiecare ifn regăsești și dezavantaje. Eu doar un dezavantaj am regăsit la acest creditor, dezavantajul fiind dobânda, care este cam mare dacă îl comparam cu creditele de la bancă.

Dar dacă ne uitam și din exterior, mai ales că nu este nevoie de nenumărate acte și nu trebuie să treci de scoring, precum e la bancă, plus ușurința cu care se acorda, zic eu ca acest creditor te poate ajuta foarte rapid și ușor în momentele în care ai nevoie de bani pentru diferite cheltuieli. Puțin mai scump, dar câte o dată merită.

Unele din avantajele pe care le are provident pe scurt:


  • Te ajută cu bani necesari și dacă ai venituri mici,
  • Actele de care ai nevoie sunt minime,
  • Nu trebuie să te deplasezi de casă pentru a intra în posesia banilor. Acest creditor vine la tine acasă cu bani.
  • Poți aplica online prin completarea unui formular simplu. După completare, vei fii contactat de acest creditor în cel mai scurt timp.

💡 Poti lua bani fara dobanda? Cât de adevarat e?

A fost momente când acesta a acordat credite dara dobândă, dar a fost o ofertă care s-a desfăsurat desfășurata pe o perioada scurtă. In acest moment nu se regăsește această ofertă și nici nu cred ca o să mai ai acces de la acest creditor de credite fără dobândă.

Concluzie: dacă chiar vrei un împrumut fără dobândă, poți verifica acest creditor, pe numele lui viva credit, de care ne-am dat cu părerea despre el aici. Acest creditor ofertă sume mici de bani, pentru maxim 30 zile fără dobândă.

💡 Cât de ușor se obține creditul de la provident?

Nici măcar nu iți imaginezi cat de usor este! Pur si simplu trebuie doar sa aplici online, la formularul de contact, care nu durează mai mult de 1 minut sa-l completezi, iar după completare și trimiterea formularului online, în cel mai scurt timp, vei fi contactat pentru a ți se oferii toate detaliile creditului.

Următorul pas este să aștepți telefonul de la agentu din orașul tău și să stabiliți o oră pentru a vă întâlni pentru semnarea contractului si primirea banilor.

💡 Recomanzi acest împrumut rapid sau recomanzi altceva?

Ți-l pot recomanda din 2 motive

UNU, este un creditor serios care te înțelege în momentele în care întâmpini probleme cu restituirea ratelor. Crede-ma, este cel mai înțelegător creditor nebancar din România, care te ajută atât în situațiile în care dorești să te împrumuți, dar și în situațiile în care întâmpini probleme în restituirea banilor.

DOI - este un creditor care te poate ajuta foarte rapid și cu un număr limitat de acte, fără să întâmpini prea mari probleme în a accesa creditul. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici online.

Retine acest aspect: mai există un creditor care este aproape asemenator, care se numește iCredit. Pentru acest creditor ne-am dat cu părerea chiar aici. Părerea mea este să consulți și oferta acestuia, după care să alegi care este oferta ce-a mai bună pentru tine.


Întrebare Răspuns
Care este suma de bani ce îți este acordată? Minim 500 și maxim 15000 lei lei
Care este perioada minimă și maximă creditului? Pentru minim 11 luni și maxim 3 ani
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate și fluturaș de salariu, iar dacă ești pensionar, cuponul de pensie
Prin ce metoda intri în posesia banilor? Se acorda în mană de către agentul provident direct la tine acasă
Cât durează până ce bani ajung la tine? Minim 24 ore și maxim 48 ore de la aprobare. În unele cazuri durează și mai putin, în funcție de solicitările pe care le are agentul
Cât durează până ce știi dacă se aproba creditul sau nu? În decursul a 15-30 minute știi dacă creditul se acordă sau nu.
Prin ce metodă pot aplica la acest împrumut? Online, prin  completarea unui formular simplu de pe site-ul provident
Se percep comisioane de analizare dosar? NU
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipată? NU
Pot avea mai multe credite în acelas timp? Nu poți avea mai multe credite în desfășurare, dar poți refinanțata alte credite pentru a rămâne cu unu.
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de munca ce vechime trebuie să am? 1 luna
Este necesar sa fiu angajat să pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit stabil pe care sa-l dovedești
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? Da, doar că nu trebuie să ai restanțe grave și în repetate rânduri
Care este procentul de aprobare? 56%


Lista credite asemanatoare

Getting Info...

Trimiteți un comentariu

Spune-mi într-un comentariu ce sumă de bani vrei? În cât timp vrei să restitui suma solicitată și de unde vrei sa-l împrumuți: de la bancă sau de la instituțiile nebancare ce oferă bani fără verificare. În acest fel îți pot face o recomandare.
Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
-->