Ce păreri am de EXTRASIMPLU.RO. Recenzie 100% COMPLETĂ despre împrumutul rapid online acordat.

Păreri si Opinii despre împrumutul rapid online oferit de Extra Simplu. Vezi dacă se merita sa împrumuți de la ExtraSimplu.ro. Recenzie 100% reala și corecta cu tot ce trebuie sa știi despre acest împrumut.
Articol verificat creat de: pentru a te ajuta.
Ce vei afla azi
Pareri si Opinii despre împrumuturile in bani oferite de ExtraSimplu.ro
Daca doresti Păreri si Opinii despre împrumutul rapide de bani oferit de ExtraSimplu.ro trebuie să știi că ai ajuns la locul potrivit deoarece am creat o recenzie simpla și completă cu tot ce trebuie să știi despre acest creditor.

💡 Pentru început: detalii concrete pe scurt despre împrumutul de la ExtraSimplu

 Vârsta Minimă:
18 ani
Vârsta Maxima:
70 ani
Suma Minimă:
200 lei
Suma Maximă:
5.000 lei
Perioada Minimă:
5 zile
Perioada maximă:
30 zile
Salariul Minim:
800 lei
Acordarea Banilor:
6-12 ore
Fara garantii:
DA
Necesar Adeverință:
NU
Și pentru Restanțieri:
DA 
Tip Finanțare:
Credit Online Nebancar
Pre-Aprobare:
30 min
Dobândă.DAE:
4114% 

💡 Despre Extra Simplu: cine este de fapt acest creditor şi cu ce te ajuta?


Acesta este un institut financiar non-bancar,  în termeni simpli IFN ( institut financiar nebancar).  Acest IFN acordă sume de bani cuprinse între 200 şi 5.000 lei, pentru o perioada de până la 30 zile.

Reţine! Acest institut financiar nebancar se adresează persoanelor care întâmpină probleme financiare şi doresc să împrumute bani simplu si rapid online in condiţii urgente. 


Reţine si acest aspect: Încă un lucru care trebuie sa-l reţi despre acest creditor este că în momentul în care nu achiţi creditul la timp - la data stabilită în contract - vei achita o dobândă de penalizatoare pentru fiecare zi de întîrziere. ( toate bancile au dobânzi penalizatoare dacă nu nunţi din timp problema)💡Păreri şi opinii despre despre Împrumutul de la extrasimplu.ro


Un avantaj pe care îl are acest ifn este ca acorda bani împrumut şi dacă ai alte credite în desfăşurare la alte bănci, cea ce înseamnă un ajutor pentru cei cu credite în desfăşurare.

Un alt avantaj pe care il are acest creditor este ca poti imprumuta simplu o suma de bani chiar dacă eşti înregistrat ca restanţierii în biroul de credit. De fapt, aproape toate institutiile nebancare îţi acordă bani împrumut daca esti restantier, cu cateva excepţii la anumite ifn-uri.

Părerea mea! Nu este un creditor ieftin, precum nu este nici un ifn din Romania, de aceea, te rog sa te gândești bine dacă să împrumuţi sau nu si sa-ti faci un calcul precis dacă ai posibilitatea sa restituie suma solicitată sau nu. În concluzie: nu intra în datorii degeaba, fă-o cu un scop bine definit!💡Este un credit simplu sau este nevoie de multe acte pentru a intra în posesia banilor?


Trebuie sa precizez asta: acest creditor, pe numele lui Extra Simplu are condiţiile de creditare super simple, cea ce face ca împrumutul să îţi fie acordat chiar in momentul in care solicitarea îţi este aprobată.

Atat ExtraSimplu.ro, cât si alte instituţii nebancare din Romania, in mare parte au aceleas condiţii de creditare. Cei drept, unele sunt mai ”şarlatane”, dar nu te speria, nu le vei găsi aici, sau daca le vei găsi, cu siguranţă iti voi preciza dacă sunt serioase sau nu.

Sa ne întoarcem la Extra Simplu, pentru ca de el este vorba in acesta recenzie. 

Extrasimplu îţi acorda banii in maxim 24 ore de la solicitarea, iar actele de care ai nevoie sunt minim. Despre actele necesare şi alte condiţii îți spun mai jos.


💡Se acorda împrumutul doar cu buletinul sau este nevoie şi de adeverinţă de venit?


Actele necesare de care ai nevoie pentru a intra în posesia banilor sunt:

  1. Buletinul de identitate
  2. Sa ai card de salariu sau dacă eşti pensionar, card de pensie
  3. Sa ai vărsat de minim 18 ani

Reţine: nu uita că nu poţi împrumuta bani de la ExtraSimplu daca nu ai un venit lunar. De fapt nici unde nu poţi împrumuta dacă nu ai venit lunar.

💡Şi ExtraSimplu acorda credit online rapid direct pe card?


De reţinut: dacă vrei să afli mai multe despre ce ifn-urile ce acorda credit online rapid pe card poti intra aici.

Da, acest institut nebancar iti acorda banii direct pe cardul de slariu sau cardul de pensii. Daca nu ai card de salariu sau pensie, nu poţi împrumuta banii necesari.


💡Info pe scurt si la obiect - întrebări si răspunsuri despre ExtraSimplu.ro


Întrebare Răspuns
Care este suma de bani ce îți este acordata? Minim 200 și maxim 5.000 lei
Care este perioada minima și maxim a creditului? Pentru minim 1 zi și maxim 30 zile
Care sunt actele necesare? Buletinul de identitate și este necesar sa încasezi salariul sau pensia pe card.
Prin ce metoda intri în posesia banilor? Transferul banilor direct în contul tău de card.
Cât durează până ce banii ajung la tine? Imediat ce se aproba solicitarea împrumutului banii îți sunt transferați.
Cât durează până ce știi dacă se aproba creditul sau nu? În decursul a 30 minute  după aplicare la formulatul online, ți se comunică pe loc dacă creditul are șansa sa ți se acorda sau nu.
Prin ce metoda pot aplica la acest împrumut? Poți aplica online prin completarea unui formular simplu
Se percep comisioane de analizare dosar? NU
Se percep comisioane de acordare a împrumutului? NU
Se percepe comision de rambursare anticipata? NU
Pot avea mai multe credite în acelas timp? DA
Este nevoie de girant? NU
Este necesara adeverință de venit? NU
Dacă muncesc cu contract de muncă, ce vechime trebuie să am? 1 luna
Este necesar sa fiu angajat sa pot primii creditul? Este necesar sa ai un venit stabil pe care sa-l dovedești și să-l primești pe cad
Dacă sunt restanțier pot împrumuta banii necesari? Da, doar că sa nu ai restante grave și în repetate rânduri
Care este procentul de aprobare? 53%

Lista credite asemanatoare

Getting Info...

Trimiteți un comentariu

Spune-mi într-un comentariu ce sumă de bani vrei? În cât timp vrei să restitui suma solicitată și de unde vrei sa-l împrumuți: de la bancă sau de la instituțiile nebancare ce oferă bani fără verificare. În acest fel îți pot face o recomandare.
Cookie Consent
Acest site folosește cookie-uri de la Google pentru livrarea serviciilor și analizarea traficului. Adresa dvs. IP și programul user agent sunt trimise către Google împreună cu valorile privind performanța și securitatea pentru asigurarea calității serviciului, generarea statisticilor de utilizare, detectarea și remedierea abuzurilor.
Oops!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea dvs. la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
-->